Listopad- Grudzień 2014- część IV :) - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-28, 08:54   #2101
paulina119a
Zadomowienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez mgds Pokaż wiadomość
Też mi kiedyś mignęły te podróbki i chciałam się skusić na te w mlecznej czekoladzie, ale wczoraj już ich nie było, albo nie widziałam

Mam ochotę wielką, pewnie jak nie znajdę to świat się nie skończy hehe ale to nie pierwszy raz, kiedyś zapragnęłam kremu Snickers (coś jak nutella ale z karmelem, masłem orzechowym i orzechami), szukałam, szukałam i okazało się, że już nie produkują
Tak, tak... były w mlecznej i w gorzkiej/deserowej czekoladzie
Czyli dobrze kojarzę
Ale powiem Ci że oryginalnych już daaaaawno nigdzie nie widziałam. Mój mąż je uwielbia
Stary 2014-08-28, 08:55   #2102
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Spokojnie, nie tylko Ty jesteś w tyle

Dziewczyny!?
Czy któraś z Was widziała gdzieś draże Maltesers?!?!?
Jestem zdesperowana, od tygodnia szukam po hipermarketach, sklepach osiedlowych, stacjach benzynowych i.. NIE MA ICH!
Allegro na razie odpada...
tez ich szukalam kiedys, widzialam w makro przy kasach, w irlandii kupowalam codziennie a jeszcze lepsze sa w bialej czekoladzie
pamietam jak znajomi zrobili mi prezent urodzinowy- wreczyli mi wielkie pudelko kolorowe z kartonu wypelnione po brzegi Maltesers, moja radosc nie miala konca

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
CIagle robie makaron albo kotlecika z ziemniakami ;( nie wiem moze jakas zupa, ryz albo kasza ;/ nawet nie wiem na co mam ochote ;/ obojetnie byle zdrowe i w miare smaczne ;/ powiem wam ze moja mała ma straszny kamień na zebach ;( co z tym zrobic? ;/
a bylas z nia kiedys u dentysty?

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 08:57   #2103
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Też mi kiedyś mignęły te podróbki i chciałam się skusić na te w mlecznej czekoladzie, ale wczoraj już ich nie było, albo nie widziałam

Mam ochotę wielką, pewnie jak nie znajdę to świat się nie skończy hehe ale to nie pierwszy raz, kiedyś zapragnęłam kremu Snickers (coś jak nutella ale z karmelem, masłem orzechowym i orzechami), szukałam, szukałam i okazało się, że już nie produkują
hmm wpisałam w googlach z ciekawości i wyświetliły mi się w sklepach internetowych alma24 i piotripawel, może są sklepy stacjonarne, nie kojarzę niestety ?
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 08:59   #2104
paulina119a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
Co do oddychania przeponą, zawsze mnie jakoś uspokaja i faktycznie dotlenia bardziej

Co do tp też się zastanawiam czy ma na to wpływ jak my same się urodziłyśmy. Ja urodziłam się sn 4-5 dni po terminie...
No właśnie... próbuję coś znaleźć na necie ale nic nie ma
Może któraś z naszych doświadczonych mam wie na ten temat więcej? Ja z chęcią poznam każdą Waszą opinię
Mam tylko nadzieję, ze fakt iż ja jestem wcześniakiem nie będzie rzutował na moje donoszenie ciąży To mnie jedynie martwi.....
Stary 2014-08-28, 08:59   #2105
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

W Biedronce kupilam niedawno M&msy w niebieskim opakowaniu, podobne do Maltesers , to sa takie kulki ryzowe w czekoladzie-pyszne no ale to nie to samo

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 09:00   #2106
Zanet84
Zakorzenienie

hmm tak piszecie o tych drażach...jak kiedyś spotkam kupię i spróbuję
Stary 2014-08-28, 09:03   #2107
paulina119a
Zadomowienie

