Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-03, 12:53   #3871
policzanka
Wtajemniczenie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Tak o idziecie na badanie oczy, czy macie zalecenia?
Po badaniu dna oka okulistka kazała nam przyjść do kontroli po ukończonym roku.
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 12:53   #3872
agusiowata84
Rozeznanie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Vea, fajnie tak moc podejrzec
Miłek pójdzie w poniedziałek pierwszy raz

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

AAA mialam Was pytać. Mamy zlobkowiczow: co zrobicie jak zachoruje maluch? Bierzecie zwolnienie czy niani będziecie szukać na takie sytuacje?
Z tym podglądem to super, też bym tak chciała. Ja dziś wpadłam do domu na 45 minut i postawiłam obiad, zmywarkę zrobiłam.
Ja będę kombinować, mąż czasem zostanie, teściowa, a czasem ja (na zmiany pracuje). Zwolnienia nie będę brać.
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 12:54   #3873
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiowata84 Pokaż wiadomość
Widziałam ostatnio w żłobku jak jedna babka miała łzy w oczach. Adaś dziś był uśmiechnięty jak poszedł do Pani. Mnie teraz jest smutno i płakać mi się chce. Ze mną nawet nie chce się pożegnać. Na początku było mi wstyd, a teraz jest mi smutno.

Edytowane przez policzanka
Czas edycji: 2014-09-03 o 12:55
Stary 2014-09-03, 13:04   #3874
agusiowata84
Rozeznanie

Jak wyszliśmy ze żłobka, to Adaś się rozpłakał. Czy ja jestem niedobrą mamą, że nie chciał ze mną iść?
Stary 2014-09-03, 13:16   #3875
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
dzis moj synek pierwszy raz na serio, z plecakiem, do szkoły poszedł. nie powiem, wzruszyłam sie lekko... a wczoraj musiałam jechac z nim bo był ta przejęty że sam by w autobusie sie chyba popłakał
i ten zapach nowiutkich zeszytów i książek
ja chcę do szkoły!
Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
to co Lilcia je na obiadek?
Ja zaczęłam gotować (wczoraj miała pomidorową) i wcina pięknie ale zresztą Emilka nie miała problemów z jedzeniem, no może podczas choroby nie miała apetytu
a mój potworek głodomorek zjada wszystko co mu się da i jeszcze sępi od innych
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
jestem. Źle sie czuję, spałam najpierw z Kornem, potem sama, a teraz siedze taka niedoje****. Ciśnienie mi sie mieście w okolicy 140/90-150/95. TŻ dzwonił do CAP i powiedzieli, że jak będzie mnie bardzo bolała głowa i będę miała mroczki przed oczami to mam jechać szybko na IP. No i jak ciśnienie przekroczy 150/110.

Z dobrego to sprzedałam w końcu chustę.

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

AAAA i Kornel zrobił samodzielnie dwa kroczki od kanapy do TŻ.
Misia uważaj na siebie

dla Kornela

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
a mi od wczoraj jakos jest smutno i przykro dopiero bylam w pracy 3 razy a juz sie nasłuchałam od mamy i od taty jak to mój mąż wspaniale sie Julką opiekuje, ze jest taki troskliwy spokojny i opiekunczy a nie to co ja
moj mąż jest ogolnie flegmatykiem i tak tez flegmatycznie Julią się zajmuje () i oni widząc urywki wychowania Julki (na skypie np.: 15 minut dziennie) są mężem zachwyceni....a mnie mają za nerwusa i twierdzą, że jestem dzika i że z Julką szaleje, podrzucam ją, zaczepiam ją, robie samoloty i chuśtam na rękach zamiast być delikatna i spokojna .....ale ona uwielbia takie zabawy....przeciez nie robie tego ciągle tylko czasami kazde dziecko lubi sie powygłupiać i pośmiać. A ja oprocz tego normalnie sie z nią bawie, czytam jej, spiewam, opowiadam wszystko, ukladam klocki itd a tego to już nikt nie widzi. Przykro mi strasznie bo ostatnio na mnie każdy najeżdża i czuje sie taka niepotrzebna
w takim razie u mnie w domu to już całkiem patology bo my obydwoje z tż się wydurniamy z Szymkiem
nie daj sobie wmówić bzdur, jesteś super mamą

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Misiaku, kontroluj to ciśnienie, bo na nie trzeba uważać w ciąży, na koncówce w szczególności

Julo jakoś od 2 tygodni śmiga po dworzu w Attipasach - szare "trampki". Spisują się super i wyglądają genialnie. Ja jestem zadowolona, Julo raczej też Te butki bardzo zwracają uwagę ludzi, w kółko nawijają jakie są urocze
http://attipas.pl/sklep/sneakers/sneakers-grey-s

A z innej paki, to wyszedł mu już 8 ząbek
śmieszne ale fajne
za ząbka

Cytat:
to Cię nie pocieszy, ale nie pierwszy nie ostatni raz Kochana. Jesteśmy tylko ludźmi. Mnie nic tak nie doproawdza do nerwów jak to, że nie chce jeść.

Oj przezyłam, jak przyszłam po Korna to wystawił rączki i zaczął płakać. Przytuliłam, a Pani mówiła, że nie był tak źle. Spał 30 minut, trochę jęczał, trochę się bawił. teraz siedzi w swoim łóżeczku i się bawi
dzielny chłopak
Cytat:
Jak wyszliśmy ze żłobka, to Adaś się rozpłakał. Czy ja jestem niedobrą mamą, że nie chciał ze mną iść?
może po prostu jest towarzyski i dobrze się czuje wśród dzieci

zdrowia dla wszystkich chorowitków, tych małych i tych dużych

i najlepsze życzenia dla roczkowych dzieciaczków i dla tych co odhaczają kolejne miesiące! niech się Wam spełnią wszystkie marzenia!

Szymon mnie terroryzuje. ile razy z rzędu można otworzyć zamrażarkę? milion?

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 13:28   #3876
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Ja-ika a gdzie pracujesz? Nie masz mozliwosci nic zmienic, skoro tak nie lubisz?
na produkcji już ponad 12 lat za dużo ludzi w jednym miejscu, za dużo plotek itp Pracy szukam cały czas
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, ze jak Bartek sie obudzi to bedzie mial lepszy humor, bo mimo ze wstal o 7.30 to po beznadziejnej nocy byl okropnie marudny

Dziewczyny udanych powrotow do pracy

Lilus, Emilko, spokojnych badan

My dzis idziemy kupic rybki i moze pojedziemy nad takie male jeziorko karmic kaczki, to jest jakies 50m od domu w ktorym zostal splodzony Bartek
ciekawe jak Bartuś zareaguje na rybki My ostatnio karmimy gołębie i wrony chrupkami kukurydzianymi

Po badaniu USG wszystko w porządku
Dziękujemy za kciuki
Na wstępie lekarz spytał ile Emilka ma, to mówię, że dziś 11 miesięcy, a on mówi, że jest strasznie duża i czy aby nie za duża
Oczywiście podczas badania ryczała jak nie wiem
Stary 2014-09-03, 13:34   #3877
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
vea przykro czasami, ze inni tak myślą
Ano przykro... ale skoro mój syn się do mnie cały czas uśmiecha, to lata mi co mówią i myślą inni

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczyny z Wro jesteście w stanie polecić jakiegoś laryngologa dla dziecka? Jak najbardziej prywatnie, bo zdaje sobie sprawę, że na NFZ terminy sa super turbo odległe.
A z tym fotelikiem Kinderkraft żadna nic nie miała doczynienia?Pytałam o to wczoraj.
Niestety nie pomogę...

Cytat:
Oj przezyłam, jak przyszłam po Korna to wystawił rączki i zaczął płakać. Przytuliłam, a Pani mówiła, że nie był tak źle. Spał 30 minut, trochę jęczał, trochę się bawił. teraz siedzi w swoim łóżeczku i się bawi
Skoro usnął w nowym miejscu, bez Ciebie to znaczy, że się tam dobrze czuje
Żuk dzisiaj troszkę popłakiwał, ale Panie mówią, że co raz mniej... czyli z dnia na dzień się co raz lepiej aklimatyzuje

Cytat:
Widziałam ostatnio w żłobku jak jedna babka miała łzy w oczach. Adaś dziś był uśmiechnięty jak poszedł do Pani. Mnie teraz jest smutno i płakać mi się chce. Ze mną nawet nie chce się pożegnać. Na początku było mi wstyd, a teraz jest mi smutno.
Cytat:
Nie Aga, to znaczy, że nie jesteś gromadą dzieci z jeszcze większą gromadą zabawek Zabrałaś go z miejsca, w którym w danym momencie się dobrze bawił, ale i tak najważniejsza jest mama

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
Szymon mnie terroryzuje. ile razy z rzędu można otworzyć zamrażarkę? milion?
Pierdylion
Ale istnieją zamknięcia do szafek

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
na produkcji już ponad 12 lat za dużo ludzi w jednym miejscu, za dużo plotek itp Pracy szukam cały czas

ciekawe jak Bartuś zareaguje na rybki My ostatnio karmimy gołębie i wrony chrupkami kukurydzianymi

Dziękujemy za kciuki
Na wstępie lekarz spytał ile Emilka ma, to mówię, że dziś 11 miesięcy, a on mówi, że jest strasznie duża i czy aby nie za duża
Oczywiście podczas badania ryczała jak nie wiem
Trzeba było powiedzieć, że się przycisk do zmniejszania zaciął
Co za idiotyczne pytanie

Ale super, że wszystko dobrze

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-03, 13:45   #3878
agusiowata84
Rozeznanie

Adaś jest towarzyski i lubi jak mamy gości.
Stary 2014-09-03, 15:02   #3879
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Vea, fajnie tak moc podejrzec
Miłek pójdzie w poniedziałek pierwszy raz

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

AAA mialam Was pytać. Mamy zlobkowiczow: co zrobicie jak zachoruje maluch? Bierzecie zwolnienie czy niani będziecie szukać na takie sytuacje?
wezme wolne . zamienie sie z kims odrobie, albo zostanei ktoras z Babc, moja mama ma troche urlopu mowila ze pomzoe

co do podgladu w zlobku tak sobei pomyslalam ze jednak online to bym nei chciala bo by ciagle zagladala i tylko wiecej sie denerwowala

Endzi swietne te attipasy

papalinko eh tez juz takie chwile mialam....

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 15:42   #3880
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
kochana pewnie nie chciał wracać do domu, bo był z dzieciakami i w większym towarzystwie, towarzyskiego masz synka, dlatego, jestes dla niego najlepszą mamą na świecie i w to nie powątpiewaj

a my juz po okuliście, Poli, widzę ty o tym wspomnialaś coś, badanie dna oka - masakra, nie wiem, czy to przez przerwę w pracy zrobiłam się taka wrażliwa, czy taki dzień, ale płakałam razem z Lilą na szczęście wszystko jest OK i nie będziemy musieli juz tak jeździć

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

łłoooooo, ale wy kochane wszystkie, tyle kciuków za badanie było!! To chyba dlatego dr zgodził się jeszcze nas przyjąć, bo trochę późno tam wylądowaliśmy dziękuję Wam bardzo

MISIAAAAAAAA!!!!! mnie aż za gardło ściska, ty masz za duże to ciśnienie!!!! przy takim to już dopegyt wszystkie brały w szpitalu, niunia ja cię błagam, kiedy masz wizytę i robisz analizę siuśków???

no, a dla EMILCI I HELENKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI UKOŃCZONYCH 11 MCY!

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

sorki misiu, że przykatówę robię, ale kurde ja przy 140/90 myślałam, że jest jeszcze spoko, że normy dla ciężarówek obowiązują jak górne granice u dorosłych, ale nie! ty masz 22tc, ja miałam 28-29 jakoś jak to wykryłam, dzięki koleżance, bo tak bym nie pomyślała nawet czemu mnie głowa boli, no co, ciąża, to różne rzeczy się dzieją, nie? poszło migiem, sama pamiętasz, w 30 tc szpital, w ciągu dwóch tygodni tak mi się wyniki pogarszały, rr ciągle wysokie(czytaj takie jak twoje ostatnio) mimo leków i w 32tc cc...ja nie chcę broń Boże cię stresować, sama jesteś położną, to wiedzę masz, ale ja się po prostu matrwię kochanie o ciebie!!!
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 15:50   #3881
bojatoja
Zakorzenienie

Hej
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów

I spóźnione ale szczere: wszystkiego najlepszego z okazji roczku dla Oleńki. Dużo zdrówka i uśmiechu
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy/co kupujecie TŻtom na 30.09?
Nie.

