2014-09-01, 20:43
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Cytat:
Napisane przez Agateczka*
ja też , jak oglądam porodówkę to normalnie rozklejam się 
|
weź, Porodówka to jest sport ekstremalny chyba w zyciu nie obejrzę 
A stópke Janek tez ma małą, sandałki mamy 20, teraz na jesien 21 dopiero bede kupować
Cytat:
Napisane przez Tasia34
Dzis lepszy dzien, Ania wiecej spala i choc nic nie odpoczelam, bo dzieci spaly na zmiane, to psychicznie o niebo lepiej 
|

Cytat:
Napisane przez BYou
W rocznicę byliśmy na obiedzie, potem Rodzice z Sis wzięli Zosiaczka na spacer, my poszliśmy na randkę  dostałam piękny olbrzymi bukiet i finansówkę na jet seta MK 
|
wow 
Cytat:
Napisane przez scarlett26
lekarze piszą różne rzeczy, bo jest straszne parcie, że trzeba COŚ dostać; jak się wykupi w aptece COŚ - zwłaszcza drogiego, a najlepiej COŚ co się jeszcze podaje 10x dziennie, więc upierdliwie - to rodzinka ma poczucie, że się chorym domownikiem dobrze i troskliwie zaopiekowała - tymczasem mnóstwo produktów kupowanych na infekcję niby to suplementy diety i w jakiśtam raczej niepoważnych badaniach wykonanych na populacji okupującej 1 przystanek autobusowy udowadniają, że superpreparat skraca czas trwania niedomagania x o 30 minut - więc działa!!!!! (ale jak działa to już gdzieś małym drukiem, a o ile zdrenuje kieszeń to insza inszość). Polska jest niestety super chłonnym rynkiem takich wyrobów.
|
 pięknie to ujęłaś!
Cytat:
Napisane przez Villga
Alliw, dziękuję, że pytasz.:-* Tak, już ze mną lepiej. Gdyby mi nie przeszło to nigdzie bym nie pojechała bo na pewno bym sie kilka razy zsikala w aucie ;-) A tak poważnie to baaardzo się cieszę, że ten antybiotyk pomógł bo troche się bałam co by bylo gdyby nie...
|
uff, no to super 
Panika, trzymaj się kochana 
Moderna wydaję mi sie że trudno i troche nie fair jest porównywac realia panujące w Niemczech i tu w Polsce, na pewne rzeczy po prostu nie mamy wpływu. Niestety wygląda to tak że trzeba się cieszyć że w ogóle dostało sie miejsce w złobku. A z tym kortyzolem to troche pojechałaś...
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------
Cytat:
Napisane przez klementyna1
Z pzredszkolenj ławy-4ro latka siedzi i trzyma się zagłowę
- o czym tak myslisz?
-Nie mogę zrozumieć.... w tam tym roku i my i Bratki bylismy na dole (w sali),w tym roku my jesteśmy na górze i Bratki też chociaz powinny byc na dole....Moja mała głowa nie może tego pomiescić...
|
|
|
|