Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 07:38   #2417
kahunia
Zadomowienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość

a zapomnialam Wam napisac, ze jak wczoraj byla pediatra to sie pytala o siniaki na nozkach Kubusia, a on je ma bo raczkuje po wszystkich przeszkodach i nie patrzy czy cos boli.
powiedziala, ze dla formalnosci wpisuje je w karte. ciekawe kiedy sie pojawi opieka
Dobrze, że zwraca uwagę na takie rzeczy My jak mamy iść do lekarza to zazwyczaj tydzień wcześniej się śmiejemy, że teraz Amela ma uważać, żeby posiniaczona nie szła

Cytat:
Napisane przez Isabell12 Pokaż wiadomość
hej hej
u nas nocka bez szału, niby mały się nie budził wiele razy ale za to raz a porządnie

mam pytanie

przede wszystkim do mamuś Amelci i Hubiego wczorajszych solenizantów bo są z tego samego dnia co Piotruś
ile macie ząbków?? u nas 2 - jedynki na dole i nic się nie zmienia w stanie uzębienia od 4 miesiąca życia więc zaczynam się martwić, a już jak czytam że niektóre dzieci mają 6-7-8 ząbków to już w ogóle , my w tyle jesteśmy.
zaczynam panikować bo moja znajoma była niedawno z dzieckiem rok i 3 m-ce na prześwietleniu i okazało się ze mały nie ma zalążków na górne dwójki.
panikuję z tymi zebami czy mamy jeszcze czas.

no i mam problem z kluchem od paru dni , odmawia jedzenia obiadków i nie wiem co mogę zrobić mu innego, nowego niż zupka, moze chwilowo mu się przejadła, mm też ostatnio jakoś nie bardzo, także z dziecka jedzącego wszystko co dostanie zrobił mi się totalny niejadek
Amela ma 1 zęba dolną 1, wyszła zaraz po skończeniu 9 miesięcy, więc od miesiąca znowu cisza. Ale pediatra w zeszłym tygodniu mówiła, że jak już jeden wyszedł to reszta też pójdzie

A co do jedzenia to właśnie może ząbki idą i przez to nie chce jeść

Moje dziecię, za to przedwczoraj po zjedzeniu swojego obiadku podeszło do mojego talerza poczęstowała się ziemniakiem, a później ogórkiem małosolnym Jedzenie przy niej to masakra jakaś i to tak jak Ladan chyba pisała jak chce się zjeść coś niezdrowego to trzeba się przed dzieckiem chować

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Dziś swoje miesięcznice obchodzą:

Elenka, Ola, Wiki, Juluś i Miłoszek, którzy kończą 11 miesięcy
Szymuś, który kończy 10 miesięcy
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów

U mnie znowu tylko jedna pobudka Oby tak już zostało
Najlepszego za solenizantów

Dziękujemy za wczorajsze życzenia

I super, że Emilka ma spanie lepsze

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora