Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-04, 08:14   #2613
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Tak mi pediatra poradzila, w koncu dzialanie przeciwbolowe,antyseptycz ne,przeciwzapalne,lekko znieczulajace. Nawilzonym gazikiem przecieram dziaselka.
O popatrz, wogóle to fajną masz pediatrę, bo moja poradziła...skórkę chleba dac dziecku
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
na Tvn wczoraj masakra już na prawdę nie mają czego puszczać
Chodzi Wam o ten program: Kto poślubi mojego syna czy coś takiego??
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Charlizz-powiem Ci że pojęcia nie mam czy kiedykolwiek miał kleszcza. Wydaje mi się że nie ale jeszcze go zapytam bo mi mogło to umknąć. Dzięki
Mojego Tż jak ugryzł to też nie wiedział, przypadkiem wyszło. Sprawdźcie to, przynajmniej wykluczycie jak sie okaże że to nie to.

Pokłóciłam się wczoraj znow z mamą, opisze Wam w klubie, jużnie wiem, najchętniej ( najlepiej dla mnie) był Oliwkę do żłobka dała.

Wczoraj byłam też u teściowej mojego brata, ona z Angli rzeczy na handel przywozi. Kupiłam po kosztach, dwie wiatrówki, jedną pożąną kurtkę przeciwdeszczową, dwie pary kaloszy, reeboki i clarksy, do tego dostałam w prezencie dwa miśki me to you i laleczkę anne gedes.Ale dla siebie wziełam tramki addidasa i sportowe buty usa pro (leżą na nodze jak szyte dla mnie) - 40zł za parę. Juz zamówienei kolejne u niej zrobiłam.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora