2007-07-18, 16:31
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
Napisane przez mela26
witam ponownie!
już od kilku dni jestem mężatka  i w te upały uciekam od komputera jak najdalej, więc w wielkim skrócie- wszystko sie udało super, w kościele piękna ceremonia i przemiły ksiądz. co do imprezy- nigdy jeszcze tak się nie wybawiłam jak na własnym weselu! z czystym sumieniem polecam wesele z djem, muzyka była super, większosc znanych polskich i zagranicznych szlagierów z lat 60-80, dj rozkrecał zabawę i przygotował oczepiny. nigdy nie zamieniłabym go na orkiestrę, zreszta dużo droższą. goście dopisali, sala piękna (karczówka) i naprawdę duużo jedzonka! zostało mnóstwo bo gorąco i nie chciało się jeść. wódki też zostało....duuużo.... kupiliśmy na wyrost żeby się nie stresowac że zabraknie, ale co tam nie zmarnuje się  to tak ogólnie, teraz szukam noclegów bo jedziemy w góry!!
acha - bukiet z kwiaciarni szarotka na paderewskiego, bardzo ładny, i ceny przystepne, makijaż u mojej kosmetyczki trzymał się do rana i był suppperrrr 
fryzura też się trzymala - awangarda na wesołej
|
Gratulacje!! Super, że cała impreza tak świetnie się udała! Życzę Wam wszystkiego najlepszego! Udanej podróży poślubnej!
|
|
|