Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz. 27
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-31, 12:06   #689
joasia-a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 27

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
no ale jak człowiek zadał Ci pytanie i nie wiedziałaś bo to były początki to odpowiedziałaś "nie wiem, jestem nowa"? ja mam wrażenie, że ludzie są niewyrozumiali i od razu patrzą jak na głupią "pracuje a nie wie to co ona tu robi" :/ tak mnie to przeraża i od razu wbija jeszcze niżej w ziemię, że mam ochotę uciekać jak tylko pomyślę
Ja tak miałam teraz, "przepraszam, ale dopiero pracuję od kilku dni, muszę skonsultować się z przełożoną(albo)przekazuj ę słuchawkę koleżance" i nikt nie krzyczał
Kiedyś nawet komuś coś źle powiedziałam :P i nawet w biurze później mówili że spoko, mogłam tego nie wiedzieć i jest git, przecież się uczę :P
Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość
Znacie jakies sposoby na wyleczenie zapalenia pęcherza? Nabawilam sie niestety. Biore Urointima , pije duzo, siedze z termoforem na brzuchu a tak boli ; ((((
PIWO!!! naprawdę jeśli masz pod ręką,ja jak mam zapalenie to nawet jeśli to jest 10 rano to jestem w stanie wypić piwo- piwo jest moczopędne bardziej niż woda i oczyszczając się szybciej nerki z bakterii
Polecam ja, borykająca się z zapaleniami pęcherze średnio raz na 2 miesiące od 3 lat :P dziewczyny tu potwierdzą że ja zawsze piwo pijam
A termofor z jednej strony ulży w bólu i na skurcze a z drugiej.. to też jest taki paradoks.. pod wpływem ciepła bakterie się mnożą szybciej..