Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wierzycie w ewolucję?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 17:26   #243
Wyrak
Zakorzenienie

Dot.: Wierzycie w ewolucję?

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;47736557]Widzę, że masz bardzo krótką i wybiórczą pamięć. W dwóch pierwszych przypadkach tłumaczyłam ci dlaczego te pytania są bez sensu. Na trzecie pytanie ci odpowiedziałam.
Jeśli wybitny chemik czegoś nie rozumie, to nie znaczy, że nikt inny tego nie rozumie. Laureaci nagrody Nobla też nie są zobligowani do rozumienia wszystkiego.[/QUOTE]

Nie no, pamiec mam bardzo dobra, to ze Ty uwazasz ze te pytania sa bez sensu nic nie zmienia Odpowiedzi sie dalej nie doczekalem, co ma pewne implikacje

Spoko, oni nie sa zobligowani do rozumienia, a Ty rozumiesz? Moze warto zebys im wytlumaczyla? Prof. Tour stawia lunch, podejrzewam, ze przelot tez pokryje Inna sprawa, ze smiem twierdzic, ze jesli on tego nie rozumie, to moi interlokutorzy z tematu tym bardziej

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Po tylu argumentach, które padły, odpowiedzi na masę pytań, Ty nadal prowokujesz, atakujesz, obrażasz. Chce Ci się tak ryzykować banem, tylko po to by czczo wyśmiać mnie, Lisabeth i inne Wizażanki, które produkowały się w tym wątku? Zamiast siać pusty zamęt, który po występach SinOfCane nikogo już tutaj nie rusza, po prostu doucz się. Wiele dowodów z dziedziny biologii ewolucyjnej każdy inteligentny człowiek może sam zweryfikować. I tyle.
Normalnie jestem prorokiem :

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Teraz tylko czekac jak ktos pocisnie mi jakims ad hominem, nie odniesie sie do zadnych niewygodnych faktow i jest bedzie miec czelnosc pisac o niezliczonych* dowodach

* W slowniku internetu niezliczone, liczne bez konkretow jest zwykle liczba dozaca do zera
Takasobie93, krotka pilka - jestes w stanie odpowiedziec na trzy zadane przeze mnie pytania, tak czy nie?

+ Jak wytlumaczysz dwie rzeczy przytoczone przeze mnie w poscie powyzej?

Zachecam uprzejmie do pokazania jaka masz wiedze i argumenty, odnoszac sie do ww pytan/zagadnien a nie mojej osoby, masz teraz pole do popisu

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując