![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 27
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
stosuje zawsze odzywkę i maskę tyle mi poleciła ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- no i mam chrapkę na tą placente ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() btw ja też kupiłam ten słoik z landrynkami na słodki stół ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam chrapkę na placentę... ale mam jeszcze wcierkę z Klorane a obiecałam sobie, że nie zdubluję produktów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
jest taka choroba jak fobia pracowa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma chyba sprawdzonego sposobu na pokonanie obaw, trzeba próbować, walczyć o siebie. Mnie zmotywowała chęć usamodzielnienia się, życia na własny rachunek. Jeśli uświadomisz sobie, że MUSISZ na siebie zarobić, to po prostu zaczniesz to robić ![]() Nie bój się, bądź pewna siebie (albo przynajmniej udawaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |
Japońska rzepa
|
Cytat:
![]() Aktualnie miesiąc nie pojawiłam się w swojej,bo mam dość ![]()
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Ex.. nie mam zdjecia bo zostawilam w pracy.. :P bo jechałam w pt do GK po pracy do banku i do housa (kupilam spodnie) i do apteki.. w domu byłam na 20 :P więc nie chciało mi się tego zabierać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- ex jak szłam na ten jeden dzień do kwiaciarni to miałam ochotę zawrócić. Portki mi się trzęsły. a najbardziej to chyba boje się takiej z prawdziwego zdarzenia rozmowy kwalifikacyjnej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Ja mam prawie to samo.... pracuje ale najchetniej rzucilabym ja z dnia na dzien. Tak za nia nie przepadam
![]() Mariuszowa zgadzam sie z dziewczynami ze suknia ladna ale bez szalu. Moze dodatkami by sie cos zrobilo ale nie wiem ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
ja mialam to samo, dopoki nie sprobowalam.. naprawde nic strasznego, nikt od razu Was nie rzuci i nei powie:radz se sama. Jesli praca w sklepie to musza Wam pokazac jak sie co obsluguje itp, bo nikt nie chce byc stratny:P zazwyczaj jest czas na przyswojenie rzeczy, nie ma sie co bac, po prostu trzeba zaryzykowac - mowie ja- najwiekszy chojrak na slasku:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |||
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny serio tak macie z pracą? :P
Tzn ok.. ja tam miałam jakieś 2 lata temu jak na studiach szukałam pracy, chciałam już konkretną pracę ale to było neimożliwe.. i te wstępne rozmowy kwalifikacyjne z moim prawie zerowym angielskim mnie dobijały i w pewnym momencie wolałam nie odbierać telefonów xD ale później pracowałam w tej kawiarni i płakać mi się chciało jak odchodziłam, ale moje kolana niestety już tam się nie nadawały :P teraz jak miesiąc odbierałam same telefony o prace to mnie to cieszyło ![]() ![]() ![]() teraz minęły 3 tygodnie mojej pracy i jestem zauroczona i jestem przeszczęśliwa i chce mi się pracować ![]() Więc jestem odmieńcem>? :P Za to powinnam pójść do sklepu a mi się nie chce ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ale pewnie i tak nie kupie ![]() mnie przeraża wysyłanie cv bo nie mam co w nie wpisywac. jedynie to ta praca w piasecznie. i praktyki studenckie których w gruncie rzeczy nie miałam taki jak Pan Bóg przykazał no ale papier jest. Angielski poziom zerowy Excel poziom zerowy. wiec do czego ja się nadaje? |
![]() ![]() |
![]() |
#676 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
poza tym to u mnie dzis szykuje się spontaniczny grill będzie alko i super
![]() oby tylko za dużo nie wypić xD |
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też uwielbiam swoją pracę, pasjonuje mnie i każdego dnia uczę się czegoś nowego (taka branża, ze ciągły rozwój i pogłębianie wiedzy jest konieczne). Bywają gorsze dni, kiedy ktoś mnie zdenerwuje (ubolewam nad podejściem klinetów, którzy często są ignorantami, do sprzedawców lub osób świadczących wszelkie usługi), no i ciężko jest spędzać 10-12 godzin dziennie w pracy w weekendy, ale nie ma róży bez kolców. Bardzo lubię swoją pracę i w tym momencie nie zamieniłabym jej na inną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
