Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-03, 21:40   #3905
czaszka_
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
słuchajcie słuchajcie moje dziecko raczkuje !! kto ma mnie na fb zq 10 minut może luknąć na filmik bo sie jeszcze ładuje :P na razie pokracznie ale przesłodko
super gratulacje
Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Ladan ja też oglądałam Otchłań ale za czasów ciąży. Oj wtedy to oglądałam tv na okrągło. Fajnie było Teraz wogóle nie oglądam i brakuje mi tych odmóżdżaczy

Moja M już 3 dzien byla w zlobku. Z zazdroscią czytam o tym jak Wasze dzieci ładnie sie adaptują. Moja placze na okrągło najgorszy byl 1 dzien bo od razu ją wzieli i nie pozwolili wejsc. Bala sie bardzo i okropnie plakala Juz jest lepiej aleciagle poplakuje jak sobie przypomni o mamie albo ktos obcy jak wejdzie do sali. Nie lubi tez halasu. Na szczescie juz daje sie szybko uspokoic. Puszczam ją na 2,5h i na razie chyba tak zostanie. Smutno mi, ze przez to przechodzi. Popoludniami ciagle wisi mi na rekach i przy piersi. W dodatku już ma katar eh
kurcze przykro mi ze tak zle to znosi, na pewno tez Ci jest ciezko wiedzac ze tam placze.trzymam kciuki zeby sie zaklimatyzowala i zeby bylo lepiej

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora