Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-26, 18:46   #2013
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Sarah to dlaczego sie nie odzywasz skoro czytasz od lipca?

Elllmi mi sie i tak odmienilo- kiedys w ogole bylam 'antyslubowa'. Po co sie deklarowac itp Mialam takie dosc feministyczne podejscie do zycia. W sumie troszke mi tego zostalo jeszcze. Wyobraz sobie jak musi bolec mnie to bezrobocie i rzekome utrzymywanie przez tza

Karusia sorry ale czemu piszesz, ze 'puscil kantem' ? Nie byl szczesliwy to zmienil partnerke normalna sprawa, zareczyny to nie klodka bez kluczyka.
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
"Nie był szczęśliwy, to zmienił partnerkę - NORMALNA SPRAWA" - no właśnie nie, to nie jest normalne, że ktoś się zaręcza i nagle, zupełnie z dupy, zmienia partnerkę... Dlatego, moim zdaniem, pisanie, że puścił kantem, jest jak najbardziej uzasadnione - tym bardziej, że to Karusia zna tę sprawę najlepiej i najtrafniej może się wypowiedzieć na ten temat.
moim zdaniem, to czy normalna sprawa czy puścił kantem zależy od kolejności.
Jeśli najpierw zerwał zaręczyny, a potem znalazł nową partnerkę, to tak, normalna sprawa.
Jeśli najpierw znalazł nową partnerkę, a potem zerwał zaręczyny, czyli tzw. "zakładka" to to jest puszczenie kantem i zupełne świństwo

Ania zasnęła 5 minut temu, pierwszy "wolny" wieczór od miesiąca

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora