|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 2
Pojechałam z Tż na frytki do maca, chyba zaraz urodzę uuuuu
|
|
#872 |
|
Konto usunięte
|
teraz jest 7:7
|
|
|
|
#873 |
|
Wtajemniczenie
|
Emdzik ten gin robi tylko te podglądowe usg i moze powiedzieć że w następnym tygodniu będę miała to nie będzie robił a ja nie bedę naciskać
Chciała bym żeby sam z siebie mi zrobił. Bo połówkowe będę miała robione w następną środę o ile znowu klamki nie pocałuję No i wyobrażam sobie już ile będzie tam babeczek po takiej przerwie
|
#874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano ciekawe jak długo ![]() Kto ma teraz najbliższą wizyte i nie zna płci?! Cytat:
![]() Ej no musisz swoje maleństwo zobaczyć... no ileż można czekać
|
|
#875 |
|
Wtajemniczenie
|
Też bym zjadła frytek, coraz częściej mam ochotę na niezdrowe jedzenie
A po takim mam excesy w wc Po ślubie mieliśmy jechać na obiado kolację do restauracji a w niedziele jeszcze spotkać sie u młodych bo w sobotę będzie już późno i próbuję im wybić ten obiad z głowy. Boje się że po takim jedzeniu do domu do wc nie zdąże I dowiedziałam się że świadek też chciał uczcić ich ślub w niedzielę już bez tej kolacji
|
#876 |
|
Raczkowanie
|
Ja idę we wtorek na 15 do gina, który przyjmuje w szpitalu położniczym. Trzeba udeptywać ścieżkę...
Może się dowiem.
|
|
|
|
#877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby Twój lekarz zrobił Ci usg,bo ile można ![]() Cytat:
kocham frytkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiii glowa caly czas boli,ale na szczescie to takie cmienie, ktore da sie wytrzymac posiedzialam sobie z mezem troche, posmialismy sie itd pogadalismy o bejbikowych rzeczach co potrzeba, on chyba sobie sprawy nie zdawal,ze tego tyle hehe ![]() a na koniec elegancko sie rozryczalam, bo nie chcial sluchac , jak dziala katarek
|
|
|
#878 |
|
Wtajemniczenie
|
Emdzik no właśnie tak będę musiała zrobić. Zresztą dziś się nie najlepiej czułam i brzusio bolał a nic takiego nie robiłam i moja szyjka bardzo ciągnęła w dół. Może zrobi
Mam taką nadzieję ale wiecie na spokojnie nie nastawiam się żeby nie mieć powtórki z wczoraj
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kobiecie w ciąży powinni za każdym razem robić usg... co to za wizyta bez usg? bez sensu... tuli to jeszcze tydzień
|
|
#880 |
|
Wtajemniczenie
|
Emdzik masz racje
Nie dam sie
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie do wizyty jeszcze równe 20 dni...:/
a za 15 dni mamy 3rocznicę ślubu
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
jestem z siebie mega dumna, scisnełam posladki i posprzatałam z 90% domu, jutro opanowac chce zaległe prasowanie, moze na weekend bede miec wreszcie tak czysto jak chce, bo ostatnio to az mi było wstyd by ktokolwiek do mnie przyszedł, a dzis juz tak na 90% mogłabym kogos zaprosic do siebie (tylko kogo)
Edytowane przez maladT Czas edycji: 2014-09-09 o 20:31 |
|
|
|
#883 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ja już po wizycie!
Zdjęć całe mnóstwo, usg 3 d miałam. Bejbiczek ma 15,4 cm i waży 180 g A płeć - NIEZNANA! Jasny gwint, chyba chce nam niespodziankę zrobić! Za bardzo nie chciało się pokazać, a jak już je trochę popukaliśmy, to nie można było stwierdzić jednocześnie, bo jak to lekarz powiedział w tym okresie to siusiak i napuchnięte wargi sromowe mogą wyglądać tak samo, a za cholerę nie chciało ustwaić się ładniej. Także nic to, zapisaliśmy się już na połówkowe 4d na 9 października, zaś miesiąc nerwów! |
|
|
|
#884 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie 6 rocznica za 3 miesiące 24 dni. Po naszej rocznicy będziemy odliczać dni do narodzin maleństwa
Czas leci jak szalony. Znalazłam wózek, a właściwie M znalazł widziałam taki na spacerze kiedyś przypadkiem. Zakochałam się w tym wózku ale jest używany i stan pozostawia co nie co do rzyczenia i ubolewam teraz strasznie
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
a my mamy rocznice za miesiac i 9 dni
|
#886 |
|
Wtajemniczenie
|
A co do wózków to już mam kocioł w głowie!
