|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode 2015 :)
Dziękuję
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo dziewczyny
![]() Oglądnełam z Waszym linków laskę, nie wiedziałam o jej istnieniu podobają mi się jej włosy (upięcie ![]() Co do nazwiska: to ja biorę TŻ, jakoś tak odrazu chyba to wyszło nawet nie braliśmy pod uwagę innych opcji ![]() AnnaKliwijska a ten nabłyszczacz nie przetłuszcza włosów ? W ogóle może być coś doradziła na tzw. oklapy strasznie mam oklapnięte włosy przy skalpie i nie mogę sobie z tym poradzić ![]() Nicolqa ja już chyba z 4 lata używam TT i nie zmieniłabym na żadną inną szczotkę. Mam dwie wersje zwykłą i kompaktowa, u mnie bardziej zwykła wersja lepiej się sprawdza bo kompaktowa za mała Zonamojegomeza super czekamy na fotki ![]() Ja też zawsze wieczorem myję włosy, chyba że np. jest to sobota i wiem że nic nie będę robić nie będę nigdzie wychodzić to jak wstaje nakładam olej i pozniej go zmywam koło 17. Ale tak normalnie to przeważnie koło 20 myję farb też czekam na linka do tej stronki Byłam dzisiaj u kosmetyczki babka się tam pyta bla bla bla i patrzy na rękę widzi pierscionek i się pyta czy planuję ślub to mówię że tak i się wywiązała rozmowa, a ta do mnie z tekstem że "a to tyle czasu jeszcze dużo może się zmienić, rozstania itd ..." normalnie
|
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się z tych obrączek. Zapytałam tylko czy może jednak za mówimy teraz a mój facet pyta czy idziemy. Myślałam, że obejrzeć tylko, a on po drodze pyta co grawerujemy. Zapytał tylko jak tyją palce, żeby długo była dobra. Pani powiedziała, że są mężczyźni którzy kupujac juz mówią, że nosić nie będą. Miała kartkę z grawerami i tak przejrzelismy i bez narady mówimy, że taki. A ona zdziwiona, że oboje chcemy ten sam ot tak. Przed 7wsiadam w autobus. Nie w glowie mi rano mycie włosów. I widać, ze jesień bo zaczynam popoludniami olejować. Albo wlaśnie na całą sobotę. Z podwójnym nazwiskiem pewnie niewiele by nas było. Sprawdzę na tej stronie. Tyle się może wydarzyć do ślubu z ust kosmetyczki? Ja to od księdza uslyszałam jak byłam w kwietniu. Że do czerwca za rok to się wszystko może zdarzyć. |
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do nazwisk, nie umiem teraz znaleźć dokładnie tej strony, ale znalazłam podobne: http://www.moikrewni.pl/mapa/ http://www.herby.com.pl/indexslo.html Dla porównania osób z nazwiskiem TŻ jest 2793 a z moim 59 Pochwalę się też ostatnimi zakupami ślubnymi, wszystkie spontaniczne. W Biedronce jest promocja na stempelki i dziurkacze 9,99zł/szt. a rzeczy z Glittera kupiłam na obniżce -75%, bo zamykają u nas jeden. |
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Aczkolwiek obie strony podają różne liczby, także nie wiem, która i czy w ogóle jest wiarygodna. Ale wpisałam swoje nazwisko w połączeniu z TŻ i wyszło, że nie ma nikogo takiego ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1146 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Wrzucałam z telefonu, więc może coś poszło nie tak
Teraz dodaje z kompa i powinno być okej ![]() https://www.youtube.com/watch?v=Rlkikj_wmQU https://www.youtube.com/watch?v=6tDzXizoeoc Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
W szczególności te rzeczy z Glittera!---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
Moje nazwisko: 433 TŻ: 4 ![]() A na drugiej: Moje nazwisko: 395 TŻ: 6
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Zapłacimy około 1300 bo będą soczewkowe. Czekamy 3 tyg.
|
|
|
|
#1148 |
|
Raczkowanie
|
Lol, co za babsko. Nie wiem, niektorzy ludzie są tacy bezmyslni. Jesli Cie to pocieszy ja regularnie slysze podobne teksty, poniewaz z J. zyje w zwiazku na odleglosc (on w Belgii, ja w Polsce) i bardzo czesto, gdy ktos sie o tym dowie komentuje, ze przeciez mezczyzni sa tacy, ze na prawno zdradzaja i ja nie wiem, co on tam robi jak jest sam i w ogole. Bosz, no moze niektorzy tacy sa, moj J. nie-e. I jestem pewna, ze wiem o wiele wiecej o nim i tym, co robi niz niejedna para, poniewaz z racji tego, ze sie nie widzimy pozostaje nam tylko rozmowa. A rozmawiajac dowiesz sie o drugiej osobie naprawde wiele.
No i mamy XXI wiek, wiec jestesmy z soba nieustannie tak naprawde, tylko nie fizcznie. Takze rozumiem jak takie teksty wkurzaja
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Osób z moim nazwiskiem ponad 42000. TŻ w rodzaju żeńskim 99.
|
|
|
|
#1150 |
|
Wtajemniczenie
|
AnnaKliwijska z ciekawości - co później planujecie? Gdzie zamieszkacie?
|
|
#1151 |
|
Raczkowanie
|
Co do nabłyszczacza - pewnie jesli bys psikała codziennie, bez mycia głowy to tak. I bez umiaru
![]() Ja na co dzień nabłyszczacza nie używam, ale jak wykończenie fryzury klientkom czy sobie na jakąś specjalną okazję - to tak. Daje ładny efekt. Oklapnięte włosy - strzelałabym albo w zmianę pielęgnacji, bo coś Ci je obciąża, a jak nie, to możesz próbować z suchym szamponem (on wchłonie łój ze skóry głowy i powinny włosy się trochę podnieść) albo spróbować np. suszyć włosy do góry nogami. Inny sposób na odbicie samej grzywki jest suszyć ją na drugą stonę, niż zazwyczaj nosimy. To jest opisane u mnie na blogu Klik ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Mam nadzieję przeprowadzić się do Belgii lub w inne miejsce, w którym J dostanie prace. Ale najprawodpobniej będzie to Belgia
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Wzruszyłam się wybierając grawer. Co to się dzieje?
Wymysliłam sobie warkocz z wpleciona wstążką. Tak zamiast welonu |
|
|
|
#1154 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My tez jeszcze nie wiemy, gdzie bedziemy mieszkac... Tam gdzie TZ dostanie przydzial do wojska ;/ O Wroclawiu nawet nie marzymy... Liczymy na okolice: Brzeg, Olesnica. Mam we Wroclawiu swietna prace i zal byloby mi ja zostawiac...Cytat:
A jaki kolor wstazki?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Ja myslalam ze sie wzrusze podczas wybierania sukni slubnej... A tu nici Kompletnie nic nie bylo.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Czerwcowa PM
|
Dobry wieczór po nieobecności
![]() Fajnie się Was podczytuje. Ze spraw ślubnych nic nie ruszyło i chyba jeszcze długi czas nie ruszy, a temat włosów jest totalnie nie dla mnie, więc nie bardzo mam jak się włączyć
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Wstążka chyba biała. Bo u nas to tylko biel, czerwień i granat. Kwiata chcę białego.
Wzruszyło mnie "Dziś też cię kocham". A u nas Kasi Tomek i data. ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- A suknie to mnie wcale nie ruszają. Raczej to działa w drugą stronę- krzywię się trochę. Może ja za stara jestem |
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
drażetka
Co do sukien to ja mam jedna upatrzoną, ale nie wiem czy ją znajdę w moim mieście. Marzy mi się jej zmierzenie, ale jak jej u siebie nie znajdę to sobie chyba daruje bo nie będę jechać na 2 koniec PL zeby ją mierzyć |
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Jak sobie pomyslę ile jeszcze trzeba zaplanować... a wkurza mnie to, że część spraw musi poczekać.
|
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo my mamy takie same obrączki, też 4mm ![]() Ja też myślałam, że jak przymierzę suknię ślubną to chociaż łezka mi się w oku zakręci. Mojej przyjaciółce - owszem ale nie mi Też się wzruszyłam przy obrączkach!
Najszczęśliwsza Żona na świecie! 20.06.2015! Najszczęśliwsza Mama na świecie! 22.01.2019! Czekamy na drugi Skarb! Edytowane przez panipuchatkowa Czas edycji: 2014-08-19 o 23:08 |
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
ja to chcę obrączkę 3mm, a tż 4mm
ale z białego złota nierodowanego
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chciałam w ogóle 5mm, ale na moim palcu była ogromnaaaa
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mierzyłam kiedyś 3 mm bo chcialam razem z pierscionkiem ale glupio wygladało.
|
|
|
|
#1164 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wolalabym teraz, poki mam czas, niz w przyszlym roku, kiedu bede sie przygotowywac do obrony pracy licencjackiej...Cytat:
Ze wzgledu na to, ze mam malutkie paluszki i chce nosic obraczke z pierscionkiem na jednym palcu ![]() Jak bedziecie kupowac obraczki, zaplaccie ciut wiecej i kupcie koniecznie soczewkowe Moja tesciowa siedzi od prawie 20lat w jubilerstwie i mowi, ze jesli kupuje sie obraczki z mysla do konca zycia, to one bede lepsze :P Soczewkowe nawet wygodniej sie zaklada na palca, delikatniej "wchodza" ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Różnica z soczewką i bez to ok 400 za dwie u nas.
|
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dokładnie z tych samych powodów chce 3 a tż przymierzył 4 i 5 i uznał że 5 zdecydowanie za szeroka wlaśnie nie wiem nawet czy te co mierzyłam byly soczewkowe bo już nie pamiętam ale mówiłam wtedy Pani ze takie Nas interesują bo wszyscy chwalą kurde musimy grawer ustalić |
|
|
|
|
#1167 |
|
Zadomowienie
|
mi się odechciało obrączek mierzyć
chyba po prostu pójdziemy do jakiegoś małego jubilera lub na targi slubne i wtedy wybierzemy.Chcemy złote z wygrawerowanymi imionami od wierzchu
|
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Tez nie chciałam imienia męża i daty. Jak tam szlam to mysślałam o kocham cię lub nowe nazwisko (Kowalska od xx.xx.xxxx) ale to 26 znaków ZR spacjami, max długość graweru. A jak zobaczyłam propozycje tej pani to mam i datę, i imiona.
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
My jeszcze nie mierzyliśmy obrączek. Jak wcześnie trzeba się za to zabrać? Jakoe terminy realizacji Wam mówią u jubilera?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
3 tygodnie. Ale to nie jest sieciowka typu apart.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

podobają mi się jej włosy (upięcie 

czekamy na fotki

05.06.2015 

Też się wzruszyłam przy obrączkach!