2014-08-17, 20:32
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ciąża?
Cytat:
Napisane przez kalincia
Nie zgadzam się na możliwość posiadania potomstwa. Bzdura. I - nie chcę dziecka, to go nie mam. Nigdy bowiem nie będę przygotowana na dziecko, \zabezpieczam się, jak i autorka pytania, i nie zamierzam żyć w celibacie, skoro dzieci sobie w życiu nie życzę.
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------
Byłabym jedną z najstarszych dziewic w okolicy, gdybym miała myśleć, jak ty.
|
Serio? Hm...Mam 21 lat i właśnie teraz mam podejście takie jak napisałam. Stanie się to się stanie tragedii ogromnej nie będzie- o to mi chodzi. Oczywiście trzeba robić wszystko co można aby do ciąży nie doszło, to logiczne, ale jeśli w grę wchodzi panika to o czym w ogóle mówimy? Skoro autorka posta ma 18 lat i dobrze wie, że ciąża byłaby w jej wieku i w jej sytuacji co najmniej niewskazana to niech przestanie na tę chwilę współżyć. To nie ma sensu, szybciej dostanie wrzodów żołądka ze stresu niż będzie miała z tego jakąkolwiek satysfakcję. Lepiej poczekać choć chwilę aż widmo ciąży nie będzie doprowadzało do stanu przedzawałowego. Oczywiście nie każda dziewczyna tak ma-dużo młodych kobiet podchodzi do tego z dystansem i dobrze na tym wychodzą, ale widać autorka należy do tych bardziej spanikowanych
|
|
|