|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
uff, dobrze, że nie tylko ja tak myślę
![]() sylwunia_p nie studiuję polonistyki, skończyłam matematykę ![]() ruda3d, ja też do czasu znosiłam to cierpliwie, ale miarka sie przebrała i wyrzuciłam to z siebie, bo ileż można czytać te dziecinne posty.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
Wtajemniczenie
|
martuko,mam 171cm.tren sie podpina wporzo,ale i tak mnie troche przeraza funkcjonowanie w niej i taniec...
![]() i dzieki wielkie za opinie, w ogole jesteście kochane i strasznie miło takie sympatyczne rzeczy czytać ![]() ![]() ![]() ![]() i zgadzam sie z kasieńką (i resztą) co do kwiatusska życzę wszystkim ślubującym jutro słońca i pieknej uroczystości no i oczywiście wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Zakorzenienie
|
w Wea na bernardyńskiej na pewno szyją kiecki na tzw. pierwsze wypożyczenie za 70% ich wartości
![]()
#1054 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja jestem sporo niższa od Ciebie i tak sie zastanawiam jak to z trenem bedzie, podobno te guziki i inne pętelki od trenów lubia sie urywac, musze się jakos z a b e z p i e c z y c ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Zadomowienie
|
a z zupełnie innej beczki - zrobiłam ostatnio księgę gości techniką decoupage. Co o niej sądzicie? Potem może wkleimy do niej jakieś zdjęcia z wesela itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Zakorzenienie
|
wow
![]() ![]()
#1057 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1058 |
Zadomowienie
|
ruda3d, dziękuje
![]() martuko, kupowałam album na allegro, kosztował chyba około 60 zł. kupowałam od tego użytkownika: http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=3720149 |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1060 |
Zadomowienie
|
wiolkaslonko ależ skąd
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Zakorzenienie
|
Oj oj ale sie narobilo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1063 |
Raczkowanie
|
Kasieńka zgadzam się z tobą w 100%.Kwiatussek powinna się zastanowić czego chcę i co piszę.Całą sprawę małżeństwa i ślubu (według mnie oczywiście) trakutuje jak jakąś zabawe a to bardzo poważna sprawa - przynajmniej dla mnie.Sama nie wiem czego ona szuka na tym forum.Jak tylko rozrywki w samotne wieczory - no to moim zdaniem powinna się z nami pożegnać.
Sorki jeśli kogoś uraziłam ale to moje zdanie,bo my tu piszemy o ważnych dla nas sprawach,którymi chcemy się podzielić a nie dla rozrywki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1064 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuje za gratulacje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Zadomowienie
|
nic to, pewnie skończy się zabawa po wakacjach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1066 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Od innej strony - ja chyba organizuję wesele w ten skrytykowany przez *kasieńkę* sposób. Korzystam bardzo mocno z porad, sugestii i opinii wizażanek. W ten sposób został wybrany nasz zespół, kamerzysta pewnie też będzie podobnie, choć mam nadzieję że spotkamy się z kilkoma i nie będzie tak chop siup ;-) Aczkolwiek, nie sądzę że wybranie konkretnego usługodawcy wymaga mnóstwo czasu, kiedy dysponuje się tak wieloma pozytywnymi informacjami na jago temat ![]() Na szczęście sal oglądaliśmy wiele, fotograf wybrany całkiem niezależnie od wizażu. Jak by nie to, pomyślałabym że jestem całkiem niedojrzała ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1067 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Gdybym tylko tak potrafiła. Co prawda wiem jak się to robi bo moje klasowe dzieciaki na warsztatach w pracowni rękodzielniczej robiły taką techniką malutkie akwaria ale sama chyba bym się jeszcze nie odważyła ![]() Cytat:
Kasieńko nareszcie ktoś odważył się napisać prosto z mostu co sądzi o całej tej sytuacji. Popieram w 100%. Kwiatek dla ciebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Zadomowienie
|
karolinka.f może trochę źle się wyraziłam. Ja osobiście też korzystam z rad i doświadczen innych, wszystkie tak przecież robimy, w końcu do tego nam służy to forum
![]() ![]() Jolinek dziękuję bardzo ![]() ![]() pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tobie kwiatussku zyczę wszystkiego dobrego i duzo spokoju w zyciu - na gwałtownych emocjach (tylko na nich) nic trwalego się jeszcze nie zbudowało.może ten czas jest Ci dany na dojrzenie i przemysolenie pewnych spraw - założe się że za cztery - nawet za dwa lata zobaczysz siebie jako całkiem inna osoba. Myśle ze 16 lat to nie jest dobry czas na planowanie ślubu. a ja zabieram się do przeszukiwania watku pod kątem opinii o fryzjerach. Na dwa ttygodnie przed ślubem musze szukac kogos nowego do fryzurki... jestem z lekka przerażona, bo nigdy nie czesałam sie w takie fryzury ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1070 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale jakkolwiek jest Kwiatussku to są dobre strony odwołania ślubu (jeśli w ogóle było co odwoływać)- skończysz gimnazjum/liceum ew. studia i w końcu wyjdziesz (a NIE "orzenisz się") za swojego TŻ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1072 |
Przyczajenie
|
![]()
A tak przy okazji - ciekawe kim jest bazanów. Ma tylko 2 wypowiedzi i obie na temat kwiatusska. Może to też ta sama osoba pisze, żeby było ciekawiej?
Nie jestem tą samą osobą. Nie jestem już panną młoda , aczkolwiek czytam was systematycznie dzięki wam i nie tylko posiadam dużą wiedzę na temat organizacij wesel. Jestem socjologem więc porównuję różne wypowiedzi dla innych celów i posty waszego kwiatuska moim skromnym zdaniem zaśmiecały to forum i stawało sie nieciekawe. Nigdy się nie wypowiadałam bo to wasze forum, moje różne spostrzeżenia zachowuję raczej dla siebie. Przeciwniczką jestem ślubów nieletnich (żart). Macie kilka Firm reklamujących sie pośrednio lub bezpośrednio jednego fotografa o ile pamiętam Miss-hot wyeliminowała z forum bo go rozszyfrowała. Dziewczęta przepraszam, nie będę się już wypowiadała na forum znikam, aczkolwiek w pasku na dole często mnie znajdziecie. Już mężatkom i przyszłym Pannom Młodym i jednemu Panu wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Raczkowanie
|
Ależ ja nie mam nic przeciwko temu, żebyś pisała. Konstruktywne wypowiedzi zawsze są pomocne
![]() Zastanowił mnie tylko fakt, iż odezwałaś się nagle, przy czym tylko i wyłącznie w sprawie naszej młodej koleżanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Dzień był baaardzo długi i w związku z tym mam radę - nie zostawiajcie zbyt dużo rzeczy na ostatnią chwilę!!!! ![]() Nawet nie wiem co pisać... Zbyt duży mętlik w głowie... Chyba pójdę spać ![]() Pozdrawiam!
#1075 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie ogarnia przerażenie pomału, tez bym nie chciała zostawiać na ostatnia chwilę, ale i tak pare rzeczy będzie do zrobienia w te dwa ostatnie dni ![]() ![]() dzisiaj chyba nie bede spała z powodu fryzjera, zastanawiam się czy nie pójśc jutro ppopytac gdzies na osiedlu w zwykłych zakladach fryzjerskich. mieszkam na Czechowie, może któraś zna jakąś normalną fryzjerkę ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1076 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
odezwałam się w sprawie waszej młodej koleżanki bo nie znoszę kłamstwa, ona więcej prawie już postów pisała (bawiła sie z wami) niż wy razem wszystkie przerwałam jej ta zabawę ale małżeństwo to naprawdę poważne zadanie do którego należy przygotować sie gruntownie i nie można póżniej zabrać swych zabawek i przenieść się do innej piaskownicy. Wy macie sobie same pomagać i moje może konstruktywne wypowiedzi byłybywam czsami pomocne ale nie ten wiek i nie to spojrzenie. jest taki cytat "Nie wystarczy pokochać trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie" takiej miłości życze wam wszystkim |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wszystkim Wam, Kochane, bardzo dziękuję za życzonka. Nawet nie wiecie jak miło czytać takie rzeczy, a najlepsze jest to, że człowiek doznaje szoku, że te życzenia to NAPRAWDĘ dla niego i że to już NAPRAWDĘ ten dzień. A ja spać nie mogę, zasnęłam dopiero o 3 w nocy, bo ciągle powtarzałam sobie przysięgę. Mówimy sami, bez pomocy księdza i bardzo się boję, ze czegoś zapomnę. A teraz też nie mogę spać, bo mój luby poleciał do spowiedzi, a ja bez niego spać nie umiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Edytowane przez alusia* Czas edycji: 2007-07-14 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Rozeznanie
|
Dla wszystkich dziś ślubujących: Niech ten dzień będzie jeszcze piękniejszy niż sobie wymarzyłyście i rozpocznie nowy cudowny rozdział waszego wspólnego, szczęsliwego i długiego życia
![]() Mnie chyba powoli zaczyna łapać stres, budziłam się w nocy kilka razy - a tu cały tydzień jeszcze, jak każda noc będzie taka ![]() ![]() Ciągle myślę co zrobić z busem... większość gości będzie zmotoryzowana... może ze 4-5 osób będzie potrzebować miejsca - nie wiem czy im zapewnić przejazd z kimś autem czy brać busa... ![]()
#1080 |
Raczkowanie
|
Mnie chyba powoli zaczyna łapać stres, budziłam się w nocy kilka razy - a tu cały tydzień jeszcze, jak każda noc będzie taka
![]() ![]() Ciągle myślę co zrobić z busem... większość gości będzie zmotoryzowana... może ze 4-5 osób będzie potrzebować miejsca - nie wiem czy im zapewnić przejazd z kimś autem czy brać busa... ![]() Może zamiast zamawiać dużego busa zamów np ze dwie taksówki które zawiozą gosści na miejsce
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.