2014-08-20, 15:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XX
Cytat:
Napisane przez Joanku
Proteinki powrocily! ;D
Więc i skret lepszy. 
|
super 
Cytat:
Napisane przez ankacg
Wyglądają na zdjęciu na bardzo przesuszone, na żywo myślałam, że są dużo ładniejsze, a tu fotka i proszę jakie brzydule
|
co Ty mówisz, już po 2 tygodniach masz skręt ładniejszy, bardziej zdefiniowany i mniej puchu, będzie coraz lepiej słuchaj Myszki 
Cytat:
Napisane przez Klaudenc
wrzucam się, ten kolor średnio widać
po olejowaniu sezamkiem, myciu joanną rzepą, na to maska wax miodowy beauty formulas i glutek. przyjemna maska, nawilża i natłuszcza. śmiesznie wyglądają jak odrastają, a że leżałam sobie to mam teraz szopę ;D
|
podobają mi się takie refleksy 
Cytat:
Napisane przez Curly81
Wrzucam fotkę z wczoraj..
|
Twoja objętość i skręt mnie rozwalają 
Cytat:
Napisane przez ankacg
P
Myszka2020 , kurcze ślub! To w tą sobotę? Jeśli tak to w moje urodziny  Życzę pięknej pogody! ... Co z fryzurką w ten piękny dzień planujesz? 
|
wszystkiego najlepszego 
Cytat:
Napisane przez nagomiko
Dziewczyny dziekuje Wam!
Myszka zastosowalam Twoja rade i jestem w niebie! praktycznie zero puchu! <3
uzylam czysto emolientowej odzywki bez dodatkow (na 40 minut Garnier oleo repair  , ostatnio ta sama odzywka z moimi ulepszeniami robila puch, polubilam sie ostatnio z tymi lekkimi silikonami) 
|

Cytat:
Napisane przez syklamen
Dziewczyny, jak możecie to spójrzcie na zdjęcia i doradźcie, czego według Was jeszcze moje włosy potrzebują? Nie mam nawet jednej czwartej Waszej wiedzy w dziedzinie włosowej i przydałyby mi się jakieś rady. 
Ja tu widzę jeszcze puch, ale nie wiem co z nimi zrobić, żeby je lepiej dociążyć. 
|
bardzo ładnie wyglądają, trochę puchu, ale mnie się podoba, są śliczne
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki
|
|
|