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość

eh tak sie nakrecilam na te emele przez Was a juz mialam brac elefanty.
tylko teraz nie wiem, ktore wybrac
te mi sie najbardziej podobaja http://allegro.pl/trzewiki-roczki-em...496521479.html
ale mysle jeszcze nad:
http://allegro.pl/emel-e2343-1-roczk...550370886.html
http://allegro.pl/trzewiczki-emel-e-...526039927.html (te ze wzgledu na cene )
http://allegro.pl/emel-e1385-roczki-...520031677.html
http://www.zdrowastopka.pl/roczki/tr...zki-18174.html

a moze powinnam pomyslec nad czyms bardziej "szmacianym" typu tenisowki? te w/w nie beda twarde?
sorki, ze tak truje d*pe, ale ja nigdy nie mialam problemow z doborem obuwia, ale dla siebie
Wszystkie ładne. Ja wzięłabym najtańsze
Cytat:
Dziękujemy za kciuki
Super

Jutro z Fifkiem jedziemy zrobić zdjęcie do paszportu. Ścięłam mu dzisiaj trochę włosów, i główka zrobiła mu sie taka ładna włosy nachodziły mu na uszy
Coraz większe odległości pokonuje na nóżkach Lubi jeździki więc to super prezent na urodzinki. I z prezentów mogę polecić klocki (my mamy z Wadera te największe)
Tyle u nas. Jutro przy okazji zdjęcia, idziemy pomierzyć butki.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-03, 16:06   #3882
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwszy raz sie wydarłam naprawdę na Olę i strasznie mi głupio, ale ciśnienie mi podniosła do 200/200 chyba zasnęła w końcu po 2h walki. Pić nie chce nic dzisiaj, czy to mleko czy sok czy woda. Zjadła trochę kaszki, resztę rozmazała po pokoju. Już ją dzisiaj 4 razy przebieralam i chyba sobie zaraz zrobię melisę. Nie wiem, jak pomóc mojemu dziecku, a ekie zachowanie chyba nie jest z niczego?
łączę się w bólu, ja przebieram młodego codziennie po 4 razy, po każdym posiłku bo sliniak sciaga po 2 sekundach a je tak ze zawsze ubranie do prania...dodatkowo po każdym obiedzie kapiel czasem sama się sobie dziwie ze jeszcze go karmie
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 16:28   #3883
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Dopiero co skończyła się Otchłań Namiętności a ja już się wciągnęłam w nową telenowelę Burza
serio telenowele oglądasz? w necie czy w tv?

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Angel my też mamy szare sneakersy .Lila koslawi w nich stopę i tak się zastanawiam czy nie powinnam tego skontrolować u ortopedy?

Ladan buciki przecudne!!u nas w szczecinie jest sklep z butami Korneckiego ale jak na złość nie mieli żadnego rozmiaru 20 .Wgl jakaś bieda z butami jesiennym u Nas..

Kciuki za usg Emilki i badanie oczek Lilci!my badamy oczka w poniedziałek.
W Łodzi też jest i prawdę powiedziawszy byłam mega zdziowiona jak wzięłam te butki do ręki. Miałam w ręce te Clarck'sy, Elefanty, Emele i w sklepie Korneckiego. Zdecydowanie najbardziej miękkie są Emele. Elefanty różnie, niektóre są fajne mięciutnie, a inne dość twarde. Clarck's w miarę miękkie (choć nie tak jak Emele).
A porównując Korneckiego do Emele, to podeszwa Korneckich wydaje się mega twarda. Nie umiem porównać do pozostałych firm.
Stary 2014-09-03, 16:35   #3884
passion80
Zakorzenienie

Dirty dołączam do apelu do Misi wczoraj p tym pisałam, że u Ciebie było duże ciśnienie ale nie dodało

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-09-03, 16:58   #3885
bojatoja
Zakorzenienie

Od dzisiaj w polo markecie bebiko 800g za 30 zł.
29.12.2016 [9tc]
Stary 2014-09-03, 17:03   #3886
nena_milka
Wtajemniczenie

Ej. Właśnie na tvn reklamowali ten program o synusiach i mamusiach hehe dziś o 21 30
A w niedzielę będzie o mamusiach co oceniają inne mamusie to o nas!
A nie... my tak przecież nie robimy
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 17:14   #3887
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Od dzisiaj w polo markecie bebiko 800g za 30 zł.
Szkoda ze nie mam tego sklepu :-(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 17:20   #3888
LaLoca
Zakorzenienie

Ladan ja też oglądałam Otchłań ale za czasów ciąży. Oj wtedy to oglądałam tv na okrągło. Fajnie było Teraz wogóle nie oglądam i brakuje mi tych odmóżdżaczy

Moja M już 3 dzien byla w zlobku. Z zazdroscią czytam o tym jak Wasze dzieci ładnie sie adaptują. Moja placze na okrągło najgorszy byl 1 dzien bo od razu ją wzieli i nie pozwolili wejsc. Bala sie bardzo i okropnie plakala Juz jest lepiej aleciagle poplakuje jak sobie przypomni o mamie albo ktos obcy jak wejdzie do sali. Nie lubi tez halasu. Na szczescie juz daje sie szybko uspokoic. Puszczam ją na 2,5h i na razie chyba tak zostanie. Smutno mi, ze przez to przechodzi. Popoludniami ciagle wisi mi na rekach i przy piersi. W dodatku już ma katar eh
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 18:33   #3889
misia332
Zakorzenienie

Dziekuje dziewczyny. Jestem swiadoma tego jak grozne jest wysokie cisnienie. W poniedzialek ide do poloznej i tam bede badac siuski. Jezeli cokolwiek sie bedzie dziali to na ip.
W pt wracam do pracy.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 19:07   #3890
policzanka
Wtajemniczenie

Dziewczyny,Lilce pod paszką wyskoczyła sporawa biała krosta.Co to moze byc?zniknie samo?czy czyms smarowac?Wygląda jak pryszcz..

Misiu no to trzymam kciuki za to cisnienie.Niech juz nam nie robi takich psikusów i sie unormuje..

Inwersja ja miałam podobne wrazenie co do podeszwy porównując geoxa i te superfity co mamy.geoxy mają zdecydowanie twardszą podeszwe.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140903_182150.jpg (15,0 KB, 38 załadowań)

Czas edycji: 2014-09-03 o 19:28
Stary 2014-09-03, 19:09   #3891
passion80
Zakorzenienie

Misia w poprzedniej ciąży miałaś problemy z ciśnieniem? Bo nie kojarzę.

Stary 2014-09-03, 19:35   #3892
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Misia w poprzedniej ciąży miałaś problemy z ciśnieniem? Bo nie kojarzę.

Nie mialam. Wtedy co rusz tylko jakies skurcze.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 19:36   #3893
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny,Lilce pod paszką wyskoczyła sporawa biała krosta.Co to moze byc?zniknie samo?czy czyms smarowac?Wygląda jak pryszcz..
może posmaruj sudokremem, on troszkę wysuszy i wygoi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-03, 20:00   #3894
MsLullaby
Zakorzenienie

A ja wogóle nie ogarniam tematu butów, Bartek za każdym razem jak mu jakiś mierzy ściska palce u nóg i nigdy nie wiem które dobre dobija mnie to. Kupiliśmy rybkę, chcieliśmy kilka ale pan w sklepie powiedział że mamy za małe akwarium i jak chcemy złotą to max jedną bo reszta by i tak padła więc mamy jedną biało różową rybkę Bartek ma ją gdzieś bardziej ma chęć rozwalenia akwarium
Misia skontroluj koniecznie to ciśnienie

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 20:22   #3895
nena_milka
Wtajemniczenie

Nie wiem czy będzie widać bo wrzucam z tel. W sobotę robiłam próbę ale muszę kupić barwniki w żelu bo kolory nie zabardzo mi się podobają niebieski wyszedł jak zielony dlatego nie dałam ich obok siebie. Ale w smaku super. No i na biszkopcie zwykłym.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1409768389589.jpg (55,8 KB, 47 załadowań)
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 20:37   #3896
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
A od dawna podajesz? W sobotę idziemy do alergologa i moze też już spróbujemy nabiału. Jestem pełna nadziei,że Ola zacznie jeść normalne rzeczy
podalam z 5 razy moze. trZYMa ja 2 dni z ulewaniem po malym jogurcie...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 20:46   #3897
policzanka
Wtajemniczenie

Lila obudziła sie przed chwilą w strasznej histerii.była jak w amoku jakims.strasznie krzyczała,nie chciała byc na rece,w łózeczku,wyginała się, no masakra jakas..dałam nurofen to od razu sie uspokoiła..myslicie ze lęk nocny (senny)?

Jaiko,jutro z rana posmaruje sudocremem.boje się ze moze ta krosta cos zwiastuje..jakąś chorobe czy cos..dzis przez jakiś okres czasu Lila zachowywała się dziwnie.Biegała po całym mieszkaniu ,podskakiwała i się co chwile przewracała.Nigdy jej takiej nie widziałam..do tego teraz ta histeria..chyba sobie cos wbijam..

neno fajnie wyszedł!szacun!mi się nie chciało robic

Lula-no to gratuluje z okazji przyjęcia nowego członka rodziny

Czas edycji: 2014-09-03 o 20:50
Stary 2014-09-03, 20:56   #3898
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
A ja wogóle nie ogarniam tematu butów, Bartek za każdym razem jak mu jakiś mierzy ściska palce u nóg i nigdy nie wiem które dobre dobija mnie to. Kupiliśmy rybkę, chcieliśmy kilka ale pan w sklepie powiedział że mamy za małe akwarium i jak chcemy złotą to max jedną bo reszta by i tak padła więc mamy jedną biało różową rybkę Bartek ma ją gdzieś bardziej ma chęć rozwalenia akwarium

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Nie wiem czy będzie widać bo wrzucam z tel. W sobotę robiłam próbę ale muszę kupić barwniki w żelu bo kolory nie zabardzo mi się podobają niebieski wyszedł jak zielony dlatego nie dałam ich obok siebie. Ale w smaku super. No i na biszkopcie zwykłym.
fajnie wyszedł zezarłaś cały?
Cytat:
Lila obudziła sie przed chwilą w strasznej histerii.była jak w amoku jakims.strasznie krzyczała,nie chciała byc na rece,w łózeczku,wyginała się, no masakra jakas..dałam nurofen to od razu sie uspokoiła..myslicie ze lęk nocny (senny)?

Jaiko,jutro z rana posmaruje sudocremem.boje się ze moze ta krosta cos zwiastuje..jakąś chorobe czy cos..dzis przez jakiś okres czasu Lila zachowywała się dziwnie.Biegała po całym mieszkaniu ,podskakiwała i się co chwile przewracała.Nigdy jej takiej nie widziałam..do tego teraz ta histeria..chyba sobie cos wbijam..

neno fajnie wyszedł!szacun!mi się nie chciało robic

Lula-no to gratuluje z okazji przyjęcia nowego członka rodziny
jejciu biedna Lilcia oby to nie zwiastowało ospy
Stary 2014-09-03, 21:05   #3899
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
A jaką dałaś mase? Wygląda smakowicie
Też mam barwniki i muszę skusić się na jakieś ciasto.
29.12.2016 [9tc]
Stary 2014-09-03, 21:11   #3900
angelikada
Wtajemniczenie

słuchajcie słuchajcie moje dziecko raczkuje !! kto ma mnie na fb zq 10 minut może luknąć na filmik bo sie jeszcze ładuje :P na razie pokracznie ale przesłodko

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości