2014-08-22, 19:39
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Cytat:
Napisane przez TynkaG
Kurczę dziewczyny, mam ostatnio doła jak nie wiem co. Załatwiłam tego neurologa, oczywiście prywatnie, bo z NFZ najwcześniej to 29 październik. A tak to mam 18 września w Gliwicach, a może coś wcześniej się zwolni. Wykonałam wczoraj chyba 40 tel., prawie wszędzie zajęte. dziś dzwonie dalej, jeśli Emilka pozwoli.
jestem trochę zalamana, bo ona juz prawie wcale sie na boki nie obraca, a już bylo tak fajnie; ciągle mi mostkuje, nawet na leżaczku, jak chce ja na bok przewrócić to też się strasznie pręży i mostkuje, tak że nie da się jej odwrócić. Nie wiem co się dzieje, skąd taki regres. Skok to chyba nie jest. Juz nwet był czas, ze mi tak jakby się do siadu zrywala na leżaczku czy foteliku, a teraz pomarzyć. O kołysce, żeby ćwiczyc obroty na boki, tez moge pomarzyć, bo się pręzy. O maskara, troche marudzę, ale wiem, ze wy mnie zrozumiecie. mam nadzieję, że wyolbrzymiam. Oki mała śpi, to ja rozpoczynam telefoniadę.
|
Cytat:
Napisane przez TynkaG
Dzis się dodzwonilam, ale nigdzie nie ma juz miejsc w tym roku. tego też sie spodziewalam. Pójdziemy więc prywatnie tego 18 wrzesnia, choc myslalam, że coś wcześniej się znajdzie.
|
Pisałam Ci, że ja zwolniłam miejsce do neurologa z 19 września z NFZ w TG. Z zabrza czy do gliwic czy do Tg masz tylko ciut dalej;p A nóż jeszcze jest wolne to miejsce....
|
|
|