2014-09-09, 20:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 2
hej kobietki i ja po wizycie 
Aga sliczne te ciuszki,jak Ty je wynajdujesz?
jak Ty ich nie chcesz,to ja biore (tylko maz mnie z domu wyrzuci )
zapomnialam Ci wczesniej napisac ze moja kolezanka ma taki drazek wyciagny w szafie,bo ona jest niziutka,super sie sprawdza,nawet jej pozazdroscilam tego 
emdziku kochany ciesze sie ze wszystko w porzadku,widzialam zdjecie 
a co do rozstepow-kochana,jak bys zobaczyla moje uda i pupe i maladt pieknie to napisala,ale ja po porodzie zbieram kase,chce je sprobowac usunac jakos,wstydze sie nawet na basen isc z takimi nogami 
Cytat:
Napisane przez Mlebidakin
gratulacje - dziewczyny górą.... hej dawać jakiś chłopaków na 1 stronę 
w życiu Was nie nadrobię....
|
próbuj
Cytat:
Napisane przez tuliluli
Ja idę we wtorek na 15 do gina, który przyjmuje w szpitalu położniczym. Trzeba udeptywać ścieżkę...  Może się dowiem. 
|
to kciuki,masz jakies przeczucia?
MaamaaZuzi wlasnie mi uswiadomilas ze nasza 4 rocznica juz tuz tuz,za niecaly miesiac
maladt tez w pazdzierniku slubowalas?
dobra potrzymalam was w napieciu 
córa potwierdzona tzn dr mi uparcie dwie kreseczki pokazywala(czymkolwiek mialy byc)
zdjec dostalam od groma,chyba z 8, a potem musialam mojemu tz-etowi jeszcze raz opisywac co jest na kazdym,mimo ze byl ze mna w gabinecie
i cora sie zalapala na ogladanie siostrzyczki,ale potem juz cos marudzic zaczela ze chce do mnie-nie brala bym jej raczej,ale skoro juz byla,to zapytalam czy moga wejsc
205g wazy,nie bylo nigdzie napisane ile mierzy,i wyszedl mi rowno z usg i om 17t5d
Edytowane przez buu007
Czas edycji: 2014-09-09 o 20:58
|
|
|