Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-18, 19:39   #302
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Lunka tak właśnie się zastanawiam tzn chyba raczej używany niż nowy ale jeszcze musimy pojechac gdzieś pooglądać....bo tam niby sporo wózków było ale same xlander,bebetto - który kompletnie mi się nie podoba chociaż na necie mi się podoba ale w realu nie bardzo i jeszcze baby design lupo komfort który mi się też nie podoba....wizualnie ... chociaż wiem że ma dużo zwolenników...
Teraz na necie pooglądałam wózki TAKO....wiem że któraś tutaj ma tylko musimy pojechac pooglądać na żywo chociaż nie bardzo wiem gdzie no ale....

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
zwróć uwagę czy spacerówka rozkłada się na płasko. na pewno w którymś x-landerze się nie rozkłada. nie pamiętam też, ale coś mi się kojarzy, że x-landery mają małe gondole
akurat w tym się rozkłada bo sprawdzałam dzięki Wam mniej więcej wiem na co zwracać uwagę, a co do gondoli to też mi się wydawało że on właśnie ma małą ale Tż mówił że nawet nie tylko mi sie wydaje....chociaż na moje oko to właśnie mała póki co nie kupujemy jeszcze bo tylko w tym sklepie oglądaliśmy a że tak jako takiego wyboru nie było to z tych wszystkich xlander wydawał się najlepszy....ale nie podobało mi się właśnie to że ta gondola się ruszała tam...nie była zbytnio stabilna ....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora