|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Napisane przez LolaMontez
Witam z rana, cieżko mi sie śpi :-( jak za długo leżę na jednym boku to mnie całe plecy i brzuch ciągnie ehhh
Ostatnio jakaś marudzą jestem, burza hormonów? Chandra?
|
ja tez jakas chandrę podlapalam chyba, nie wiem konkretnie dlaczego i skad, ale jakos tak po prostu, albo od razu bym plakala, albo się wkurzam na caly swiat. hormony to raz, a dwa chyba przesilenie jesienne się zbliza!
na pocieszenie i zblizajace się deszcze i na moje szerokie teraz stopy, kupiłam wczoraj kaloszki z biedronki za 29,99zl w kolorze szarym z kwiatkami 
Cytat:
Napisane przez begie13
60 dni do tp 
|
super, gratuluje!
u mnie jeśli dobrze licze dni, to zostało 62 dni! adrenalina rosnie, nie ma co! dopiero co mowilysmy, ze mamy studniówki, 100 dni! dopiero co zakladalysmy pierwszy watek, balysmy się o pierwszy trymestr! ale się wspomina....
Cytat:
Napisane przez manieczka1
Sweet dobrze ze wszystko gra po wizycie 
Lola nie martw sie, jakby niektore wymiary bylynzle to na pewno lekarz by sie tym zajal. Po prostu bedzie male dziecko
My sweet co za zlodziejstwo!!!
Dzis zaczynam 32 tc  powiem Wam, ze gdyby nie ta posra.na. wysypka to byloby super
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
manieczka za 32tc
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
czyli zmienilas zdanie 
pokaz jaki to wozek?
...
|
czekoladka masz racje, zmieniłam zdanie. ale wydaje mi się, ze to była "milosc od pierwszego wrazenia" 
zobaczyłam ten wozek i wzroku oderwać nie mogłam, spodobal mi się!
i rzeczywiście Justyna wrzucila zdjecie tego, który chce ( 280 - szary z liliowym )
Cytat:
Napisane przez LolaMontez
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy  , moja ciaza była mniejsza o 5 dni od zawsze bo miałam długie cykle ale teraz już prawie 2 tyg...
Lekarka mówi ze wszystko dobrze i poprostu dzidzia będzie malutka 3 tyg. Temu ważyła 1380g a wczoraj 1805g
|
Lola spojrz jak Mała pięknie przybiera na wadze! to optymistyczne!
Cytat:
Napisane przez aluiza
Jestem na tym forum nowa  i mam kilka pytań. Będę wdzięczna za odp
Poród mój planowany jest na 15 listopada. Będzie na 99,9% dziewczynka. Cieszę się ogromnie, bo synka 5letniego już mam
Mam pytania odnośnie zakupów, prania, planowania, itp.
kiedy zamierzacie wyprać rzeczy dla maluszków? a może już wyprałyście?
Jeśli tak to w czym? Jelp, Lovela? płyn czy proszek? płyn do płukania również typowy dla takich maluszków?
Chętnie wyprałabym rzeczy już, bo ładnie na dworze by wyschły, ale jak mają przeleżeć potem w szafie 2 miesiące....... to stwierdzam, że nie jest to najlepszy pomysł. A może się mylę? uświadomcie mnie proszę
Co do zakupów do zastanawiam się jakie koszule nocne zakupiłyście, czy staniki do karmienia również są na waszej liście niezbędnych rzeczy?
Co do kosmetyków. Zakupiłam do kąpieli płyn Musteli. I zastanawiam się teraz czy balsam po kąpieli mógłby być np z nivei czy babydreamu czy z jakiej kolwiek innej firmy. Czy lepiej używać jednej serii?
|
przewertuj watek, prania już zaczelysmy, pierzemy w jelpie, dzidziusiu, bobini, nie polecamy loveli, bo zdarza się, ze uczula maluszki, plyn czy proszek nie ma znaczenia co wybierzesz. jedne uzywaja plynu do zmiękczania sensitive białego albo lenor albo silan albo po prostu bez plynu zmieczajacego.
z kosmetykami podobnie, wpiszesz w wyszukiwarke watku kosmetyki i najczęściej chyba wybieramy Hipp, Rossmann Babydream, ale i inne .
zapraszamy do udzielania się! tutaj! 
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------
Cytat:
Napisane przez aleska
Witam się po kilkudniowej nieobecności na forum 
Wczoraj miałam wizytę. Mały waży 1397 g, wszystkie parametry ok i wskazują na 29 tydzień (jestem w 28). Na usg pięknie pokazał, że jest facetem, tym razem nawet ja to zauważyłam  Ustawił się główką w dół i mam nadzieję, że grzecznie w tej pozycji zostanie. Szyjka się nie skraca. Tylko ja dostałam opieprz, że w sierpniu przytyłam 2,5 kg. Od dzisiaj więc reżim i dieta z niskim IG oraz bez soli.
Tyle w telegraficznym skrócie, zabieram się za czytanie postów 
|
super, ze Mały tak rosnie!
a każdemu zdarza się przytyć 2,5kg, wiec czemu od razu dieta? nie możesz po prostu się ograniczać? ta IG to z powodu wyniku krzywej glukozy?