Cytat:
hmm wpisałam w googlach z ciekawości i wyświetliły mi się w sklepach internetowych alma24 i piotripawel, może są sklepy stacjonarne, nie kojarzę niestety ?
Tak to są sieciówki. Występują stacjonarnie na potęgę w Wawie

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
KOniecznie ! mmmmm
ale mi przypomniałyście i smaka robicie

Żanetko żeby Cię jeszcze bardziej namówić to powiem Ci, ze w zeszłym roku zrobiłam mężowi na urodziny ten tort http://www.mojewypieki.com/przepis/c...-z-malteserami
Mąż i goście byli w szoku. Tort boski Pewnie w tym roku też mu zrobię o ile będę na siłach (początek października)

Edytowane przez paulina119a
Czas edycji: 2014-08-28 o 09:06
paulina119a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-28, 09:08   #2108
Indra83
Wtajemniczenie

Paulina, chodziło mi tylko o to, że trudno tak jednoznacznie coś doradzić w kwestii temperatury i ubioru, bo niestety albo stety dopiero przetestujemy teorię na żywym dziecku

Sweet, mnie tak uczyli w szkole rodzenia, że trzeba położyć dłoń na piersi, nad cyckami i starać się oddychać tak, zeby powietrze płynęło do brzucha, w dół, brzuch ma się unosić, a klatka piersiowa i ta dłoń ma nawet nie drgnąć

Ja się budzę o 6, potem o 22 zasypiam, zaraz pędzę z synem do lekarza z tą wysypką, nie jest źle, nie wypływa nic, nie babrze się, tylko grudki są takie, ale nie znikają, wolę to załatwić teraz niz potem jak przedszkole sie zacznie.
Stary 2014-08-28, 09:10   #2109
silesianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje Nie śpię od 4.00 :/
Cudownie... tylko co robić o takiej porze...

---------- Dopisano o 05:22 ---------- Poprzedni post napisano o 05:12 ----------

Silesianna ja właśnie wczoraj na wizycie mówiłam gince, że może wcześniej urodzę, a ona mówi, że skoro chłopaków po terminie urodziłam to jest duże prawdopodobieństwo, że i trzecie dziecko po terminie urodzę
Nigdy nie zapomnę tego uczucia, w pierwszej ciąży, kiedy mając termin na 26.08 lekarze na monitoringu w szpitalu, odesłali mnie domu i kazali przyjść 3 września na kontrolę! Miałam oczy jakby mi kazali przyjść przynajmniej za rok jaka ja byłam zła! Zdziwiona! I jak tego 3 września poszłam to znowu wszystko pozamykane, usg, przepływy, łożysko ok i kazali przyjść 6 września na wywołanie już... taka byłam zła na tą sytuację, że dostałam po południu skurczy, a w nocy 4 września urodził się mój synek
A teraz kończy 6 lat! I nie wiem kiedy to zleciało, bo pamiętam to jakby to było wczoraj
Właśnie dzisiaj będę tort zamawiać zażyczył sobie z lego batman... już nie wspomnę co sobie zażyczył za prezenty :P ajjj te dzieci!

---------- Dopisano o 05:27 ---------- Poprzedni post napisano o 05:22 ----------

http://motherhood.pl/sklep/kojec-motherhood-2

Dziewczyny macie jakieś doświadczenia z tą poduszką? Bo ja zwariuje z tym niespaniem po nocach i bólem pleców ... jeszcze dziś bym ją zamówiła ...
Oj tak tak! Ja ostatni tydzien przed porodem przeplakalam, lezalam i ryczalam ze ja chyba nigdy nie urodze i ze malwe brzuchu do podstawowe owki bede nosic, i w ogole. I te teksty dookola "po schodqch chodzic!" "Seks uprawiac" "firwnki wieszac!" "Ooo matko JESZCZE NIE URODZILAS???" AAAAA. najgorsze to powiedziec roddzinie i znajomym ze juz od 38tc to mozna rodzic - to w razie prseterminowqniq przez miesiac nawet beda gnebic. Drugi raz nie dam sie w to wkopac! Twkze wszyscy wiedza ze mam termin "w polowie listopqda" a jak beda sie bardziej dopytywac to bede mowila ze 25-go powinno juz byc po wszystkim, i sama tez bede sobie to powtqrzac :P

Co do kojca motherhood - sluzy mi juz druga ciaze. UWIELBIAM. Teraz z nia spie od 12 tygodnia chyba. Najczesciej w dwoch pozycjach plus w dzien jeszcze jedna do polegiwania. Ja ja uwielbiam
Ale Kiqrq nie byla zadowolona, pisala m.in. ze w nocy jej sie ciezko przekrecic itd. No fakt ze jest to upierdliwe ale ja juz sie nauczylam
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 09:11   #2110
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
No u mnie juz tez 78 ;/ Jak to zatrzymac cholerstwo?! Mi tez sie wydaje, ze jem duzo mniej niz z Lara, a waga chyba jeszcze szybciej leci. Bo wtedy w samym 3cim trym przytylam 12!! a teraz juz mam tyle ;/
ciekawe ile maly wazy rowno za tydzien wizyta wstyd mi zawsze u gina na wage wchodzic

sloneczko, tosz Ty zaraz masz koniec kobieto!!! macie imie?

nie martwię się waga, przybieranie w sumie jest normalne, zależy tylko w jakim tempie...

anuszka to wizytujemy jednego dnia!

słoneczko gratuluje 32. tygodnia! to już, już, ale fajnie!

dziś pospalam! az dziwne! ledwo po 7 wstałam, ale tylko do wc i myslalam, ze się rozbudzę, a tu wrocilam do lozka i wstałam po 9! w sumie i tak nie mam planow na dzisiaj, ale żeby wstawac tak pozno? co dawno mi się nie zdarzalo! będę się snula po domu, albo spacerek, ale musze spojrzeć jak za oknem, czy cieplo, czy zimno...

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 09:12   #2111
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość

KOniecznie ! mmmmm

Żanetko żeby Cię jeszcze bardziej namówić to powiem Ci, ze w zeszłym roku zrobiłam mężowi na urodziny ten tort http://www.mojewypieki.com/przepis/c...-z-malteserami
Mąż i goście byli w szoku. Tort boski Pewnie w tym roku też mu zrobię o ile będę na siłach (początek października)
tort wygląda mega smakowicie i jak elegancko ! super !
zapisałam sobie może kiedyś spróbuję, choć cukiernik na razie ze mnie marny :P
Stary 2014-08-28, 09:14   #2112
paulina119a
Zadomowienie

Indra tak, tak właśnie Cię zrozumiałam
My możemy sobie planowac a życie i dzieciaczek i tak wszystko zweryfikuje. Tak czy inaczej bardzo mi pomogłyście... nie pierwszy i nie ostatni raz
Stary 2014-08-28, 09:22   #2113
Aneeczka1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
z tego co wiem to wniosek mozna zlozyc juz 2 tyg. przed tp
a skad masz wniosek? bo szukalam w necie i nie ma

ja mam te wnioski z Zusu są to 2 formularze i wlasnie nie wiem czy ja to mam wypełniac czy mam to zanieść do pracy. Chyba się przejde zo Zusu i wszystkiego sie wypytam
Aneeczka1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 09:27   #2114
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneeczka1234 Pokaż wiadomość
ja mam te wnioski z Zusu są to 2 formularze i wlasnie nie wiem czy ja to mam wypełniac czy mam to zanieść do pracy. Chyba się przejde zo Zusu i wszystkiego sie wypytam
jeśli masz umowę to pracodawca zalatwia wszelkie sprawy z ZUS. nie latwiej byłoby w pracy się podpytać?

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 09:27   #2115
manieczka1
Zakorzenienie

Frau obejrzałam filmik
Mgds w carrefourze nie ma, ale kiedyś w realach były to pewno teraz też
Sloneczko oklaski za 32 tc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 09:29   #2116
mgds
Raczkowanie

Cytat:
tez ich szukalam kiedys, widzialam w makro przy kasach, w irlandii kupowalam codziennie a jeszcze lepsze sa w bialej czekoladzie
pamietam jak znajomi zrobili mi prezent urodzinowy- wreczyli mi wielkie pudelko kolorowe z kartonu wypelnione po brzegi Maltesers, moja radosc nie miala konca

a bylas z nia kiedys u dentysty?
Zazdroszcze prezentu! Chyba bym zwariowała jak bym taki teraz dostała

Cytat:
Tam jeszcze ich nie szukałam, przejdę sie na pewno

Cytat:
W Biedronce kupilam niedawno M&msy w niebieskim opakowaniu, podobne do Maltesers , to sa takie kulki ryzowe w czekoladzie-pyszne no ale to nie to samo
Wczoraj je kupiłam, ale smakują mi jak zwykłe m&msy, chyba sugeruję się kolorami i dlatego

Cytat:
Spróbujesz- przepadniesz

Cytat:

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

KOniecznie ! mmmmm

Tort wygląda rewelacyjnie!!! W tym rou zrobiłammojemu na urodziny coś w tym stylu, ale ze zwykłych drażetek- ciemnych i białych i wyglądał ładnie, ale jednak smak nie ten

mgds jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 09:30   #2117
Zanet84
Zakorzenienie

ja uciekam na razie, coś porobię w domu, może siądę wreszcie do maszyny do szycia

miłego i słonecznego dzionka życzę
Stary 2014-08-28, 09:31   #2118
LolaMontez
Wtajemniczenie

Znalazłam na allegro te cukierasy pewnie kilka dni trzeba poczekać na dostawę ale sa , No chyba ze odbiór osobisty bliziutko będzie

http://allegro.pl/listing/listing.ph...v10-p-1-o-0805

U nas w Silesi jest tez stoisko z niemieckimi słodyczami może w innych CH tez sa tego typu stoiska i tam myśle ze by były , aż zerkne jak bede przy okazji

Edytowane przez LolaMontez
Czas edycji: 2014-08-28 o 09:33
LolaMontez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 09:40   #2119
fiorella22
Zadomowienie

hej, jak to jest z tym czopem? jak to czuc? kiedy wiadomo, ze sie odrywa?

Co do kamienia na zebach. Tworzy sie wtedy kiedy resztki jedzenia wchodza w reakcje ze slina- wtedy tworzy sie nalot i twardnieje jezeli w ciagu 6 godz. po zjedzeniu nie wyszoruje sie zebow. Dlatego bardzo wazne jest, zeby myc zeby do 6 godz po posilku. I nalezy szczotkowac od dziasel na zewnatrz- takie jakby wymiatanie.
Wiem bo mialam ostatnio piaskowanie i moja dentystka mi to tlumaczyla

You are not alone
I am here with you...
MJ
fiorella22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-28, 09:50   #2120
Justana1984
Rozeznanie

Cytat:
Spokojnie, nie tylko Ty jesteś w tyle

Dziewczyny!?
Czy któraś z Was widziała gdzieś draże Maltesers?!?!?
Jestem zdesperowana, od tygodnia szukam po hipermarketach, sklepach osiedlowych, stacjach benzynowych i.. NIE MA ICH!
Allegro na razie odpada...
hehe nie masz jeszcze nic? ufff bo ja mam tylko trochę ciuchów, chusteczki nawilżane z rossa i wczoraj kupiłam płyn do prania i płukania Bobini normalnie szaleństwo wyprawkowe

ale za to wczoraj znów zaliczyłam sh i znów kupiłam kilka ciuszków fajnych za 20 zł. Nie trafiam na takie promołszyn jak Żaneta ale tez niczego sobie rzeczy dopadłam

Cytat:
Justana wrzuć fotki plisssssss
wrzucę jak wrócę z pracy bo niestety nie zdążyłam ich zgrać

Cytat:
oj nie tylko Ty ja od tygodnia mam zapisany koszyk i cały czas się waham czy już czy jeszcze....bo zaś się pewnie okaże, że coś zapomniałam i tak sobie czekam....i czekam....i czekam a dni lecą [COLOR="Silver"]
ale to juz z tego co pamiętam 2 Twoje zamówienie z gemini a ja dopiero zaczynam ale zamawiam wsio za jednym razem

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
ja urodziłam w 38tc, pamiętam, że byłam w pt na wizycie, przepuszczała palec szyjka, i kazał mi w pon przyjść na ktg, przepływy, ale dodal "o ile Pani doczeka...", w sobotę wieczorem zaczął mi czop odchodzić (jak się później okazało, bo nie wiedziałam co to), pojechaliśmy jeszcze do znajomych, wróciliśmy po północy a o 4 rano już mnie obudziło....
10 dni przed terminem

myślę, że teraz może być podobnie, dlatego w październiku muszę mieć ogarnięte wszystko...
obudziło? O mammma mia A jak mnie nie obudzi???
Lilianna 27.11.2014 r.
Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/
Justana1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 09:51   #2121
ela_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
u mnie to było tak, że na majtkach znalazłam takie galaretowate małe grudki... o ile dobrze pamiętam
Stary 2014-08-28, 09:53   #2122
Aneeczka1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
jeśli masz umowę to pracodawca zalatwia wszelkie sprawy z ZUS. nie latwiej byłoby w pracy się podpytać?

No jeśli tak mówisz to pójde do kierowniczki i sie dopytam jak Boga kocham dla mnie to czarna magia jak to wszystko działa.
Stary 2014-08-28, 09:54   #2123
ela_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justana1984 Pokaż wiadomość

obudziło? O mammma mia A jak mnie nie obudzi???

oj wierz mi, obudzi
tzn mnie obudził ból jak na okres, zawsze źle znosiłam okres i mocno bolał mnie brzuch i obudziło mnie coś takiego
za parę godzin pojawiła się krew, więc pojechałam na ip, tak to pewnie bym dłużej w domu siedziała, bo byłam przekonana, albo sobie tak wmawiałam ze strachu, że to skurcze przepowiadające....

pewno jak wody odchodzą jest łatwiej, bo już wiesz co i jak, mi odeszły baaardzo późno.... jak już zwijałam się z bólu
Stary 2014-08-28, 09:55   #2124
sloneczko_1201
Zadomowienie

Cytat:
No u mnie juz tez 78 ;/ Jak to zatrzymac cholerstwo?! Mi tez sie wydaje, ze jem duzo mniej niz z Lara, a waga chyba jeszcze szybciej leci. Bo wtedy w samym 3cim trym przytylam 12!! a teraz juz mam tyle ;/
ciekawe ile maly wazy rowno za tydzien wizyta wstyd mi zawsze u gina na wage wchodzic

sloneczko, tosz Ty zaraz masz koniec kobieto!!! macie imie?
Ja tam końca nie widzę leżąc w tym łóżku i tak jak lekarz wróży wcześniejszy poród tak ja myślę, że przenoszę. Imię mamy Oskar, ale czy mi się na porodówce nie zmieni to głowy nie daję

Paulina śliwki na pewno dzisiaj będą, bo szybkie w zrobieniu, a mój mąż tak lubi kruszonkę, że nawet te śliwki mogłabym ominąć

Moja starsza siostra urodziła się w 38 tc, a mnie mama przenosiła, więc tu chyba nie ma reguły.

A tych filmików co wstawiacie nigdy nie oglądam. Obiecałam sobie, że nie będę porodów oglądać.

Razem możemy więcej...

Edytowane przez sloneczko_1201
Czas edycji: 2014-08-28 o 09:56
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 09:57   #2125
Kostka09
Zakorzenienie

Czytam, nadrabiam w miare mozliwosci, ale przepraszam, ze nie odpisuje, ale na bierzaco jest to trudne jak sie raz dziennie nadrabia

Do klubu tez dopiero dotarlam...doczytuje dopiero wszystko...

Ela - mysle, ze dobrze zrobilas, wrocicie potem do pieluch a teraz syn ma chyba wieksze stresy przed soba i tak.

Silesiana - trzymam kciuki za plany

Kasia - ja mam poduszke no name i juz tez niewyobrazam sobie bez niej spania, chyba bede ja tez uzywala po ciazy bo mam problemy z kregoslupem a ta poduszka jest swietna tez na takie problemy

Kurcze czytam, ze Wy jestescie juz z wyprawka na finiszu...ja dopiero wroce znad morza 6 wrzesnia i zamierzamy jeszcze pomalowac duzy pokoj i w miedzyczasie chce sie zajac lozeczkiem i reszta rzeczy, narazie mam ubrania, wozek, fotelik, podklady poporodowe wiec jakby co to ze szpitala bede zamawiala reszte

Z imieniem tez problem ale chyba Jerzy zostanie...

No nic zmykam na plaze, pogoda na szczescie caly czas plazowa
Milego dnia
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 10:00   #2126
ela_86
Wtajemniczenie

Kostka wypoczywaj na spokojnie jeszcze zdążysz ze wszystkim, ja też się ociągam, na razie mam tylko ubranka...

a właśnie
może mi powiecie, który proszek do prania dla dzieci jest najmniej zapachowy? w zasadzie to w ogóle by mógł nie pachnieć.... przy Johnym miałam jakiś taki, który miał baaaardzo mocny zapach, niekoniecznie mi odpowiadający.....
Stary 2014-08-28, 10:02   #2127
Kasia427
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
Mi wypadł w pierwszej ciąży, takie jakby białko z jajka podbarwione nitkami krwi... za to nie wiem co to znaczy odejście wód ani przy pierwszym, ani przy drugim porodzie mi się to nie przytrafiło, dopiero w trakcie porodu jak już rozwarcie na 5-6 cm miałam to mi przebijali pęcherz płodowy i wtedy to chluuuuup, ciepło się zrobiło tak się zastanawiam, jak to jest na tej porodówce, że wylatują z nas wody, czasem krew, a przecież pełno ludzi kręci się w około, czy oni to od razu sprzątają, czy łażą po tym... przecież mogliby się poślizgnąć a nie widziałam, żadnej sprzątaczki w trakcie porodu...

Ogarnęłam chałupę i nie wiem co robić...
Na obiad zrobię schabowe i już.. do tego jakaś surówka..

Edytowane przez Kasia427
Czas edycji: 2014-08-28 o 10:04
Kasia427 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-28, 10:04   #2128
Aneeczka1234
Raczkowanie

Chciałam zapytać czy też tak macie, bo od jakiegoś czasu czuję na samej górze brzucha po prawej stronie jakbym miała jakiś balonik. Często sie to mi pojawia jak siedze za długo w jednej pozycji??
Stary 2014-08-28, 10:04   #2129
manieczka1
Zakorzenienie

Ela ja planuje dzidziusia, ale nie wiem jak pachnie. Czytalam tylko ze lovella bardzo czesto uczula

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 10:05   #2130
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Justana, Kostka, spoko, damy radę, ja też z wyprawki mam tylko ciuszki i urządzony pokoik, brakuje mi wszystkich artykułów higienicznych, rzeczy do transportowania małej, wanienki, itp. Na gemini zamierzam zamawiać dopiero z miesiąc przed tp. Tylko mam strasznie duże zamówienie i chyba teraz zamówię kilka rzeczy, typu termometr, żeby data przydatności nie leciała, butelki i krem na urodziny

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości