2014-08-27, 10:50
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Cytat:
Napisane przez Villga
Ja mam zapalenie pęcherza i antybiotyk... ciekawe czy pomoże bo z racji kp dostalam jakis inny niż normalnie powinnam. No i ja źle reaguje na antybiotyki, mam nadzieje ze tym razem skutki uboczne nie wystąpią. ..
.
|
Oj to zdrówka!
Cytat:
Napisane przez pani22ka
póki co nie ma szans. wywala butlę dalej niż widzi i ryk (to samo w przypadku, gdy w butli nie ma choć 10% soku z marchwi  ). a ja nie mam siły na walkę w środku nocy.
choć dzisiejsza noc była dużo lepsza. wczoraj zauważyłam nowy ząb i żyję nadzieją, że te hektolitry nocne to była kwestia tego, że wylazła 
|
U nas to samo było ostatnio - jadł kilka razy w nocy mleko. Teraz juz ok.
Już sie martwiłam a własnie przed chwilka zobaczyłam, że ma nowego ząbka 
A co do soku - u nas tez nic innego nie przechodzi ale wiesz co kupiłam ostatnio własnie? Wodę Kubuś o smaku malinowym i pije nawet (niby bez konserwantow).
Cytat:
Napisane przez Moderna
a ja wlasnie tez mysle, ze to idealizowanie - bo na ile mozna pamietac wydarzenia sprzed 20-30 lat  jakbyscie sie mnie teraz zapytaly o pewne kwestie dotyczace M. to watpie bym udzielila poprawnej odpowiedzi, smiem nawet stwierdzic, ze w pewien wlasnie sposob bylaby ta odpowiedz zidealizowana/poprawiona - bo z czasem nasze postrzeganie pewnych spraw mieknie, nie widzimy ich tak ostro - nieprzespane noce? no cos ty, moze na poczatku troszke  :
|
Ja już nie pamietam niektorych rzeczy a K ma niecale 2 latka 
Cytat:
Napisane przez nestelle
Despa - no ja właśnie musze sobie wbic do głowy ze jak wakacje w PL to tylko lipiec .sierpień już jest tetko do du.py .
|
O tak, to prawda.
|
|
|