Wątek
:
Mamusie lutowe 2015 - cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
2014-09-08, 19:13
#
689
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 2
Jestem
Zacznę od tego że bardzo dziękuje za miłe słowa co do brzuszka
Tam jest masa tłuszczu ale i tak mi się podoba haha
Co do usg to po opuszczeniu emocji naszła mnie chętka napisania że mieliśmy niespodziankę i zamiast jednego jest dwójka, ale daje spokuj.
Niespodzianka oczywiście była jak na drzwiach zobaczyliśmy że usg do 15 wsześnia robione nie będzie! Więc mogę iść dopiero w następną środę. Nie doszliśmy do auta a już byliśmy z M pokłóceni
Ale tak to jest jak zapisów nie ma a oni z dnia na dzień sobie kartkę przyklejają!! Zmartwiłam się bardzo bo z ostatniego usg u tego mojego gin prowadzącego wychodziło ze dzidzia jest większa i w sumie z tych pomiarów w następną środę będzie wychodziło że będę w 24 tygodniu... Ale już emocje opadły na spokojnie gdybym prywatnie nie chodziła wcale bym o tym nie wiedziała i tragedia by się nie stała bo myślała bym że ide o czasie. W czwartek mam wizytę u mojego gin i powie mi co i jak. Może pomierzy jeszcze raz i się dowiem
Cukierek z alkoholem haha
ja ostatnio kazałam M kupić szampana bo miałam na niego ochotę i napisałam się ciutkę
A piwka czasem też się łyczka napije i nie mam z tego powodu wyrzutów
Z dobrych wieści mam mojego rogala
Jest wspaniały
Zuzka prosiła zebym dała jej spać dzisiaj z nim ale się nie zgodziłam, niech wie że to jest dla mnie
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------
A na całkowite uleczenie z dzisiejszej porażki zrobiłam dla nas deser
Lody, banan, kruche ciastka pokruszone, słonecznik, śmietana na koniec posypałam kakao
Pychotaaa
Zaraz maleństwo będzie szalało.
Wcześniej nie weszłam bo wtyczka od komputera się zepsuła ale M naprawił na szczęście
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do MaamaaZuzi
Znajdź więcej postów MaamaaZuzi