2014-08-20, 13:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
Cytat:
Napisane przez ZygaEffka
No ja na red bulla z moim ciśnieniem sie nie odważe  ale myslalam o tym  to mi się przyda bo jednak dojdzie chyba do sporego odwodnienia
I jak to nie chcesz Mateuszka  ?
|
Aa to ten napój w Biedronce albo w Żabce kiedyś kupowałam ale Red Bulla raczej nie można,bo to potrafi bardzoo różne cuda z ciśnieniem zrobić chyba,że napój izotoniczny :P
A imię już przestało mi się podobać przestałam być do niego przekonana :P Ale teraz już po ptakach,bo z tym moim to lepszego imienia i tak nie wybiorę 
Cytat:
Napisane przez Simran86
Hihi A jakie masz inne propozycje imienia?  My dla chłopca nie mieliśmy pomysłu na imię 
Ja właśnie się zarejestrowalam i ostatnia wizyta 01.09 i po wizycie od razu idę do anestezjologa i już też się zarejestrowalam  dobrze, ze gabinety są obok siebie to nie będę latać
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Inne hmmm... Maks,Oliwier,Oskar,Filip i Bartek ale mój Tż się na nie nie zgodził,bo mu się nie podobają i źle kojarzą a Filip to juz tym bardziej..Wcześniej planowaliśmy Łukasz albo Tomek ale teraz on tylko za Mateuszem i żadne inne. Gdyby była dziewczynka to z imieniem problemu by nie było a tak chłopiec i jest mega problem
Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
|
|
|