2014-08-17, 18:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wierzycie w ewolucję?
Cytat:
Napisane przez takasobie93
Gdybyś wypowiadał się normalnie, bez prowokacji i negowania tego, co padło tutaj na poprzednich stronach, można było by dyskutować. Ale nie widzę sensu dyskutowania z kimś, kto zaklina rzeczywistość i prowokuje. Co do pytań. Podobnie jak pisze Lisabeth, nie mają one sensu i fakt, że je zadajesz sprawia, że śmiem twierdzić, że nie wiesz w ogóle czym jest ewolucja biologiczna. Mówiłam - doucz się. Wiem, że w kolejnym poście będzie pewnie znów atak na mnie, że nie odpowiadam na te bezsensowne pod tym kątem pytania. Jak mówię - po tym co tu zaprezentował SinOfCane, Twoje słabiutkie prowokacje Wyraku już mnie nie ruszają.
|
Wychodzi wiec na to, ze na ww pytania nie masz odpowiedzi i nie jestes w stanie odniesc sie do ww zagadnien 
Tyle pisania z Twojej strony o tylu argumentach/dowodach, 0 faktycznych argumentow/dowodow.
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;47737113]Napisałam ci dlaczego odpowiedzi na te pytania nie ma i nigdy nie będzie. To, że nie zrozumiałeś dlaczego, również ma pewne implikacje.[/QUOTE]
Jak to nie ma i nie bedzie? Jesli proces ewolucji przez losowa mutacje genow faktycznie zachodzi, to musi byc jakas srednia ilosc mutacji do powstania nowych gatunkow i srednia stopa powstawania nowych gatunkow, po prostu 
To, ze tego nie rozumiesz, jest nieco martwiace dla strony wierzacych w ewolucje 
Kurka, mam jeszcze dodatkowe pytania, a tu na te nie ma odpowiedzi.
|
|
|