Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaproszenie bez osoby towarzyszącej
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-19, 18:03   #9
bezsennameg
Raczkowanie

Dot.: Zaproszenie bez osoby towarzyszącej

Cytat:
Napisane przez Cecylia95 Pokaż wiadomość
Witam. Mam pewien dylemat. Mam 19 lat i od 2 lat chodzę z moim obecnie 21 letnim chłopakiem. Ostatnio dostałam zaproszenie na ślub od mojego bliskiego kuzyna. Okazało się, że zaprosił mnie samą i do tego nie dostałam osobnego zaproszenia ale razem z rodzicami. Mój kuzyn od dawna zna mojego chłopaka, a mimo to zaprosił mnie bez niego. Para młoda nie ma kłopotów finansowych, wiec nie chodzi o to ze ich nie stać. I teraz zastanawiam się czy iść i co w ogóle sądzić o takim zachowaniu. PS: Na inne wesele dalszej rodziny dwa lata temu dostałam zaproszenie z osobą towarzyszącą mimo ze państwo młodzi nie znali mojego chłopaka.
Nie wyobrażam sobie jak można pełnoletnią osobę zaprosić na jednym zaproszeniu z rodzicami... Na Twoim miejscu nie szłabym na to wesele.

A i powiem Ci, że moja rodzina dostała kiedyś na zaproszeniu napisane: "Państwa X wraz z córkami i osobami towarzyszącymi". Ja byłam już zaręczona... Moi rodzice pokazali jak bardzo ich to uraziło, że córki dorosłe nie dostały własnych zaproszeń, że nie poszli na to wesele.
bezsennameg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując