2014-08-19, 19:25
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode 2015 :)
Cytat:
Napisane przez Mrs.
Ale nie mogę odpalić linków do przyjaciółki 
|
Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza
Też nie widzę filmów koleżanki. Tej pani nie znałam wcześniej.
|
Wrzucałam z telefonu, więc może coś poszło nie tak Teraz dodaje z kompa i powinno być okej 
https://www.youtube.com/watch?v=Rlkikj_wmQU
https://www.youtube.com/watch?v=6tDzXizoeoc
Cytat:
Cieszę się z tych obrączek. Zapytałam tylko czy może jednak za mówimy teraz a mój facet pyta czy idziemy. Myślałam, że obejrzeć tylko, a on po drodze pyta co grawerujemy. Zapytał tylko jak tyją palce, żeby długo była dobra. Pani powiedziała, że są mężczyźni którzy kupujac juz mówią, że nosić nie będą. Miała kartkę z grawerami i tak przejrzelismy i bez narady mówimy, że taki. A ona zdziwiona, że oboje chcemy ten sam ot tak.
|
Z ciekawości: dużo zapłaciliście? Ile czekacie na odbiór? 
Cytat:
Tyle się może wydarzyć do ślubu z ust kosmetyczki? Ja to od księdza uslyszałam jak byłam w kwietniu. Że do czerwca za rok to się wszystko może zdarzyć.
|
Cytat:
Napisane przez Mrs.
Byłam dzisiaj u kosmetyczki babka się tam pyta bla bla bla i patrzy na rękę widzi pierscionek i się pyta czy planuję ślub to mówię że tak i się wywiązała rozmowa, a ta do mnie z tekstem że "a to tyle czasu jeszcze dużo może się zmienić, rozstania itd ..." normalnie  Wiem, jakie jest życie itd. ale ja bym nigdy tak nie powiedziala osobie którą pierwszy raz widze na oczy 
|
  Tyle powiem...
Cytat:
Napisane przez farbstiftka
Pochwalę się też ostatnimi zakupami ślubnymi, wszystkie spontaniczne.
W Biedronce jest promocja na stempelki i dziurkacze 9,99zł/szt. a rzeczy z Glittera kupiłam na obniżce -75%, bo zamykają u nas jeden.
|
Czadowe W szczególności te rzeczy z Glittera!
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------
Cytat:
Napisane przez Malwina_89
Dzięki  Aczkolwiek obie strony podają różne liczby, także nie wiem, która i czy w ogóle jest wiarygodna. Ale wpisałam swoje nazwisko w połączeniu z TŻ i wyszło, że nie ma nikogo takiego
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
A mi na pierwszej stronie wyszło:
Moje nazwisko: 433
TŻ: 4 
A na drugiej:
Moje nazwisko: 395
TŻ: 6
|