Nie przejmowalabym sie takimi rzeczami na waszym miejscu. Wiekszosc pracodawcow pisze ogloszenia z wymaganiami troche na wyrost bo jak sie.znajdzie ktos taki to fajnie ale jak nie to tez sie nic nie stanie. Ja jak szlam do swojej pracy to nie wiedzialam nic o exelu o programie dla przychodni stomatologicznych a tym bardziej! O samej stomatologii. Pracuje w rejestracji wiec musze wiedziec wszystko zeby ludziom cos odpowiedziec na ich pytania, a jak zaczynalam nie wiedzialam co to jest leczenie kanalowe
![]() ![]() ![]()
![]() |
#680 | |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy grill wypali bo zaczyna grzmieć
![]() moze przejdzie dalej. albo pójdziemy na tarasik ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Czesc, idziecie jak burza, nowy watek i tyle zapisane
![]() Znacie jakies sposoby na wyleczenie zapalenia pęcherza? Nabawilam sie niestety. Biore Urointima , pije duzo, siedze z termoforem na brzuchu a tak boli ; (((( Co do pracy to tez bym na razie nie zamienila na inną, wiec jest nas kilka ![]()
#683 | |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn np u mnie angielski w każdej sytuacji już na pierwszym etapie, pierwszej rozmowy telefonicznej sprawdzali ![]() Ale ta praca którą dostałam.. to jest dział HR, rekrutacja, agencja pracy tymczasowej.. tutaj jest tyle kruczków! nie znam wgl kodeksu prawa pracy, na początku o wszystko musiałam się pytać- a to naprawdę papierologia, zasady narzucone odgórnie, jest mnóstwo tych informacji, pewnie połowy z nich nadal nie znam :P ale po 3 tygodniach mogę swobodnie już rozmawiać z ludźmi, przekazywać im informacje i brzmię już profesjonalnie ![]() Tak samo jak w wymaganiach często piszą ile trzeba mieć doświadczenia w zawodzie.. czasami nawet jeśli piszą 3 lata,a masz tylko rok doświadczenia i jesteś dobry, widzą że jesteś świetnym kandydatem, to dlaczego nie ![]() Kurde, TŻ napisał że czeka na busa.. wymyśliłam żebyśmy skoczyli do housa obczaić kurtki na TŻta bo jego jesienno wiosenna jest juz na wymarciu, a w housie jest jeszcze ten rabat 40 % do jutra na zakupy.. więc tak na szybko musze się zebrać hehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Nie ma bardziej magicznych slow od "przepraszam pracuje tutaj od tygodnia i jeszcze nie wszystko wiem. Pojde zapytac szefa/szefowa/lekarza i dam odpowiedz. Nie chce wprowadzac w blad" to.dziala jak zaklecie. Ludzie od razu zmieniaja nastawienie. Kazdy sie w swoim.zyciu uczyl. Oni tez nie byli w swojej pracy od poczatku alfa i omega. Do.tej pory (a pracuje tam ponad 4 lata) ludzie potrafia zadac pytanie ktore zwala mnie z nog i po prostu mowie im o tym ze nie slyszalam o czyms takim i pojde zapytac. I jest ok
![]()
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Musze jutro kupic bo dzisiaj nie mam takiej mozliwosci.
#687 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedy na początku mojej pracy w obecnym miejscu klient przychodził i pytał o rzecz, o której nie miałam pojęcia, mówiłam wprost, że dopiero się uczę i wdrażam w temat. Każdy kiedyś zaczynał, nie przejmuj się, ten się nie myli, kto nic nie robi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
|
miałam jechać z koleżanką do leroy merlin i
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś nawet komuś coś źle powiedziałam :P i nawet w biurze później mówili że spoko, mogłam tego nie wiedzieć i jest git, przecież się uczę :P Cytat:
![]() Polecam ja, borykająca się z zapaleniami pęcherze średnio raz na 2 miesiące od 3 lat :P dziewczyny tu potwierdzą że ja zawsze piwo pijam ![]() A termofor z jednej strony ulży w bólu i na skurcze a z drugiej.. to też jest taki paradoks.. pod wpływem ciepła bakterie się mnożą szybciej.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy grilla w garażu wiec moze sobie deszczyk padac ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- żegnam się . paaaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.