Jakoś bez entuzjazmu chodziłam po tym sklepie, nawet za bardzo nie chciało mi się słuchać speca w tych sprawach! Chyba przez tą wizytę wcześniejszą, że nie poznaliśmy płci! To co mi się podobało w internecie na żywo wyglądało już średnio, teraz to już nie mam żadnego typu. Poszukiwania muszę zacząć od nowa
|
|
|
|
#887 |
|
Wtajemniczenie
|
Mała brawo, brawo za porządki
Asia ale uparciuszek hoho najważniejsze ze maleństwo zdrowe i już całkiem spore
|
#888 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No! I tak ma być
![]() Cytat:
![]() Będzie biba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No i szkoda że płeć nie znana Współczuje.. ja bym nie wytrzymała tyle ![]() Moja córa za to już drugi raz na usg się chwaliła co ma między nogami. Cytat:
![]() Jaki wózek? ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------
|
|
#889 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuzka też zawsze pokazywała
![]() Zdjęcie nie odwierciedla tego co widziałam na żywo
|
#890 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej kobietki i ja po wizycie
![]() Aga sliczne te ciuszki,jak Ty je wynajdujesz? jak Ty ich nie chcesz,to ja biore zapomnialam Ci wczesniej napisac ze moja kolezanka ma taki drazek wyciagny w szafie,bo ona jest niziutka,super sie sprawdza,nawet jej pozazdroscilam tego emdziku kochany ciesze sie ze wszystko w porzadku,widzialam zdjecie ![]() a co do rozstepow-kochana,jak bys zobaczyla moje uda i pupe i maladt pieknie to napisala,ale ja po porodzie zbieram kase,chce je sprobowac usunac jakos,wstydze sie nawet na basen isc z takimi nogami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
MaamaaZuzi wlasnie mi uswiadomilas ze nasza 4 rocznica juz tuz tuz,za niecaly miesiac maladt tez w pazdzierniku slubowalas? dobra potrzymalam was w napieciu córa potwierdzona tzn dr mi uparcie dwie kreseczki pokazywala(czymkolwiek mialy byc)zdjec dostalam od groma,chyba z 8, a potem musialam mojemu tz-etowi jeszcze raz opisywac co jest na kazdym,mimo ze byl ze mna w gabinecie i cora sie zalapala na ogladanie siostrzyczki,ale potem juz cos marudzic zaczela ze chce do mnie-nie brala bym jej raczej,ale skoro juz byla,to zapytalam czy moga wejsc 205g wazy,nie bylo nigdzie napisane ile mierzy,i wyszedl mi rowno z usg i om 17t5d Edytowane przez buu007 Czas edycji: 2014-09-09 o 20:58 |
||
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
ślubowanie było w czerwcu, w październiku rocznica zwiazku
|
#892 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda Asiu, no ale najważniejsze że wszystko w pożądku z maleństwem.. Chociaż nie wiem czy dałabym radę na Twoim miejscu.. Chyba bym coś wymyśliła żeby mieć kolejne usg jaknajszybciej.
Mama zuzi fajny |
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
aaa myslalam ze rocznica slubu
![]() my mamy dokladnie na odwrot,chyba sie w czerwcu poznalismy choc para zostalismy duzo pozniej |
|
|
|
#894 |
|
Wtajemniczenie
|
Buu to mamy 8:7 dla dziewczynek
Bo u Ciebie jeszcze nie wpisane Znowu mnie brzuch szczypie cholerka jak siedze i leże to nie ale wstałam M kolacje zrobić i 3 razy na dole brzucha aż po boki. Mogę tak skurcze odczuwać? Jak jutro z rana będę tak miała od razu do gin będę dzwonić
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje Kochana
|
|
#896 |
|
Rozeznanie
|
buu fajnie, że córa potwierdzona
Ja mam usg za tydzień o 8 rano, także mam nadzieję, że sie dowiem jaka płeć. A drugą rocznicę za 19 dni Asia najważniejsze, że z dzidziolkiem wszystko dobrze. |
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
mamazuzi ja nie wiem jak sie odczuwa skurcze juz sama,ja dzis ciagle czuje w dole cos,ale chyba tez ze stresu troche
moj maz mi juz u lekarza powiedzial,ze szlam zajecia prowadzic zero stresu,a na wizyte przyszlam i juz sie stresuje ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- emdzik no widzisz zrobialm was :P martula a Ty jak sie czujesz w ogole?juz trzymam kciuki za Twoja wizyte |
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Ile Was z tymi rocznicami... normalnie same imprezy się szykują... albo same romantyczne kolacje
![]() A któraś z Was już te połówkowe będzie miało niedługo ?
|
#899 |
|
Wtajemniczenie
|
Emdzik ja miałam mieć właśnie wczoraj, a będę miała za tydzień w środę. Ostatnio któaś (już nie pamiętam a nie będę zgadywać) Pisała że te usg właśnie bedzie liczone jako połówkowe.
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Uciekam pod prysznic i do wyrka. Dobrej nocy
|
#900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo może chce ujawnić się na filmie a nie na jakimś tam 3d :P Poza tym ja tam mam swoje matczyne przeczucia, które pewnie się sprawdzą
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

Chciała bym żeby sam z siebie mi zrobił. Bo połówkowe będę miała robione w następną środę o ile znowu klamki nie pocałuję 

ciekawe jak długo 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i maladt pieknie to napisala,ale ja po porodzie zbieram kase,chce je sprobowac usunac jakos,wstydze sie nawet na basen isc z takimi nogami