Gorrrące i pikantne rozmówki przy robótkach odcinek 26! - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Druty, igła i szydełko

Notka

Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-02, 11:51   #661
kalina1984
Zakorzenienie

Dot.: Gorrrące i pikantne rozmówki przy robótkach odcinek 26!

Bo jej zazdroszczą to wredne @ coś muszą wymyślać żeby jej dogryźć. Najważniejsze żeby miała poczucie własnej wartości i wsparcie a to ma na pewno

kalina1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 12:00   #662
Monika_75
Zakorzenienie

GG do Monika_75 Send a message via Skype™ to Monika_75

Aniu a w 5 klasie dochodzą jakieś nowe przedmioty?
mój Michał też był tzw "kujon" (jak dostał "5" to pytał się czy może poprawić ), a w sumie dużo się nie uczył, tyle tylko co prace domowe odrabiał, ale ma bardzo dobrą pamięć i szybko wszystko przyswaja (no w każdym bądź razie tak było do tej pory), ciekawe jak sobie teraz poradzi

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

no dobra jadę po moje maleństwo
do zobaczenia wieczorkiem - dziecię mi internet zabierze, a potem starszy będzie z niego korzystał i odzyskam neta dopiero jak potomstwo pójdzie spać

papierowe twory
włóczkowo-kordonkowe dziergałki
blog: REALKOWY ŚWIAT RYBKI

Preferencje
Monika_75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 12:41   #663
cocci
Zakorzenienie

Hejka

ja w domku. Na razie nikogo więcej nie ma i jest cudowna cisza (niesttey przerywana kocimi wybrykami). Piję kawkę i zaraz po małe jadę i do logopedy. Może mi się uda coś podłubać chociaż z 10minut. No i obym nie musiała tak latać, jak wczoraj w te i we wte...

Rozmawiałam wczoraj z kasą chorych, bo w czerwcu te dwa dni co z Marzeną na badaniach byłam, to miałam dostać z KCh bezpośrednio. WYpłacili mi 66€. A na odcinku mam odciągnięte 140 prawie. Facet mi objaśnił, jak się toto liczy i w sumie ok. Ale wysżło, że on moje zarobki przez 30 dni kalendarzowych policzył, a księgowa liczy przez 22 robocze. Idę do niej dzisiaj i mówię jej, jak jest. Wzięłyśmy te moje odcinki, zeby sprawdzić, a tu zonk. Program mi za czerwiec odliczył 175€ brutto za 2 dni! I dlatego koniec końców do wypłaty odciągnięte zostało 139. Nie mogłyśmy za diabła dojść, skąd on to wziął. Dopiero po 2 godz liczenia na wszelkie możliwe sposoby (nawet na godziny przeliczałyśmy, a ja mam 24 godz i 37 min w tyg, więc sobie wyobrażacie). W końcu mi w oko wpadło: on policzył za te 2 dni wg dni roboczych i dodał sobie część na ubezpieczenia społeczne, które za te 2 dni nadpłacił za mnie pracodawca!
Do księgowej nic nie mam, bo ona się podobnie na tych sprawach zna, jak i ja, ale tego, co ten program ustawiał, to bym osobiście najchętniej zastrzeliła
A żeby było lepiej, to w piątek mam znowu z Marzeną całodzienny termin u lekarza i szopka zacznie się od nowa księgowej nic nie mówiłam jeszcze, ale może na bieżąco jak będzie rozliczane, to będzie łatwiej.
Teoretycznie mi się nie opłaca takiego dnia opieki brać, bo wtedy mam tylko 70% około oddawane z tego, co powinnam zarobić. Ale szkoda mi urlopu i nadgodzin na coś, co mi się prawnie należy. Tym bardziej, że to nie jest wcale tam mało - na każde dziecko do 12u lat mam 10 dni opieki w ciągu roku.

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ

cocci jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 13:28   #664
agnes99
Zakorzenienie

Iwonka z tymi wyliczeniami to niestety tak jest

Właśnie odczytaliśmy w biurze komunikat, że bank, w którym pracuje własnie zmienił właściciela. Więc idzie na gorsze będą zwalniać.

Edytowane przez agnes99
Czas edycji: 2014-09-02 o 13:29
agnes99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 13:38   #665
gagatu
Zakorzenienie

Ania, ja z trucizną w zębie kiedyś chyba z rok chodziłam, bo jakoś mi nie było po drodze do dentysty, poszłam jak zaczął boleć (ale on jeszcze był do plombowania, nie do wyrwania). Teoretycznie jak masz ząb do wyrwania to i tak spisany na straty, gorzej tylko, jak Ci się zrobi jakiś stan zapalny i nie będzie działało znieczulenie przy wyrywaniu

Aga, to Santander przejmuje wszystkie banki teraz, też Twój? My z firmy współpracujemy z WBK i odkąd Santander ich przejął to też zmiany na gorsze tylko są, nie wiem jak dla pracowników, ale dla klientów na pewno, nigdy nie mają pieniędzy A czy u Ciebie w skrzynce nie leży czasami jakieś awizo?

Ale jestem zabiegana od rana, nie mam czasu nawet poszydełkować
gagatu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 13:48   #666
mirosek
Zakorzenienie

Bry
Monika apetyczne śniadanko dokładam do tego frytki ,
właśnie smażę na głębokim tłuszczu uwielbiam takie smaczne i niezdrowe
mirosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 13:49   #667
SlonecznikB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalina1984 Pokaż wiadomość
Weźcie mnie stąd zabierzcie, mamy taki sajgon że masakra cały czas ktoś dzwoni, dwa stacjonarne i komórka się urywają, nic nie można zrobić bo cały czas ktoś coś chce
Basiu podrzuć nam trochę swojej pracy, myślę, że wiele z nam by sobie z tym poradziła. Przynajmniej z numerowaniem

Cytat:
Napisane przez babydelfi Pokaż wiadomość
udało mi się w końcu sfotografować chustę na sobie, zdjęcia jakie wyszły takie wyszły, nic lepszego nie wykrzesam , zdjęcia chusty na ludziu u mnie na blogu

http://kasiakrz.blogspot.com/2014/09...orze-blue.html

Zapraszam
Powtórzę się chusta wyszła cudnie. Przymierzałam się do tego wzorku ale nie przypuszczałam, że w wyrobie tak ślicznie wygląda, chyba czuję się zmotywowana do popełnienia podobnej, jeśli pozwolisz.
SlonecznikB jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-02, 13:50   #668
beata1718
Zakorzenienie

GG do beata1718

i koniec ciszy
starsze wrócili a móodszze za 15 min brrrr
beata1718 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 13:52   #669
SlonecznikB
Zakorzenienie

Już mam wykończony przedpokój na tip top. Jeszcze tylko muszę oprawić obrazek który od Emi dostałam, ale tam ramka nie typowa, to muszę na zamówienie zrobić. Tak wyglądają moje damy w kapeluszach.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 346.jpg (46,9 KB, 15 załadowań)
Stary 2014-09-02, 13:58   #670
SlonecznikB
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o dentystów to mam bardzo mieszane uczucia. Jak robią na fundusz, to zrobią co potrzeba i z głowy. Jak prywatnie to sie okazuje, że prawie z wszystkimi problem. Ostatnie byłam, jak pisałam przeoczyłam wizytę, okazało się, że na moje szczęście. Umówiłam drugą ale już do innego lekarza bo tamtemu skończył się kontrakt i tylko prywatnie. I co sie okazało, że właściwie tylko mały ubytek powstał między wypełnieniem a zębem i to takie coś estetyczne. Zapłaciłam 40 zł, bo coś lepszego mi tam włożyli. A poprzedni lekarz, wyszukał mi chyba z 5 pozycji do zrobienia i oczywiście za to wszystko miałam płacić.

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Wczoraj pisałam, że koleżanka zostawiła m.in. klucze w Ikei. Dzisiaj rano zadzwoniła i okazało się, że ktoś oddał.
Stary 2014-09-02, 14:00   #671
aga__tka
Zakorzenienie

Hej
Ola zajmuje się Basią, Jeremi trochę jej pomaga, ale raczej zajmuje się "zagadkami" dziś Jeremkowi wydrukowałam 2 labirynty i potem jako że Ola chce to samo co on, to jakieś klocki (znalazłam jako malowankę) na których ćwiczyliśmy góra/dół, prawo/lewo, środek a potem sama zrobiłam kółka i strzałki, bo w sumie dla Jeremka samo ułożenie kółek za proste i ze strzałkami sobie poradził rewelacyjnie dobrze, łącznie z opisem strzałka w górę, jest na dole (podobnie temat prawo/lewo)... prawo lewo ćwiczymy od wczoraj, bo jak biegną 10m ode mnie to mi z Basią niewygodnie im pokazywać ręką gdzie skręcamy
Myślę że za kilka dni się znudzą tymi "zagadkami" bo na razie mam fascynację nowym tonerem każdy chce kartkę z drukarki mimo że zagadek w domu od groma... stary się skończył z pół roku temu, ale potem pojedyncze strony w pracy drukowałam, to mi nie był potrzebny, a w wakacje to więcej na dworze - teraz drugi dzień cały czas pada to się ciut nudzą

Cytat:
udało mi się w końcu sfotografować chustę na sobie, zdjęcia jakie wyszły takie wyszły, nic lepszego nie wykrzesam , zdjęcia chusty na ludziu u mnie na blogu

http://kasiakrz.blogspot.com/2014/09...orze-blue.html

Zapraszam
chusta jest superancka i bajecznie się ten wzorek prezentuje...
ale...
nie powiem co zobaczyłam na pierwszym zdjęciu, bo uznacie że mam nieodpowiednie myśli w południe
to zdjęcie na którym jest widoczna tylko chusta - trójkąt+Twoje gołe nogi

Cytat:
Napisane przez AnnaOstapiuk Pokaż wiadomość
z uklęknięciem żaden problem, ale ze wstaniem już się pojawia, przy rozprostowywaniu lewej nogi :-(

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

a ja jak ostatnio byłam u dentystki z tym kanałowym, co ciągle bolał - pamiętacie...
I ona mi coś tam poprawiała i przy okazji wsadziła zatrucie do ósemki, która jest do wyrwania...
no i powinnam iść na ywrwanie, ale skoro nie boli i zatrucie jeszcze siedzi, to muszę????
Ile czasu może być ta masa w zębie? Można z tym chodzić, skoro i tak ząb jest do wywalenia? Jak to działa na inne nerwy? Bo ten bolący zatruła. A szkoda mi tak wyrywac tą ósemkę, skoro nie boli...
Jeremi ma w zębie lekarstwo i babka mówiła że na 4 miesiące mniej więcej planuje żeby to miał... to była "pierniczkowa plastelinka" czyli tlenek czegośtam... ale ona mu tego zęba nie truła, nie wiem czy masz to samo czy coś innego, bo w sumie po co truć ząb do wyrwania? może też Ci tylko lekarstwo wsadziła?...
a ja kiedyś też bardzo długo chodziłam z trutką w zębie...

Cytat:
Tuśce się wczoraj jakiś stres odezwał i jęczała, jak ona sobie da radę w piątej klasie, skoro jest najmłodsza

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Za godzinkę młoda kończy, idę obiadek szykować, dziś cycki kurze z frytkami
jak sobie da? najlepiej

a jak robisz te piersi do frytek? bo dziś też chyba coś będę takiego kombinować... choć w sumie to nie rozmroziłam odpowiedniego mięsa i chyba mi schabowe z frytkami zostaną
ale nie zawadzi poznać sprawdzonej wersji frytek z cyckami bo dziś np. w mięsnym tylko piersi się nadawały do kupienia a ja chciałam do frtytek na oleju nóżki smażyć, ale nie było... a piersi uznałam że jakieś w zamrażarce mam...
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 14:04   #672
babydelfi
Zakorzenienie

Basiu pozwalam

i przedpokój wygląda pięknie z tymi damami
babydelfi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 14:06   #673
cocci
Zakorzenienie

Ja wprawdzie nie Ania, ale też cycki kurze dzisiaj mam - że szpinakiem i feta a dla małych zwykłe spaghetti

Stary 2014-09-02, 14:08   #674
babydelfi
Zakorzenienie

Aga dopiero doczytałam co napisałaś
ach Ty , co to za myśli, jeszcze rozumiem, żeby chustę prezentował facet a nie taki waleń

ja na obiad mam makaron z sosem grzybowym

i wzięłam się właśnie za wystawianie ubranek po dzieciach na all, oj zajmie mi to czas do późnego wieczora
Stary 2014-09-02, 14:19   #675
SlonecznikB
Zakorzenienie

Cytat:
Basiu pozwalam

i przedpokój wygląda pięknie z tymi damami
Dziękuję
Stary 2014-09-02, 14:20   #676
gagatu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga__tka Pokaż wiadomość
chusta jest superancka i bajecznie się ten wzorek prezentuje...
ale...
nie powiem co zobaczyłam na pierwszym zdjęciu, bo uznacie że mam nieodpowiednie myśli w południe
to zdjęcie na którym jest widoczna tylko chusta - trójkąt+Twoje gołe nogi
Aga, nie wiem co ty zobaczyłaś, ale moje pierwsze skojarzenie po zobaczeniu tego zdjęcia było takie, że Kasia ma na sobie TYLKO tą chustę

Basia, piękny masz przedpokój
gagatu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 14:27   #677
aga__tka
Zakorzenienie

Cytat:
Aga dopiero doczytałam co napisałaś
ach Ty , co to za myśli, jeszcze rozumiem, żeby chustę prezentował facet a nie taki waleń

ja na obiad mam makaron z sosem grzybowym

i wzięłam się właśnie za wystawianie ubranek po dzieciach na all, oj zajmie mi to czas do późnego wieczora
no ale wcale nie widać kto prezentuje
i ja wcale nie chciałam...
samo się...

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

a tak w związku z wystawianiem ubrań na all:
kupowała któraś dzieciom buty w lidlu? bo się zastanawiam jak rozmiarówka. Od jutra sa kalosze ocieplane, ale chyba nie bardzo mam jak z wszyskimi isc od rana i tak myślę czy iść po przedszkolu koło 12 czy z rana samej (np. wysłać męża, żeby w ciemno kupił jakieś rozmiary konkretne)

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Basia: śliczne te panie w kapeluszach wyglądają u Ciebie w przedpokoju

Dzieciom się znudziło zajmowanie siostrą - muszę trochę sama.,..
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 14:32   #678
babydelfi
Zakorzenienie

Aga ja kupowałam nie raz i mam wrażenie, że tam ta rozmiarówka ciut większa jest. Ale buty sa bardzo dobrej jakości i ja jestem bardzo zadowolona, i fajnie że piszesz o tych kaloszach, już wiem co muszę jechać kupić
Ale niech mąż kupi w ciemno, zawsze można w ciągu 10 dni oddać jakby co
Stary 2014-09-02, 14:36   #679
rudasek
Zakorzenienie

Kasia ja zwróciłam uwagę na nogi, bo takie szczuplutkie i zgrabne
Basiu, super te damy, ja przymierzam się do nich jak pies do jeża.
rudasek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 14:37   #680
agnes99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gagatu Pokaż wiadomość
Ania, ja z trucizną w zębie kiedyś chyba z rok chodziłam, bo jakoś mi nie było po drodze do dentysty, poszłam jak zaczął boleć (ale on jeszcze był do plombowania, nie do wyrwania). Teoretycznie jak masz ząb do wyrwania to i tak spisany na straty, gorzej tylko, jak Ci się zrobi jakiś stan zapalny i nie będzie działało znieczulenie przy wyrywaniu

Aga, to Santander przejmuje wszystkie banki teraz, też Twój? My z firmy współpracujemy z WBK i odkąd Santander ich przejął to też zmiany na gorsze tylko są, nie wiem jak dla pracowników, ale dla klientów na pewno, nigdy nie mają pieniędzy A czy u Ciebie w skrzynce nie leży czasami jakieś awizo?

Ale jestem zabiegana od rana, nie mam czasu nawet poszydełkować

Agata nas kupiło BNP Paribas z Francji (mamy być docelowo połączeni w jedno z BNP Paribas Polska, tylko nie wiemy na jakich zasadch). Masz rację BZ WBK zeszło na psy, niestety mam u nich konto i jestem z nimi także kredytem związana , na szczęście jeszcze tylko 48 miesięcy. Chyba sobie centymetr taki zrobie jak w wojsku zrobię i będę co miesiąc obcinała po spłacie raty.
A jeżeli chodzi o Santandera to oni szybko niczego nie łykną, bo im KNF raczej nie pozwoli ze względu na dużą ilość rynku, który skupiają.

Jeżeli chodzi o awizo, to ono jest już nawet w domku i na mikrofali mieszka, ale dopiero w czwarek pocztę odwiedzę
Stary 2014-09-02, 14:45   #681
cocci
Zakorzenienie

Basiu samotne te Twoje panny, przygarnę z chęcią wszystkie

Jeśłi chodzi o kalosze ocieplane z lidla to nie bardzo je polecam, bo one nie mają futerka dookoła całej stopy i od spodu i tak dziecku zimno jest. Przerabiałam z Marzeną tą opcję.

Już w domku jestm Chusty nie podłubalam, ale kupiłam sobie druty i szydełka no name, jakich nie mam Zaraz się biorę za obiad. A potem nie robię NIC

Stary 2014-09-02, 15:08   #682
Monika_75
Zakorzenienie

GG do Monika_75 Send a message via Skype™ to Monika_75

udało mi się jeszcze na chwilkę wpaść ... Michał zadowolony, na polskim i przyrodzie siedział z koleżanką, a na matematyce z naszym sąsiadem, wychodząc ze szkoły rozmawiał z 2 chłopcami z klasy jakby się znali od dawna ... a tak się martwiłam ... brakuje Mu jeszcze 2 podręczników (do polskiego i pierwszej części matematyki) ale za diabła nie mogę ich dostać, znaczy się znalazłam w jakiejś księgarni internetowej, ale czas oczekiwania ponad tydzień

papierowe twory
włóczkowo-kordonkowe dziergałki
blog: REALKOWY ŚWIAT RYBKI

Preferencje
Monika_75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 15:28   #683
babydelfi
Zakorzenienie

Grażynko chyba trochę przesadziłaś z tymi zgrabnymi i szczupłymi nogami , ale dziękuję za miłe słowa
ale fakt, że specjalnie do zdjęcia założyłam szpilki 10cm , bo noga się lepiej prezentuje niż w laczkach
Stary 2014-09-02, 15:39   #684
cocci
Zakorzenienie

Ale mam pycha obiad. Dzieci chcieli klasyke, więc cały szpinak dla mnie i R

Stary 2014-09-02, 16:03   #685
AnnaOstapiuk
Zakorzenienie

GG do AnnaOstapiuk

Cytat:
Napisane przez Monika_75 Pokaż wiadomość
Aniu a w 5 klasie dochodzą jakieś nowe przedmioty?
mój Michał też był tzw "kujon" (jak dostał "5" to pytał się czy może poprawić ), a w sumie dużo się nie uczył, tyle tylko co prace domowe odrabiał, ale ma bardzo dobrą pamięć i szybko wszystko przyswaja
Chyba nie dochodzą. Ale Natuśka i tak przeżywa, ona z tych nadwrażliwych.
A jeśli chodzi o naukę to wypisz wymaluj jak Twój synek
U niej jest jeszcze ten problem, że jest jedna dziewczynka bardzo wywyższana przez grono nauczycielskie. I ona cały rok niby to miała być najlepsza, ale suma sumarum wyszło, że wcale tak nie jest i Natalka ją przebiła, mimo że o rok młodsza. No i każdy nauczyciel był w szoku, że tamta bez paska.
Nawet teraz jak ich wychowawczyni wróciła po prawie roku nieobecności przez chorobę, to też wczoraj w klasie się zdziwiła, czemu Patrycja nie ma paska...
A w ogóle w ciągu roku dzieci nie raz się złościły, że tamta ma podwyższane oceny, czy zasłuży, czy nie, zwłaszcza było to widoczne w klasach 1-3, gdzie wychowawczyni była koleżanką jej mamy...

No i jeszcze ta dziewczynka najbardziej dokucza Natalce

Cytat:
Napisane przez gagatu Pokaż wiadomość
No na straty, ale skoro przestał boleć dzięki zatruciu, to bym go chciała zachować

Cytat:
Napisane przez SlonecznikB Pokaż wiadomość
Już mam wykończony przedpokój na tip top. Jeszcze tylko muszę oprawić obrazek który od Emi dostałam, ale tam ramka nie typowa, to muszę na zamówienie zrobić. Tak wyglądają moje damy w kapeluszach.
Pięknie Sama to xxx?

Cytat:
Napisane przez SlonecznikB Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o dentystów to mam bardzo mieszane uczucia. Jak robią na fundusz, to zrobią co potrzeba i z głowy. Jak prywatnie to sie okazuje, że prawie z wszystkimi problem.
No mój był robiony prywatnie, dlatego tym bardziej zależało mi na tym, by był zrobiony dobrze i naprawiany w ramach gwarancji...

Cytat:
Napisane przez aga__tka Pokaż wiadomość
Jeremi ma w zębie lekarstwo i babka mówiła że na 4 miesiące mniej więcej planuje żeby to miał... to była "pierniczkowa plastelinka" czyli tlenek czegośtam... ale ona mu tego zęba nie truła, nie wiem czy masz to samo czy coś innego, bo w sumie po co truć ząb do wyrwania? może też Ci tylko lekarstwo wsadziła?...
a ja kiedyś też bardzo długo chodziłam z trutką w zębie...

a jak robisz te piersi do frytek? bo dziś też chyba coś będę takiego kombinować... choć w sumie to nie rozmroziłam odpowiedniego mięsa i chyba mi schabowe z frytkami zostaną
ale nie zawadzi poznać sprawdzonej wersji frytek z cyckami bo dziś np. w mięsnym tylko piersi się nadawały do kupienia a ja chciałam do frtytek na oleju nóżki smażyć, ale nie było... a piersi uznałam że jakieś w zamrażarce mam...
On był zatruty, bo bolała mnie bardzo ta szóstka kanałowa i dentystka musiała wykluczyć, czy ona boli, bo źle zrobiona, czy od tej otwartej ósemki.

A cycki to takie na zwyklaka, w panierce (mąka, jajko, bułka) jak kotlety schabowe.

No i sobie popisałam, Oliwka wstała
AnnaOstapiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 16:22   #686
beata1718
Zakorzenienie

GG do beata1718

moje też zadowolone ze szkół
u syna jutro zebranie i mundur sama muszę kupić-właśnie patrze na alegro i prawie 500zł bedzie mnie to kosztować

ogółem to na niego wyjdzie ponad 1000zł we wrześniu a ksiązki urzywane za 200zł kupiłam
beata1718 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 16:30   #687
kalina1984
Zakorzenienie

Ja dziś miałam pierogi
Wiecie co młody powiedział jak wychodził z przedszkola
Mam dość!
Siostra mówiła że większość dzieci płakała i w końcu i młody uległ fali, ale przedszkolanka mówiła że nawet grzeczny był.
Jak ja się go pytałam czemu płakał to powiedział że za mamusią a potem że dlatego, że dzieci płakały.

kalina1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 16:32   #688
SlonecznikB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudasek Pokaż wiadomość
Kasia ja zwróciłam uwagę na nogi, bo takie szczuplutkie i zgrabne
Basiu, super te damy, ja przymierzam się do nich jak pies do jeża.
Graziu nie będę mówiła kiedy zaczęłam pierwszą

Cytat:

Pięknie Sama to xxx?
Pewnie, że sama
Stary 2014-09-02, 16:36   #689
AnnaOstapiuk
Zakorzenienie

GG do AnnaOstapiuk

Dziewczynki, moja młoda chciałaby konto na facebooku, bo koleżanki mają i chce z nimi gadać.
Ale nie możemy założyc konta... No niby ma byc od 13 roku życia, więc mail i konto zakładamy na rocznik 1995, a nie 2004.
I ciągle mi odrzuca i jest info "Nie możemy przetworzyć Twojej rejestracji" mimo, że wszystko jest ok.
To jak te małe dzieci zakładają konta???

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Basiu to tym większe
AnnaOstapiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-02, 16:44   #690
cocci
Zakorzenienie

Aniu moim zdaniem - nie obraź się - to jest zdecydowanie za wcześnie ns fb. a jak już musi, niech pisze z Twojego konta i pod Twoim nadzorem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości