Zakorzenienie
Przekupka: 80 pkt / 100% pozyt.
|
NIE ZNAM REGULAMINU Escada, Burberry, Versace, Dr Hauschka, złoty medalik SIERPIEŃ
Cześć
Wymienię to co poniżej.
Szukam przede wszystkim rzeczy do domu: bonów do DUKA, IKEA, Home & You, świeczek, perfum do wnętrz, prześcieradeł, ręczników, ściereczek, etc. - Pełna wish-lista w podpisie 
A co do wymiany:
moje kosmetyki są starannie przechowywane - jeżeli napisałam, że użyłam czegoś 2 razy - to tak było w rzeczywistości. Jeżeli wymieniam ubrania, to są one w stanie idealnym - nie wystawiam rzeczy zmechaconych, poprutych lub w jakikolwiek sposób uszkodzonych.
WYMIANA:
0. ZŁOTY MEDALIK - waga 0,93g, próba złota 585 - na PREZENT NA KOMUNIĘ - na jakąś wartościową rzecz (-y)
0. Zawieszka w kształcie delfinków, pokryta 24karatowym złotem - z certyfikatem i eleganckim czerwonym pudełkiem - wartość ok. 60zł - super na prezent
0. Ozdobne pudełeczko w kształcie świątecznego dzwonka - idealne do zapakowania świątecznego drobiazgu: pierścionka, kolczyków.
Zdjęcie tutaj:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1418154932
i tutaj: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1418154932
0. Pierścionki srebrne - nie wiem jaki rozmiar - jakiś średni - mnie wchodzą na serdeczny palec lewej ręki.
- pleciony
- z perełką (regulowany rozmiar)
I. PERFUMY, zapachy:[/B]
0. Escada Lily of The Valey 1/2 z 30 ml - unikat!
0. Mont Blanc Individuelle - chyba 1/3 z 75ml
0. Intimissimi EDT odrobinę mniej niż 1/2 ze 100 ml - pudrowy zapach
0. Perfumy dla kota/psa francuskiej firmy Biogance - różne zapachy - warte ok. 65 zł https://www.siersciuch.com.pl/biogan...43-16-316.html
II. PIELĘGNACJA i MAKIJAŻ:
0. Lusterko powiększające, z oświetleniem BaByliss - stan idealny, nie używam - kurzy mi się tylko i zawadza podczas remontu... Najchętniej osobiście w Warszawie, z uwagi na koszty przesyłki i ryzyko potłuczenia.
0. Noestrata Lightening gel na przebarwienia - zostało jakieś 1/4 tubki - dobry, ale śmierdzi... cebulą - to normalne - taki ma zapach. Piszę to, żeby w razie czego ktoś się nie przestraszył
0. róż Yves Rocher, kolor 50- rose VIF - ubytek minimalny
0. Podklad YR jasny beż 1x użyty
0. NOWY podkład Wibo Matching Foundation, kolor Soft Beige - nietestowany, nieotwierany
0. Polerka do paznokci - nowa!
0. Nowy puder brązujący w kulkach Avon
0. Nowy puder rozświetlający w kulkach Avon
Produkty są nowe, nieużywane, aczkolwiek, na wieczku leciutkie rysy od innych kosmetyków.
0. Pomadka Be You z Douglasa + etui. Pomadka jest w modnym w tym sezonie pomarańczowym kolorze - maźnięta raz, testowo. Aczkolwiek n metalowej obudowie drobniutkie ryski od przewalania w szufladzie (takie info dla wyjątkowo wnikliwej estetki, bo tego praktycznie nie widać).
Etui jest po gumie Orbit
0. Baza silikonowa Lirene pod makijaż - zużycie 1/2 - zdjecie w postach ponizej
Ważna bodajże do 11.2014
0. Baza pod lakier do paznokci - Inglot Ridge Filler - użyta kilkakrotnie- świeża, lejąca, ale przerzuciłam się na odżywkę
0. Mnóstwo lakierów do paznokci - różne firmy, różne stany zużycia, niektóre nowe, nigdy nie używane - w razie czego proszę pytać o kolor i stopień zużycia.
0. Cień Inglot - przepiękna, głęboka zieleń z metalicznym poblaskiem, kolor nr 31 - tylko test
0. Cień do powiek, żółty Inglot, z pacynką - J/W
0. Błyszczyk Eveline Lovers ultra shine z olejem arganowym, kolor 615 - NOWY
0. Płyn do dezynfekcji dermarollera, firmy Medikan - 3/4 opak. (kosztował 60zł)
0. Okulary/maska żelowa dla zmęczonych oczu, niwelująca opuchnięcie i "wory"- zielona, duża. Rewelacyjna!
III. UBRANIA, SPORT, BIŻU:
0. Mega paka kadzidełek - chętnie na świece (mogą być zwykłe, bezzpachowe - dla mnie bez znaczenia) lub woski - zdjęcie poniżej
0. kominek zapachowy- góra w kształcie czajniczka - muszę poszukać - nie jestem pewn, czy jeszcz ego mam 
0. Wyjściowa/wizytowa sukienka (kolor kremowy): szyfonowy materiał z połyskującą satynową podszewką, rozm. S - stan bardzo dobry - ma zaciągnięcie w jednym miejscu
0. Koronkowa spódnica Next rozm. 38 - stan idealny
IV. DLA PSA I KOTA (dla innych zwierzy pewnie też by się coś znalazło - wszystko NOWE!!! I nie są to badziewia z allegro, więc proszę to wziąć pod uwagę 
- opaski przeciwkomarowe (dla właścicieli - na spacery) - uwaga, ważne do 05/2014. Myślę, że to bez znaczenia, bo każda jest szczelnie zapakowana w plastikowy pojemniczek.
- perfumy dla kota/psa francuskiej firmy Biogance - różne zapachy - też warte ok. 65 zł https://www.siersciuch.com.pl/biogan...43-16-316.html
- CalmAid - preparat relaksujacy dla psa i kota, w butelce z pompką - wystarczy jedna doza do karmy przed podróżą lub innym stresującym wydarzeniem
- Feliway w spray'u - j/w - kocie feromony, które rozpylone (np. w transporterze) minimalizują stres
- pasta do zębów
- zabawki dla psa i kota
- smycze i obroże dla psów - różne rozmiary - polskiej firmy Ami Play - baaardzo porządnie wykonane 
- ubranka dla pieska - proszę pytać, bo naprawdę mam piękne rzeczy - śliczne wzory i fasony. Szyte w Polsce, nie żadna chińszczyzna
Zdjęcia dalej w postach
Po prostu w razie potrzeby proszę pytać - na pewno się coś znajdzie
Edytowane przez genevive
Czas edycji: 2014-12-11 o 22:21
|