Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-28, 13:32   #2162
mgds
Raczkowanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
hej, jak to jest z tym czopem? jak to czuc? kiedy wiadomo, ze sie odrywa?

Co do kamienia na zebach. Tworzy sie wtedy kiedy resztki jedzenia wchodza w reakcje ze slina- wtedy tworzy sie nalot i twardnieje jezeli w ciagu 6 godz. po zjedzeniu nie wyszoruje sie zebow. Dlatego bardzo wazne jest, zeby myc zeby do 6 godz po posilku. I nalezy szczotkowac od dziasel na zewnatrz- takie jakby wymiatanie.
Wiem bo mialam ostatnio piaskowanie i moja dentystka mi to tlumaczyla
Uwielbiam uczucie po usunięciu kamienia jakoś luźniej między zębami

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
Znalazłam na allegro te cukierasy pewnie kilka dni trzeba poczekać na dostawę ale sa , No chyba ze odbiór osobisty bliziutko będzie

http://allegro.pl/listing/listing.ph...v10-p-1-o-0805

U nas w Silesi jest tez stoisko z niemieckimi słodyczami może w innych CH tez sa tego typu stoiska i tam myśle ze by były , aż zerkne jak bede przy okazji
U mnie na rynku sa stoiska niemieckie to jutro podejde idąc na wizytę że też wczesniej sama na to nie wpadłam ehh

Cytat:
Napisane przez Justana1984 Pokaż wiadomość
hehe nie masz jeszcze nic? ufff bo ja mam tylko trochę ciuchów, chusteczki nawilżane z rossa i wczoraj kupiłam płyn do prania i płukania Bobini normalnie szaleństwo wyprawkowe

ale za to wczoraj znów zaliczyłam sh i znów kupiłam kilka ciuszków fajnych za 20 zł. Nie trafiam na takie promołszyn jak Żaneta ale tez niczego sobie rzeczy dopadłam

wrzucę jak wrócę z pracy bo niestety nie zdążyłam ich zgrać

ale to juz z tego co pamiętam 2 Twoje zamówienie z gemini a ja dopiero zaczynam ale zamawiam wsio za jednym razem

obudziło? O mammma mia A jak mnie nie obudzi???
Ja mam tylko z 4 torby ubranek, fotelik, przewijak i kołyske. To mało :P

Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
Ja tam końca nie widzę leżąc w tym łóżku i tak jak lekarz wróży wcześniejszy poród tak ja myślę, że przenoszę. Imię mamy Oskar, ale czy mi się na porodówce nie zmieni to głowy nie daję

Paulina śliwki na pewno dzisiaj będą, bo szybkie w zrobieniu, a mój mąż tak lubi kruszonkę, że nawet te śliwki mogłabym ominąć

Moja starsza siostra urodziła się w 38 tc, a mnie mama przenosiła, więc tu chyba nie ma reguły.

A tych filmików co wstawiacie nigdy nie oglądam. Obiecałam sobie, że nie będę porodów oglądać.
Lepiej nie oglądać..ja zaczęłam od porodu w strumyku i żałuję

Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
Ania my w seksie nie działamy, bo ciągle mamy zakazy, ale jak się wczoraj spytałam męża czy chce lodzika to się tak szybko rozbierał, że by się połamał
Hahahah

mgds jest offline Zgłoś do moderatora