Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ambitne wizażanki część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-21, 18:46   #2912
Maguda_
Kawaii strona mocy

Dot.: Ambitne wizażanki część V

Cytat:
Napisane przez tamtaglista Pokaż wiadomość
Jestem z siebie dumna! Napisałam notkę na bloga, ciumkałam malinki i otwierałam paszczę. Ba, zjadłam nawet chlebek z mielonką i jestem jak nowa. No, mam nadzieję,że będę mogła ładnie umyć ząbki. A jeszcze kilka godzin temu byłam na kontroli u dentysty bo wszystko mnie bolało i bałam się, że to od antybiotyku. Powoli zaczynam wygrywać. Jeeeny ja mogę połykać!
Super, mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej A dla swojego faceta i tak powinnaś być najładniejsza, bez względu czy z chomikiem na buzi czy o poranku
Violet, mam nadzieję, że u Ciebie też już lepiej?

Cytat:
Napisane przez Undercia Pokaż wiadomość
W ogóle staram się nie wariować, ale jak widzę postępy w przygotowaniach to mam ochotę się rozryczeć... Dziś przez Magudka się poryczałam w pracy, bo sobie uświadomiłam, jak wiele "pierdół" będzie mi brakować... Naprawdę, chyba nie mam siły na to
Ej, bo dziewczyny zaraz pomyślą, że Ci coś powiedziałam niemiłego, pocisnęłam albo cuś, a przecież tak nie jest. Tyle już przeszliście, z tym też dacie sobie radę, szybko minie ... już dłużej żyliście na odległość. Może marne pocieszenie, ale zawsze coś

Kupiłam wczoraj peeling do buzi, dzisiaj pierwszy raz do użyłam i póki co jest baaardzo na tak O taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cot-scrub.html
do tego wzięłam też w ciemno maskę, jeszcze jej nie próbowałam. Łącznie wydałam mniej niż 15 zł, więc mój portfel tym bardziej się ucieszył
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora