Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-29, 08:48   #4417
TheFall
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI

Cytat:
Napisane przez daisy dot Pokaż wiadomość
Czesc u mnie nic.
Jestem na oddziale. Wczoraj podali mi zel dopochwowo i nic sie nie zadzialo. Ciagle lezalam pod ktg, po podaniu tego zelu nie mogli mnie zbadac tak mnie bolalo. Oczywiscie nastraszyli ze tak to na pewno nie urodze. Od wieczora mam lekkie skurcze. Nie wiem ja chyba nie urodze naturalnie zaczynam muslec czy cc nie jest takie straszne jak sie go balam bo teraz zaczynam byc przerazona sn. Bardzo sie boje i caly dzien wczoraj ryczalam. Nie wiem co dalej beda robic, pewnie dzis podadza oksytocyne...
Jestem przerazona.
Tak niestety szpital działa, ja po pierwszej nocce też ryczałam, zwłaszcza jak rano jeszcze usłyszałam krzyki rodzącej. Na pocieszenie dodam, ze jak podali mi oksytocynę i zaczęły się skurcze to się jakoś uspokoiłam, że to już. Spodziewałam się bardziej ataku paniki, a tu taka niespodzianka. Trzymaj się dzielnie.

Wczoraj byliśmy na pierwszym spacerze, tylko 10 minut i pod koniec mały już marudził. Jak ubieracie maluchy na taką dziwną pogodę jaką mamy teraz, niby słońce, ale lekko wieje... ?
TheFall jest offline Zgłoś do moderatora