Wątek
:
Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
2014-08-22, 13:40
#
487
Hasiap
Rozeznanie
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Cytat:
Napisane przez
Linka1984
Ja na chwilke tylko z dobra wiadomością...zus po kontroli NIE STWIERDZIŁ ŻADNYCH NIEPRAWIDŁOWOŚCI !!!!!!!!!!!!!! a to znaczy ze dostane wszystkie pieniądze wraz z zaległymi we wrzesniu
strasznie sie ciesze!!!!! Stres ogromny opadł
Przeogromnie dobre wieści Linka
Teraz to możesz szaleć dalej z wyprawką, choć patrząc na Twoje zdjęcia rzeczy to już mało co ci brakuje ;-)
Ja dzisiaj z mężem byłam w sklepie dziecięcym. Chcieliśmy się zorientować w wózkach i łóżeczkach. Spodobał mi się od razu wózek Coto Baby Messina Green. Kosztuje 1300zł a jeśli chcę fotelik to 1500zł. Fotelika oczywiście nie chcę, bo dostałam od brata już i dopytywałam o ewentualny adapter z Mohicana to powiedział że kwestia 50zł więc nie jest źle
Kolor mam od ręki i jeśli decydujemy się na większe zakupy u nich to mamy się nie sugerować cenami jakie mają przyklejone tylko wtedy jakaś obniżka więc super
Weszliśmy na drobne zakupy do tesco. I wiecie co? poszłam przejrzeć dział dziecięcy a tam wanienka na którą się czaiłam jednak z ceny 59zł przeceniona na 30,00zł wzięłam bez gadania
nawet mąż nic nie powiedział, że za wcześnie czy coś. Taka cena to żal nie brać
A ona jest ta profilowana
Mamy brodzik głęboki więc jak dziecko zacznie siadać mam zamiar kąpać je w brodziku prysznicowym a nie w wanience
Dziewczyny proszę o radę!! Idę do lekarza 03.09 i lekarz zadecyduje czy mam wracać do pracy po urlopie czy lepiej dla mnie będzie zostać w domu. Z jednej strony chciałabym iść do pracy, ale z drugiej strony będzie praca i od 7 i czasem do 16.. a nie wiem czy dam radę teraz.. W dodatku nowe dzieci to przytulanie, problematyczni (czasem) rodzice no i skupisko bakterii i wirusów.. Sama nie wiem niby chciałabym pracować, ale że w momencie kiedy poczuję się gorzej to żebym mogła wrócić do domu
W pracy mi mówią, że już by w 7 mcu nie wracały na moim miejscu.. Poradźcie mi proszę
Wyślij prywatną wiadomość do Hasiap
Znajdź więcej postów Hasiap