2014-08-18, 11:13
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Typ urody baby face
Cytat:
Napisane przez "niusia"
Kobiety to jednak są głupawe.. (niektóre rzecz jasna) baby face czy nie babyface. Nie zauważyłyście że autorka nawet nie odpowiada? Chyba spodziewała się samych zachwytów jaka z niej "baby-laleczka" a tu zonk. 
Mi też niektórzy ludzie dają po 16 lat a nie zakładam na ten temat wątków i nie przezywam tego faktu. Zajmijcie się czymś pożytecznym drogie "laleczki", zamiast przezywaniem swojego wyglądu, to naprawdę nie jest tak istotne jak myślicie.
Pisanie rzeczy typu "mam buzie laleczki,ludzie się mną zachwycają" to już kompletna masakra  , w ogóle dziwi mnie popularność tego wątku i ze on nadal żyje. Ciągle tu czytam te brednie o buzi lalki, a jakoś na żywo tych laleczek nie widzę na ulicach  , chyba ze rzeczywiście w wieku 14-15 lat a potem wyrastają na przeciętnie wyglądające kobiety. Dojrzała kobieta nie będzie wyglądaą jak niemowlak, a te wszystkie modelki które bierzecie za wzór na wybiegach choć bardzo wysokie to dziewczynki nie mają więcej jak 15-17 lat, stąd te lalkowate-dziecięce buzie, ubrane są bardzo dojrzale, wymalowane i stąd powstają te chore mody na dziecięcą chudość i takie twarze w dorosłych kobiet, tylko rozumu i rozsądku w tym brak.
|
Co ty taka jesteś agresywna ? Uspokój się.
Oczywiście, że są osoby dorosłe o cechach twarzy typowej dla dzieci. I podobno jak np. trafią pod sąd, to dostają mniejsze wyroki, bo sędziowie podświadomie przypisują im dziecięce zachowanie, a w efekcie działanie niumyślne na przykład. Kiedyś czytałam fajny arykuł na ten temat.
Cytat:
Napisane przez florence244
Zdolny 
|
Czemu zdolny, raczej przytomny
Cytat:
Napisane przez nicRu
Mnie się zdarza, ale... bardzo rzadko  Zwykle takie dziewczyny tracą gdy się przyjrzy ich twarzom z bliska, bo stan skóry od razu zdradza wtedy ich wiek :P Z kolei więcej widzę dziewczyn które mają po 15-18 lat a wyglądają starzej ode mnie 
|
Właśnie, dlatego np. osoby sprzedające alkohol czasem chcą przedstawienia dowodu osobistego, bo boją się, że stoi właśnie przed nimi 16to latka wyglądająca na dwadzieścia parę. A panie w wieku 20, 25+ się cieszą, że są brane za dzieci
|
|
|