Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas na zmiany drogie damy ! :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 19:13   #739
Mimi08
Zadomowienie

Dot.: Czas na zmiany drogie damy ! :D

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Polecam ten olejek, jest świetny Zaraz poleci pw
Nigdy go nie używałam, muszę koniecznie spróbować

Cytat:
Napisane przez oonaa Pokaż wiadomość
ja używam obecnie Hipp i jest ok, chce wypróbować ten fur mama bo ma dużo fajnych opinii
No właśnie, ma dużo fajnych opinii i dlatego się skusiłam, ale niestety u mnie się nie sprawdził. Mało mi zostało to wykorzystam go troche na włosy a troche na ciało

Cytat:
Napisane przez Catss Pokaż wiadomość
cześć Wam, dawno mnie tu nie było
co do moich wakacji - byłam jedynie co nad zalewem to opaliłam sobie plecy (taki urok ciągłego przebywania w wodzie i pływania na brzuchu ). Chciałabym własnie wybrać się na jakąś taką spontaniczną wycieczkę ale nie mam za bardzo z kim a samemu - wiadomo, że tak średnio

mimi, bardzo dobry sposób zarządzania czasem ja mam taki terminarz to też sobie zapisuję dosłownie wszystko w nim - listy zakupów, dystans jaki przebiegłam, jakie ćwiczenia mam zrobić, gdzie mam jakąś wizytę

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

A co do seriali - oglądała któraś z Was prawie całe Seks w wielkim mieście? Warto?
Obejrzałam kilkanaście odcinków podczas jakichś bezsennych nocy ale wydaje mi się, że akcja kręci się tylko wokół jednego, ale oczywiście mogę się mylić
To jest najgorsze! Pływasz sobie cały czas w wodzie, wychodzisz i tu nagle całe plecy czerwone :/ Nie nawidze tego!
Mam wiecznie ten sam problem-nie mam z kim. Znajomi raczej nie przepadają za wycieczkami. W sumie sama nie boję się gdzieś jechać, ale wiadomo z kimś raźniej

Ja mam taki mały kalendarz i prawie nic mi się tam nie mieści, muszę drobnymi literami pisać, chciałam sobie kupić jakiś większy, ale teraz nigdzie nie ma Od nowego roku kupie sobie taki duży i będe wszystko w nim pisała

Cytat:
Napisane przez oonaa Pokaż wiadomość
ja nie oglądałam, ale z czystym sumieniem mogę polecić "Orphan Black'' super serial, pochłonęłam w niecałe 2 dni, 2 sezony
Nie znam tego serialu, muszę się za nim rozejrzeć

Edytowane przez Mimi08
Czas edycji: 2014-08-18 o 19:14
Mimi08 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując