Nivea Visage, Pure Effect, Thermo (Żel rozgrzewający głęboko oczyszczający)

• 25 czerwca 2014 o 14:03
    nie, nie...
    Będzie krótko. +piękny zapach +miłe ciepełko (nie pieczenie!) +dość dobrze oczyszcza Koniec plusów. -koszmarnie, potwornie, niesamowicie WYSUSZA stosowany nawet co drugi dzień -nie powoduje zmniejszenia zaskórników czy wysypu pryszczy, po dłuższym stosowaniu wszystko się wręcz nasila -skóra po pierwszych dwóch użyciach jest miękka i gładka, po każdym kolejnym napięta i sucha. Rozczarowałam się, bo produkty Nivea lubię i jestem zadowolona z wielu ich żeli do twarzy. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno niemal całe
  • 22 maja 2014 o 17:37
    Całkiem dobry
    Ja również nabyłam ten produkt, od razu po tym jak przeczytałam, że jest rozgrzewający :D I oczywiście jak to nivea, pięknie pachnie. Zalety: + ładny zapach + delikatne lecz chwilowe uczucie ciepła + po użyciu buzia jest miękka, gładka i przyjemna w dotyku + wydajny - wystarczy porcja żelu wielkości ziarnka grochu do umycia całej buzi + oczyszczanie Wady: - nie widzę jakiejś wielkiej poprawy na twarzy jeśli chodzi o niedoskonałości :( Moim zdaniem najlepiej go używać po peelingu. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 5 kwietnia 2014 o 21:06
    swędzi mnie po nim skóra
    Oczywiście zapragnęłam mieć ten produkt, jak tylko przeczytałam na etykiecie, że jest rozgrzewający :) Mam już taką fazę :) Na początku żel ten sprawdzał się nawet ok. Mył, choć efektu rozgrzewającego nie czułam, coś tam czyścił, ale... Zawsze po zmyciu tego produktu czułam niesamowite swędzenie skóry twarzy i szyi. Na początku myślałam, że to może przez to, że woda jest dość twarda i dlatego używałam go nadal, ale zmywając wodą mineralną... Niestety- nadal czułam to swędzenie, więc postanowiłam odstawić właśnie ten żel- z każdym dniem swędzenie malało, a po kilku dniach przestałam już je odczuwać. Zastanawiam się, czy nie jest to sprawka zawartości ekstraktu z magnolii, która ma dość intensywny zapach. Używam tego produktu od: ok 3 tyg. Ilość zużytych opakowań: jedno, nie całe
  • 3 lutego 2014 o 21:18
    krótkie rozgrzewanie
    Plusy: * wydajność *cena * ładny zapach Minusy: * nie oczyszcza mojej skóry * krótko rozgrzewa * nie widzę poprawy mojej cery, a czasem wręcz więcej krostek,pryszczy. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    Emblem
    11 stycznia 2014 o 16:51
    Klapa :-(
    Kupując ten kosmetyk w drogerii myślałam, że to coś dla mnie. Na początku rzeczywiście pozbyłam się pryszczy i moja cera wyglądała nawet OK. Lecz z coraz dłuższym stosowaniem (codziennie rano i wieczorem) było coraz gorzej. W końcu rozgrzewanie doprowadziło do WYPALENIA moich rąk!!! Plusy: zapach wydajność Minusy: uczucie rozgrzania-zbyt krótkie prawie wogóle nie oczyszcza zwiększa powstawanie pryszczy cena dziwny sposób nakładania Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 3/4 jednego