2014-08-17, 21:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wierzycie w ewolucję?
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;47739849]No ale co z tymi badaniami? Żadne z nich nie zaprzecza ewolucji, więc o co chodzi? Znaleziono nowe prehistoryczne zwłoki - fajnie, mamy więcej danych na temat ewolucji człowieka.[/QUOTE]
Pewnie, ze fajnie Fajnie tez jak zgrabnie pomijasz, ze to stoi w zupelnej sprzecznosci z obecnym stanem wiedzy Gucio wiemy na ten temat po prostu, wbrew wypowiedziom niektorych 
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;47739849]
Istnienie dziedziczności pozagenowej też nową informacją nie jest i w ewoluowaniu nie przeszkadza. Ewolucja to nie tylko pomysły Darwina.[/QUOTE]
Nie no, oczywiscie, ze przeszkadza - moze nie wyklucza, ale zdecydowanie przeszkadza. To odkrycie jest w sprzecznosci z TENS.
Sorry, ale to co piszesz w tej chwili przypomina nakladanie makijazu swinii - niby cos przykrywa, ale i tak widac co jest pod spodem
Cytat:
Napisane przez takasobie93
Bo odpowiedzenie Tobie w tej chwili oznaczało by ulegnięcie prowokacji. Jak Ci brak argumentów, poczytaj cały wątek, od początku.
|
Widac jak Ci nie brak argumentow
Dalabys spokoj z wmawianiem prowokacji, gdy dostajesz jasno pytania/materialy na temat, po co takie udawanie Greka ?
Kurcze, tyle bunczucznego pisania o dowodach/argumentach, a nie odnioslas sie do zadnych zagadnien merytorycznych. Ciezko o bardziej dosadne potwierdzenie mojej wczesniejszej oceny:
Cytat:
Dyskusja nt ewolucji wskazuje, ze zwykle wierzacy w ta teorie sa bardzo nie przygotowani do jakiejkolwiek dyskusji, poza wysmiewaniem kreacjonizmu. Gdy dyskusja jest o lukach/problemach TENS z naukowego punktu widzenia, tam sie zaczynaja mocne schody Mnie aspekt kreacjonizmu w ogole nie interesuje, ale jak dotad nikt w temacie nawet nie probowal wybadac co i dlaczego mi sie w tym nie podoba
|
|
|
|