Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mały problem z rodzicami... Potrzebuję porady kogoś kto ma już dzieci
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-22, 14:18   #8
bernikula
Zakorzenienie

Dot.: Mały problem z rodzicami... Potrzebuje porady kogoś kto ma już dzieci

Cytat:
Napisane przez Catylin Pokaż wiadomość
Mama chodzi do pracy... Raz ma cały tydzień na rano od poniedziałku do piątku od 6 do 14 a następny tydzień od wtorku do soboty od 14 do 22 i tak w kółko.. Tata jest na emeryturze wojskowej (ma 40 lat) i teraz kombinuje z własną działalnością gospodarczą... Ma czas wolny, ale jeździ sprawy jakieś załatwiać, teraz tuje w ogrodzie sadzi.. Różnie
No wiesz, jak ja bym miała męża w domu to generalnie dzieci chyba nie miałyby nic do roboty. Mój mąż pracuje od rana do nocy (bez przesady), a ja mam dom 200 m na głowie plus ogród. Ale to na marginesie. Zastanawiam się tylko, czy kluczowym nie jest tu fakt, że Twój ojciec to były wojskowy. Znam kilku takich, jeden np. kazał wszystkim domownikom układać równo skarpety w szufladzie, wywalał je na podłogę i kazał sprzątać. A jak skończyli to wymyślał inną robotę- może podobnie jest u Ciebie. W każdym razie ta moja koleżanka wyprowadziła się szybko z domu, nie wytrzymała psychicznie tej ciągłej domowej harówki.

Insta
bernikula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując