Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gorrrące i pikantne rozmówki przy robótkach odcinek 26!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-03, 21:14   #794
aga__tka
Zakorzenienie

Dot.: Gorrrące i pikantne rozmówki przy robótkach odcinek 26!

Cytat:
Napisane przez babydelfi Pokaż wiadomość
Aga ja kupowałam nie raz i mam wrażenie, że tam ta rozmiarówka ciut większa jest. Ale buty sa bardzo dobrej jakości i ja jestem bardzo zadowolona, i fajnie że piszesz o tych kaloszach, już wiem co muszę jechać kupić
Ale niech mąż kupi w ciemno, zawsze można w ciągu 10 dni oddać jakby co
no można
ale okazuje się ze to od soboty a nie od jutra to może pojde sama obejrzeć...

Cytat:
Napisane przez cocci Pokaż wiadomość
Basiu samotne te Twoje panny, przygarnę z chęcią wszystkie

Jeśłi chodzi o kalosze ocieplane z lidla to nie bardzo je polecam, bo one nie mają futerka dookoła całej stopy i od spodu i tak dziecku zimno jest. Przerabiałam z Marzeną tą opcję.

Już w domku jestm Chusty nie podłubalam, ale kupiłam sobie druty i szydełka no name, jakich nie mam Zaraz się biorę za obiad. A potem nie robię NIC
a nie polecasz wcale, czy na zime?

Cytat:
Napisane przez SlonecznikB Pokaż wiadomość
No właśnie czyściłam dysze. Mam atramentową
może potrzymaj tusz nad czajnikiem z parą - tym co ma drukować nad parę, albo ja w swojej to nawet na spodeczek z goraca woda kladlam (woda musi być płytka żeby się zamoczył tylko spód)

Cytat:
Napisane przez agnes99 Pokaż wiadomość
Szukam ochotniczki, która złoży suche pranie i porozwiesza mokre. Jakaś chętna?
jak znajdziesz daj znać, podrzucę też moje prania

Cytat:
Napisane przez gagatu Pokaż wiadomość
Bry

Ależ mi się nie chce w pracy siedzieć

Ja też nie robię w tym roku ozdób choinkowych na zapas, jeszcze mi zostały narobione z zeszłego roku, więc tylko ewentualnie będę dorabiać jak zabraknie. Może jakieś aniołki podłubię, ale jeszcze nie teraz.

Czy na jesienną czapkę brać Bonbona Ince (300 m w 100 g) pojedynczo czy w dwie nitki?
jestem za pojedynczą z podwójnej to może na zimę? ale nie robiłam z tej konkretnie nitki
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora