Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-14, 10:28   #1091
skrzatek24
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez anadun Pokaż wiadomość
Dla wszystkich dziś ślubujących: Niech ten dzień będzie jeszcze piękniejszy niż sobie wymarzyłyście i rozpocznie nowy cudowny rozdział waszego wspólnego, szczęsliwego i długiego życia

Mnie chyba powoli zaczyna łapać stres, budziłam się w nocy kilka razy - a tu cały tydzień jeszcze, jak każda noc będzie taka Suknia już wisi i welon tez wczoraj odebrałam - może to, że mam to w zasięgu wzroku tak działa
Ciągle myślę co zrobić z busem... większość gości będzie zmotoryzowana... może ze 4-5 osób będzie potrzebować miejsca - nie wiem czy im zapewnić przejazd z kimś autem czy brać busa...
Anadun-załatwiałam busa na wesele swojej siostry też jakiś tydzień przed slubem. Miało się do niego zabrac ok 15 osób, ale jak przyszło co do czego to większość dojechała pod dom weselny ze zmotoryzowanymi gośćmi a w busie jechały 4 osoby - myślę że i one zabrałyby sie z kimś innym bo wolnych miejsc w samochodach bylo sporo. No ale skoro transport byl zalatwiony, wsiadly do busa. Ale jesli nie masz pewnosci ze to tylko 3 czy 4 osoby to dla swojego spokoju zarezerwuj. Ja rezerwowalam bus na tumidajskiego, ale z tego co widzę to tam nie warto bo jest drogo (za ta cene mozna wynajac duzy autokar) a poza tym pan kierowca zabłądził i dowiózł gości z małym opóźnieniem co moim zdaniem zdarzyc sie nie powinno.

Co do kwiatusska - brawo dla *kasieńki* za odwagę.
Ja jeszcze niewiele mogę sie poudzielać na forum ponieważ moje przygotowania ograniczyły sie na razie do zarezerwowania sali ale z przyjemnościa czytam Wasze posty i od razu widac ze kwiatussek nie pasował Was. W ostatnim czasie "żyliśmy" w domu slubem i weselem siostry więc tylko tym doświadczeniem mogę się narazie z Wami dzielić. Jak tylko ta nieszczęsna ospa która wyłączyła mnie ze świata żywych i trzyma juz drugi tydzień zechce mnie opuścic rozpoczynamy poszukiwana kamerzysty, fotografa i najważniejsze-zespołu więc Wasze rady napewno sie przydadzą.

Wszystkim Pannom Młodym i ich Narzeczonym (jeszcze) wszystkiego najlepszego w tym pięknym dniu, dużo słoneczka na niebie, które właśnie zaczyna dla Was świecić a przede wszystkim ciepełka i spokoju w serduszkach i dobrej zabawy.