Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dla tych co czekają na oświadczyny- zniecierpliwione,zdespero wane,wyluzowane cz.2!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 13:30   #344
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa
Dot.: Dla tych co czekają na oświadczyny- zniecierpliwione,zdespero wane,wyluzowane c

Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość
nie napisałam, że wesele współfinansowane przez rodziców jest gorsze - jak tak zrozumiałaś, to nie to miałam na myśli

jakie koszty odpadają przy ślubie cywilnym? bo serio nie wiem
małe przyjęcie - bo nie chcę dużego wesela, dla mnie to głupota tyle kasy wydać na jeden wieczór (niezależnie czy kasa by była moja czy rodziców). no i nie lubię być tak w centrum uwagi, nie chcę być w sukni 'beza' obtańcowana przez wujków, których widzę raz na rok

póki co nie odkładamy kasy na wesele, ale jak już będzie konkretna data to damy radę mieszkanie mamy, możemy sobie pozwolić na wakacje dwa razy w roku, to i wesele ogarniemy
Wrrr post mi sie.skasowal.
Wiesz, jestescie bogaci jak na swoj wiek wiec inaczej na to patrzycie. Moj TZ na razie zarabia niewiele ponad minimalna, ciezko z tego odlozyc na wesele
A przy cywilnym nie.placisz ksiedzu "co laska min 1000zl", organiscie, nie placisz za strojenie kosciola, za nauki, za akty chrztu...

wysłano z mojej Xperii SP

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora