Raczkowanie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Wrzesień wymienię quelques notes damour, kremy, żele, makijaż, miszmasz
NIEAKTUALNY
Witam serdecznie i zapraszam do wymianki To moje pierwsze kroki na forum, jak na razie wymieniłam się 1 raz z wizażanką mucia18, jeśli bardzo Ci zależy nie ma problemu, żebym to ja pierwsza wysłała paczkę. Poniższe rzeczy wymienię najchętniej za wish, ale nie tylko, zależy mi na pozbyciu się nadmiaru kosmetyków z domu, więc gdybyś chciała mogę niektóre rzeczy wysłać za zwrot kosztów przesyłki i opakowania. Preferuję wysyłkę pocztą - paczką lub listem (w kopercie bąbelkowej) poleconym ekonomicznym z bardzo dobrze zabezpieczonym towarem. Jeśli nie podałam zużycia, to znaczy, że produkt jest nowy. Perfumy i odlewki są oryginalne. Proponowane rzeczy były kupione w sklepach i używane tylko przeze mnie, nie przechodziły z rąk do rąk, mają dobre daty ważności (chyba, że napiszę inaczej) i były dobrze przechowywane. Wymienione przedmioty wyszarzam, jeśli komuś rezerwuję, to umieszczam taką informację. Możliwe dokładki. Ubrań proszę mi nie proponować, ich też mam w 3 maki...
WISH LIST odlewki perfum, zwłaszcza różne Aqua Allegorie (Guerlain), Flory Gucciego albo cokolwiek Giorgio Armaniego maski Bingo Spa do skóry tłustej/ trądzikowej szampony apteczne masło karite/shea pasty sensodyne, meridol, elmex seforowe perfumetki (ale nie kokosowe, czekoladowe) wody termalne odlewki MAC PRO LONGWEAR podkład i korektor różne odcienie bourjois 123 perfect podkład lub krem cc, 52 vanilla pudry mineralne oraz bambusowe, ryżowe(też odsypki)
odlewka Make Up For Ever, Aqua Brow - dowolny odcień bibułki matujące suche szampony laura mercier, silk creme foundation – odlewka max factor, face finity,odlewki Benefit, big easy, odlewka avon produkty z serri clearskin
foto1
Adidas for Women, Fresh Cool Mint Hydrating Shower Gel (Odświeżający żel pod prysznic) 250 ml
PZ Cussons, Luksja Care Pro, Enrich Shower Milk (Mleczko pod prysznic z olejem sezamowym) 250 ml
Yves Rocher, Ensoleillant Sun Shine, Hydratant Hâle Progressif Visage (Nawilżająco - brązujący krem do twarzy) 50 ml
Yves Rocher, Delikatnie brązujące mleczko do ciała z kwiatem Gardenii 200ml
Essence, My Skin, 4 in 1 Cleansing Cream (Krem - żel do mycia twarzy 4 w 1) 150 ML
Garnier, Nawilżająca Pielęgnacja 7 dni, Krem do rąk z ekstraktem z mango 100 ml
foto2
Yves Rocher, Sebo Vegetal Maseczka oczyszczająca 75 ml - ZUŻYCIE 10%
Yves Rocher, Pure Calmille, Lotion Douceur Florale (Delikatny tonik kwiatowy) 200 ML
Clean & Clear, Morning Energy, Energetyzujący żel peelingujacy 150 ML
Clean & Clear, Morning Energy, Energetyzujący tonik do twarzy 200 ML
Avon, planet spa, heavenly hydration, face mask 75 ml
Nivea Visage, Pure Effect, Thermo (Żel rozgrzewający głęboko oczyszczający) 100ml
foto3
Lirene Dermoprogram, Pielęgnacja Oczyszczająca, Oczyszczający żel peelingujący do mycia twarzy 150 ML - ZUŻYCIE 10%
YVES ROCHER, MASECZKA INTENSYWNIE NAWILŻAJĄCA 75ML
Yves Rocher, Pure System, STOP zaskórnikom usuwa wypryski i matuje skórę 40 ml
Lirene folacyna+proTelomer 60+ intensywnie regenerujący krem pod oczy 15 ml
Essence, My Skin, Moisturizing Cream - Gel (Nawilżający krem - żel do twarzy) 50 ML
YVES ROCHER, ŻEL POD PRYSZNIC MAGNOLIA Z CHIN 200ML
Edytowane przez Lamurka
Czas edycji: 2014-10-13 o 13:47
|