2014-08-20, 16:08
|
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Dot.: Zniszczone, kręcone włosy
Cytat:
Napisane przez Maliniarka
bardzo ładnie wyglądają, trochę puchu, ale mnie się podoba, są śliczne 
|
Dzięki. Są po wczorajszym olejowaniu i myciu i dzisiaj w miarę już wyglądały. Ale tuż po wyschnięciu jak zawsze puch mam straszny 
Cytat:
Napisane przez Karen15
Ja tez się boję, bo kilka razy fatalnie trafiłam i mam traumę; zawsze odwlekam wizytę w nieskończoność. Ale teraz to juz była koniecnzość, bo końcówki były strasznie zniszczone. W sumie to mam nożyczki fryzjerskie kupione, ale jakoś tak się boję eksperymentować
gdzie kupujecie olej sezamowy? Bo w Lidlu go już długo nie ma, a chcę go wypróbować. Podobno w Almie są saszetki z tym olejem, ale nie wiem, czy to prawda
|
Ja kiedyś sobie próbowałam podciąć końcówki sama i skończyło się to nie za fajnie. Jakoś źle ciachnęłam te włosy w takim krótszym paśmie przy twarzy i dziwnie to wyglądało. Przez chwilę miałam problem, co tu robić. 
Ja kupiłam swój sezamowy w Biedronce, jakoś z miesiąc temu był.
Cytat:
Napisane przez nagomiko
mam jakies sprzed rozpoczecia czegokolwiek, mam durne miny na nich  i z takiego stanu wychodzilam 
te sa z 2011  ogolem to zdjec nie robilam zbytnio...
cos tam jeszcze jest na profilu u mnie w albumie 
a skret zaczelam wydobywac dopiero w tym roku od 2 stycznia  wczesniej ciagle na prosto
|
Różnica jest ogromna. Przede wszystkim teraz Twoje włosy wyglądają na dobrze odżywione i od razu widać, że są zdrowe. I falki masz piękne. Zresztą nawet to jak się błyszczą mówi samo za siebie.
Czas edycji: 2014-08-20 o 16:14
|
|
|