Dot.: Koniec sierpnia wymiana;)
- Koszula w kolorze cappucino, reserved, rozmiar M, ma urwaną szlufkę na pasek odkąd ją kupiłam ale nie chciało mi się jej przyszyć, bo miałam ją na sobie zaledwie dwa razy. Poza tym stan idealny.
- Brązowa marynarka pasująca dosłownie do wszystkiego uśmiech Pasuje na S i Muśmiech
- Marynarski sweterek marki H&M, ślicznie się prezentuje jednak na mnie jest za duży, będzie pasował na M/L.
- Świetna koszulka marki Zara. Przód jak widać, tył z materiału coś jak połączenie koszulowego z lnem.
Będzie idealna na rozmiar S.
- Bluzka koszulowa marki H&M mama. Rozmiar S, jednak ze względu na swoje przeznaczenie pasować będzie na rozmiary do L-ki.
Materiał jest skłonny do zmechaceń - taki już jego urok niestety, jednak przy noszeniu nie przeszkadza to w niczym ani nie jest zbytnio zauważalne.nie ma
- szary oversize marki next, prezentuje się ślicznie ale mi się znudził wielki uśmiech
Polecam na S/M.
- Koszulka w kropki, które są teraz bardzo modne wielki uśmiech
Pasuje na S i Muśmiechnie ma
- Bluzka z przemiłego i bardzo dobrego gatunkowo materiału uśmiech Śliczny wrzosowy kolor, idealna na obecną pogodęmruga
Pasuje na S/M/L
- jak widać na załączonych zdjęciach bluzeczka posiada wadę, która mimo, że jest mało widoczna i łatwo ją na prawić jednak jest smutny uśmiech Będzie pasować, jak większość moich rzeczy na rozmiar S/M. nie ma
Edytowane przez d0minika_1992
Czas edycji: 2014-11-08 o 17:39
|