2014-08-20, 07:38
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez anutka171
a zapomnialam Wam napisac, ze jak wczoraj byla pediatra to sie pytala o siniaki na nozkach Kubusia, a on je ma bo raczkuje po wszystkich przeszkodach i nie patrzy czy cos boli.
powiedziala, ze dla formalnosci wpisuje je w karte. ciekawe kiedy sie pojawi opieka 
|
Dobrze, że zwraca uwagę na takie rzeczy My jak mamy iść do lekarza to zazwyczaj tydzień wcześniej się śmiejemy, że teraz Amela ma uważać, żeby posiniaczona nie szła 
Cytat:
Napisane przez Isabell12
hej hej
u nas nocka bez szału, niby mały się nie budził wiele razy ale za to raz a porządnie
mam pytanie 
przede wszystkim do mamuś Amelci i Hubiego wczorajszych solenizantów bo są z tego samego dnia co Piotruś
ile macie ząbków?? u nas 2 - jedynki na dole i nic się nie zmienia w stanie uzębienia od 4 miesiąca życia więc zaczynam się martwić, a już jak czytam że niektóre dzieci mają 6-7-8 ząbków ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) to już w ogóle , my w tyle jesteśmy.
zaczynam panikować bo moja znajoma była niedawno z dzieckiem rok i 3 m-ce na prześwietleniu i okazało się ze mały nie ma zalążków na górne dwójki.
panikuję z tymi zebami czy mamy jeszcze czas.
no i mam problem z kluchem od paru dni , odmawia jedzenia obiadków i nie wiem co mogę zrobić mu innego, nowego niż zupka, moze chwilowo mu się przejadła, mm też ostatnio jakoś nie bardzo, także z dziecka jedzącego wszystko co dostanie zrobił mi się totalny niejadek 
|
Amela ma 1 zęba dolną 1, wyszła zaraz po skończeniu 9 miesięcy, więc od miesiąca znowu cisza. Ale pediatra w zeszłym tygodniu mówiła, że jak już jeden wyszedł to reszta też pójdzie 
A co do jedzenia to właśnie może ząbki idą i przez to nie chce jeść
Moje dziecię, za to przedwczoraj po zjedzeniu swojego obiadku podeszło do mojego talerza poczęstowała się ziemniakiem, a później ogórkiem małosolnym Jedzenie przy niej to masakra jakaś i to tak jak Ladan chyba pisała jak chce się zjeść coś niezdrowego to trzeba się przed dzieckiem chować 
Cytat:
Napisane przez ja-ika
|
Najlepszego za solenizantów 
Dziękujemy za wczorajsze życzenia 
I super, że Emilka ma spanie lepsze
|