2014-09-04, 08:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
Napisane przez nancykenator
Tak mi pediatra poradzila, w koncu dzialanie przeciwbolowe,antyseptycz ne,przeciwzapalne,lekko znieczulajace. Nawilzonym gazikiem przecieram dziaselka.
|
O popatrz, wogóle to fajną masz pediatrę, bo moja poradziła...skórkę chleba dac dziecku 
Cytat:
Napisane przez hope01
na Tvn wczoraj masakra  już na prawdę nie mają czego puszczać 
|
Chodzi Wam o ten program: Kto poślubi mojego syna czy coś takiego??
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
Charlizz-powiem Ci że pojęcia nie mam czy kiedykolwiek miał kleszcza. Wydaje mi się że nie ale jeszcze go zapytam bo mi mogło to umknąć. Dzięki 
|
Mojego Tż jak ugryzł to też nie wiedział, przypadkiem wyszło. Sprawdźcie to, przynajmniej wykluczycie jak sie okaże że to nie to.
Pokłóciłam się wczoraj znow z mamą, opisze Wam w klubie, jużnie wiem, najchętniej ( najlepiej dla mnie) był Oliwkę do żłobka dała.
Wczoraj byłam też u teściowej mojego brata, ona z Angli rzeczy na handel przywozi. Kupiłam po kosztach, dwie wiatrówki, jedną pożąną kurtkę przeciwdeszczową, dwie pary kaloszy, reeboki i clarksy, do tego dostałam w prezencie dwa miśki me to you i laleczkę anne gedes.Ale dla siebie wziełam tramki addidasa i sportowe buty usa pro (leżą na nodze jak szyte dla mnie) - 40zł za parę. Juz zamówienei kolejne u niej zrobiłam.
|
|
|