2014-08-18, 19:13
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czas na zmiany drogie damy ! :D
Cytat:
Napisane przez ekomonika
Polecam ten olejek, jest świetny  Zaraz poleci pw 
|
Nigdy go nie używałam, muszę koniecznie spróbować 
Cytat:
Napisane przez oonaa
ja używam obecnie Hipp i jest ok, chce wypróbować ten fur mama  bo ma dużo fajnych opinii
|
No właśnie, ma dużo fajnych opinii i dlatego się skusiłam, ale niestety u mnie się nie sprawdził. Mało mi zostało to wykorzystam go troche na włosy a troche na ciało
Cytat:
Napisane przez Catss
cześć Wam, dawno mnie tu nie było 
co do moich wakacji - byłam jedynie co nad zalewem to opaliłam sobie plecy (taki urok ciągłego przebywania w wodzie i pływania na brzuchu  ). Chciałabym własnie wybrać się na jakąś taką spontaniczną wycieczkę ale nie mam za bardzo z kim  a samemu - wiadomo, że tak średnio
mimi, bardzo dobry sposób zarządzania czasem  ja mam taki terminarz to też sobie zapisuję dosłownie wszystko w nim - listy zakupów, dystans jaki przebiegłam, jakie ćwiczenia mam zrobić, gdzie mam jakąś wizytę 
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------
A co do seriali - oglądała któraś z Was prawie całe Seks w wielkim mieście? Warto?
Obejrzałam kilkanaście odcinków podczas jakichś bezsennych nocy ale wydaje mi się, że akcja kręci się tylko wokół jednego, ale oczywiście mogę się mylić 
|
To jest najgorsze! Pływasz sobie cały czas w wodzie, wychodzisz i tu nagle całe plecy czerwone :/ Nie nawidze tego!
Mam wiecznie ten sam problem-nie mam z kim. Znajomi raczej nie przepadają za wycieczkami. W sumie sama nie boję się gdzieś jechać, ale wiadomo z kimś raźniej 
Ja mam taki mały kalendarz i prawie nic mi się tam nie mieści, muszę drobnymi literami pisać, chciałam sobie kupić jakiś większy, ale teraz nigdzie nie ma Od nowego roku kupie sobie taki duży i będe wszystko w nim pisała 
Cytat:
Napisane przez oonaa
ja nie oglądałam, ale z czystym sumieniem mogę polecić "Orphan Black'' super serial, pochłonęłam w niecałe 2 dni, 2 sezony 
|
Nie znam tego serialu, muszę się za nim rozejrzeć
Edytowane przez Mimi08
Czas edycji: 2014-08-18 o 19:14
|
|
|