Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie, Ciężaróweczki i Staraczki cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-22, 13:20   #803
ewelinka2210
Rozeznanie

Dot.: Mamusie, Ciężaróweczki i Staraczki cz.II

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
z tego co ja wiem to kwas pierwsze 12 tyg starczy
czemu???? przecież to bardzo ważne na układ nerwowy??
brałam i to i to. Pharmaton okropny
Femibion fajny
piękni jesteście

nie nie, ja chce już skończyć karmić. 1,5 roku zdecydowanie wystarczy.
poza tym przed następną ciążą chcę min. 3 miesiące oddechu, regeneracji no i egoistycznie pare piw smakowych spróbować
właśnie nie wiem które karmienie oddciać mam 2 w poludnie na drzemkę i do snu wieczorem. MM mam chcę mu dawać wieczorem kubek ale tylko chyba aż puszkę zużyję potem już przejdę na krowie, które i tak już pije.
No wcale się nie dziwie, że piwek chcesz popróbować
W nocy już nic nie je? Ja bym zaczęła od tych na drzemce, a to wieczorne na końcu.
A nie chcesz koziego spróbować? Podobno krowie za bardzo obciąża układ pokarmowy, a kozie najbardziej w składzie do maminego podobne. Ale skoro Florek nie ma problemów po nim, to może nie ma się co z kozim kombinować.

No z kwasem to dziwie się Prymaza, że przed ciążą Ci mówił, żeby nie brać, bo już od momentu zapłodnienia wspomaga organogenezę i podobno te wady rozwojowe, którym kwas foliowy zapobiega powstają w 3-4 tygodniu ciąży.
A mój lekarz kazał całą ciążę, bo jakieś badania prowadzili i że cały czas jest niby ważny. Ale nie wgłębiałam się w temat.

Ale w sumie każdy lekarz co innego mówi.
ewelinka2210 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując