Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 12:09   #1514
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Noc koszmarna, Nawijko u nas chyba tez zeby. Budzenie sie, placz i goraczka. Teraz od rana nie ma goraczki, 37 stopni ale nie chce jesc w ogole;/ zjadla cudem pol parowki i ogorka Na szczescie pije. Biega, cieszy sie, bawi ale jest to przerywane placzem z byle powodu. Zlobek dzis odpuscilysmy, tz wzial urlop na zadanie.

OGLOSZENIA PARAFIALNE.

Dzis w Biedrze i Lidlu zabawki drewniane
Oooototo, u nas tak samo.
Generalnie smiechy chichy, ale co jakis czas placz. I meeegaprzytulaśny jest, co mnie akurat cieszy

A za rozmowe kciuki!!

Bylismy u lekarza, bo goraczka jednak od 4 dni jest.
Lekarka obstawia infekcje ucha, ewentualnie zeby. Dla pewnosci zrobilismy morfologie i crp.
Wiecie, ze pielegniarki dobre 20min szukaly zyly? Nie obwiniam ich, bo sama tam nic nie widzialam, ale Kubeczek tragicznie to przezyl.
Wyrywal sie i caly czas wrzeszczal przerazliwie, mimo ze tylko dotykaly go po raczkach... Plus 2 nieudane wklucia
Wlosy, koszulka mokre jak bysmy z basenu wlasnie wyszli!
Teraz spi juz 2h, tak sie wykrzyczal bidek moj...

Jak t.uslyszala, ze to byc moze ucho to rzucila tekstem: "a nie mowilam, zeby mu czapke ubierac?"
Wydaje mi sie, ze czapka w sierpniu to jakies nieporozumienie, ale moze to ja sie myle...?

Zabawki z biedry fajne, widzialam wczoraj juz. Ale ja nie kupuje, bo Kuba antyzabawkowy jest.

nancy, wg mnie wcale tak malo tych slowek nie ma

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2014-08-18 o 12:11
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora