Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć 20 - 30 kg
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-20, 20:57   #3255
womendontcry
Raczkowanie

Dot.: Schudnąć 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Pokaż wiadomość
Dietę diabli wzięli, jak to na wyjeździe.
Gdzie gospodarze raczyli pyszną domową kuchnią.
Cytat:
Napisane przez Melonade Pokaż wiadomość
Moja dieta składała się z pizzy, makaronów i wina
Ja bym się tą chwilową rozpustą tak nie przejmowała
Z doświadczenia wiem, że jak sobie odmówię wszystkiego, co lubię, to wytrwam najwyżej kilka tygodni. W efekcie kończę dietę pod lodówką, rozpieszczając zaniedbywane podniebienie wszelakimi smakołykami.
Ja nie wierzę, po prostu nie wierzę, że są ludzie, którzy potrafią trzymąć się wyznaczonej diety przez CAŁE ŻYCIE! A ja to już z całą pewnością nie jestem masochistką i ascetką Stąd też nie stosuję żadnych diet - jem wszystko, tylko mniej.
Nawet pizzę, makorony i wino, a pyszną kuchnię domową to już w szczególności

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość
Od tygodnia ćwiczę około 70 minut dziennie (40 minut Mel B oraz 30 minut dla kręgosłupa), trzymam dietę, słodyczy nie tykam, z owocami przystopowałam a waga ruszyła. w górę. no chyba jesdna muszę wybulić na dietetyczkę.
Nie wiem, jakiego typu są to ćwiczenia, ale wiem, że tłuszczyk zaczyna się spalać dopiero po 25 minutach ćwiczeń treningu cardio (nazywanego również treningiem aerobowym).
(Trening polega na utrzymaniu umiarkowanej intensywności ćwiczeń przez dłuższy czas, czyli w trakcie treningu nie powinniśmy przekraczać 60-70% naszego tętna maksymalnego (220 minus nasz wiek to nasze przybliżone tętno maksymalne).
Dzięki aerobom możemy szybko spalić tkankę tłuszczową. Musimy jednak pamiętać, by ćwiczyć 3-4 razy w tygodniu minimum 30-45 minut, ponieważ spalanie tłuszczu zaczyna się dopiero po 25 minutach od rozpoczęcia treningu.
Jest to trening zdecydowanie dla każdego, gdyż opiera się głównie na systematycznym, umiarkowanym wysiłku. Dodatkowo możesz wybrać rodzaj aktywności, który najbardziej Ci odpowiada: jogging, marsz, nordic walking, jazda na rowerze, rolkach oraz aerobik lub ćwiczenia na urządzeniach w klubie fitness lub na siłowni: bieżnia, rower stacjonarny, orbitrek, steper.
http://stopnadwadze.pl/sport/sport-p...waly-aerobowy/ )

A co do wody... Mi waga zawsze wzrasta przed miesiączką, właśnie z powodu zatrzymywania wody w organiźmie.

Cytat:
Napisane przez Melonade Pokaż wiadomość
Dobre rady!

Nie spodziewałabym się u nas chińskich produktów typu słonecznik czy warzywa i owoce . Zwrócę na to uwagę. Gorzej, że poza jedzeniem to już wszystko jest made in china .
No to mam dla was jeszcze jeden smaczek - soki pomarańczowe produkowane są z koncentratu sprowadzanego z Chin!
A ja się głupia zastanawiałam, jak to jest możliwe, że sok z 2 kg owoców, 100% owocowy, kosztuje 4 zł, a 1 kg świeżych pomarańczy kosztuje 5!!!
A skąd wiem? Ze źródła.... Niemieckiego wprawdzie, ale nie sądzę, by nasi producenci nie korzystali z tego "dobrodziejstwa"...

----98-97-96-95-94-93-92-91-90-
89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-
79-78-77-76 -75-74-73 -72-71-70-
69-68-67-66-65

Edytowane przez womendontcry
Czas edycji: 2014-08-20 o 21:00
womendontcry jest offline Zgłoś do moderatora