Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-01, 20:43   #3089
alliw
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
ja też , jak oglądam porodówkę to normalnie rozklejam się
weź, Porodówka to jest sport ekstremalny chyba w zyciu nie obejrzę
A stópke Janek tez ma małą, sandałki mamy 20, teraz na jesien 21 dopiero bede kupować

Cytat:
Napisane przez Tasia34 Pokaż wiadomość
Dzis lepszy dzien, Ania wiecej spala i choc nic nie odpoczelam, bo dzieci spaly na zmiane, to psychicznie o niebo lepiej

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
W rocznicę byliśmy na obiedzie, potem Rodzice z Sis wzięli Zosiaczka na spacer, my poszliśmy na randkędostałam piękny olbrzymi bukiet i finansówkę na jet seta MK
wow

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
lekarze piszą różne rzeczy, bo jest straszne parcie, że trzeba COŚ dostać; jak się wykupi w aptece COŚ - zwłaszcza drogiego, a najlepiej COŚ co się jeszcze podaje 10x dziennie, więc upierdliwie - to rodzinka ma poczucie, że się chorym domownikiem dobrze i troskliwie zaopiekowała - tymczasem mnóstwo produktów kupowanych na infekcję niby to suplementy diety i w jakiśtam raczej niepoważnych badaniach wykonanych na populacji okupującej 1 przystanek autobusowy udowadniają, że superpreparat skraca czas trwania niedomagania x o 30 minut - więc działa!!!!! (ale jak działa to już gdzieś małym drukiem, a o ile zdrenuje kieszeń to insza inszość). Polska jest niestety super chłonnym rynkiem takich wyrobów.
pięknie to ujęłaś!

Cytat:
Napisane przez Villga Pokaż wiadomość
Alliw, dziękuję, że pytasz.:-* Tak, już ze mną lepiej. Gdyby mi nie przeszło to nigdzie bym nie pojechała bo na pewno bym sie kilka razy zsikala w aucie ;-) A tak poważnie to baaardzo się cieszę, że ten antybiotyk pomógł bo troche się bałam co by bylo gdyby nie...
uff, no to super

Panika, trzymaj się kochana

Moderna wydaję mi sie że trudno i troche nie fair jest porównywac realia panujące w Niemczech i tu w Polsce, na pewne rzeczy po prostu nie mamy wpływu. Niestety wygląda to tak że trzeba się cieszyć że w ogóle dostało sie miejsce w złobku. A z tym kortyzolem to troche pojechałaś...

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Z pzredszkolenj ławy-4ro latka siedzi i trzyma się zagłowę
- o czym tak myslisz?
-Nie mogę zrozumieć.... w tam tym roku i my i Bratki bylismy na dole (w sali),w tym roku my jesteśmy na górze i Bratki też chociaz powinny byc na dole....Moja mała głowa nie może tego pomiescić...