Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 13:49   #2183
88madziuszka88
Raczkowanie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Ja nie wiem czy to wody właśnie. Ale odkąd to polecialo to już przy dzganiu nie czuję parcia na siku? Może faktycznie się sącza te wody. Nie wiem zglupialam totalnie. Mam takiego stresa że zaraz na zawał zejde. Tż powiadomiony że coś się dzieje. Siedzę w wannie z pianką do golenia na bożenie i za cholerę nie mogę jej ogarnąć
Chce mi się śmiać i płakać i właśnie to robię bo łzy mi lecą a ja się śmieje jak głupia... Cóż dziwny sposób na odreagowanie stresu...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Biedulko, najgorzej, że jesteś sama w domu. Lepiej nie zwlekaj. Powiem Ci szczerze, że nie zwracałabym chyba uwagi na bożenę w takiej chwili, tylko liczyła skurcze. A jakby mi wody odeszły (bo to chyba wody) to bym od razu jechała, no ale ja mam paciorkowiec
pozytywny. Jeśli Ty masz pozytywny (bo nie wiem) to jedź od razu do szpitala.

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
zalezy jak dziewczyny liczycie kiedy jest ciąza donoszona mi mowiono ze wtedy kiedy jest 38tydzien (na 2 tygodnie przed porodem) czyli jak ja mam termin na 09.09 to donoszona jest 26 sierpnia ale tak czy siak maluszki są już duze
Wraz z zakończeniem 37 tygodnia, czyli 36 tyg. i 7 dni to już rzekomo donoszona.