Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-21, 22:09   #2581
vea7
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Czyżby wszystkie dzieci ładnie spały, że tu tak pusto? My pobudka 6.20, ale o 4 już miałam wizję imprezy, ale w naszym łóżku zasnęła
Heh, Żuk śpi długo, bo do 9.-9.30 ale pobudki i imprezy nocne zalicza, wiec nie wiem czy się liczy

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Polusia, która kończy 10 miesięcy
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantki

Najlepszości

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
moja spryciula opanowala schodzenie z lozka
Łooo bravo

Cytat:
Napisane przez agusiowata84 Pokaż wiadomość
Byliśmy dziś u lekarza. Szczepiliśmy dodatkowo przed żłobkiem. Adaś waży 10 800. 4 zęby na raz idą. Masakra, może dlatego nie mógł w nocy spać.
Bravo za wagę
Na co doszczepialiście? A w ogóle jak to jest z tymi szczepieniami - któreś jest podobno za free jak dziecko jest w klubie malucha/w żłobku?

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
a tak w temacie szczepień... szczepicie przeciwko ospie ?
Mnie też nurtuje grypa... warto Młodego szczepić? My oboje od dwóch lat szczepieni i nie chorujemy.

Dobra, proszę kciuki trzymać, bo mam jutro swój debiut kulinarny - gotuję po raz pierwszy Jaśkowi zupę i się cykam, czy zje
A w ogóle poza tym, że dzień miałam kijowy, to kupiłam sobie cudowne, czerwone szpilki (no dooobra, Bartek mi kupił)
Poszliśmy po ekowarzywa dla Żuka i nieekologiczne dla nas, a tu taki psikus... stały na półce i mówiły do mnie... weź nas, weź nas

Nie mam mocy, nie mam siły, nie mam zdrowia (nadal katar), ale mam buty... radość nie z tej ziemii zrozumieją tylko inne kobiety

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora