Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-09, 21:29   #4038
ela_86
Wtajemniczenie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Kasia szalona jakaś ta diabetolożka... ciekawe czego dowiesz się w koszalinie...

co do hemoglobiny glikowanej.... wg mnie to badanie jest jedno, pierwsze słyszę, że dla ciężarnych są jakąś inną metodą....
hemoglobina glikowana jest, albo jej nie ma tzn. zawsze jest, ewentulnie za dużo jej i może właśnie chodzi o normy dla ciężarnych, może inne są, ale tegonie wiem...

Cytat:
Napisane przez Rosalie01 Pokaż wiadomość

Nadrobilam 30 stron i jeszcze 35 mam do nadrobienia
Jak ogarne to wszystko to wroce na dobre
Wieczorem w klubie postaram sie napisac, jak teraz sytuacja wyglada u mnie.

Gratuluje wszystkich udanych wizyt i nowych tygodni
Z tego, co doczytalam to Kasia ma podejrzenie cukrzycy, trzymam kciuki, zeby bylo ok i ze Aleaa i Kiaraw szpitalu byly-dziewczyny szybkiego powrotu do zdrowia

Witam nowe mamusie

Ja dzisaj zaczynam 34 tydzien i jestem w czarnej
Mam wyprawke dla malej prawie skompletowana, ale jeszcze nic nie popralam, nie mam tez nic dla siebie (podklady, koszule itp.) i jakos nie mam sily sie za to zabrac, nawet nie wiem, co potrzebuje
Musze sie zmobilizowac i zaczac cos szykowac, bo za 4 tygodnie mala juz terminowa bedzie i moze legalnie sie pchac na swiat

Narazie uciekam, postaram sie jak najszybciej nadrobic calosc, milego dnia
nareszcie

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez AnetkaIzabell Pokaż wiadomość
octenisept i sudocrem - oba do pępka - czy jeden nie wystarczy... ? czy lepiej mieć oba?
ja na liście mam bephanten - do pupki i na popękane brodawki

sudocrem juz wyjasniony

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
Co kupilas? Ja tez moje kompletuje

niedużo, wyżej napisałam

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Właśnie pierdykłam z krzeszła... oparcie się oderwało i sobie do tyłu poleciałam, ach jaka gimnastyka dla kregoslupa mojego po 7 miesiacach... dobrze ze się ręką podparłam i od ranu na bok na kolana się przekręciłam... nic mnie nie boli, mała się rusza więc chyba wsio ok... kuźwa żeby człowiek we własnym domu nie mógł czuć się bezpiecznie?! Już małżon wyniósł na śmietnik wszystkie 4 krzeszła, kupowaliśmy je jakieś 4 lata temu a wszystko zardzewiałe w środku, normalnie śruba pękła na pół.. może ja już taka ciężka jestem ..... ale stresu użyłam
Przypomniało mi się jak w pierwszej ciąży na glinie się poślizgnęłam :P wtedy to na tyłek z całym impetem runęłam.. byłam w 6 miesiącu.. a młodemu w brzuchu chyba się podobało bo fikał jak szalony

Aha po zjedzeniu 2 kawałków babki piaskowej z lukrem miałam cukier po 1 h (sama dla siebie zmierzyłam) 103...

wow....ale musiałaś się wystraszyć

a cukier..... bez komentarza chyba jakaś ściema z tą cukrzycą

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

czekoladka a jak tam przedszkole? Frau a u Was?

mój w domu od wczoraj i przytrzymam go do końca tygodnia...
dziś zebranie było, 2h wyjęte.....

po południu to już na twarz padałam, marzyłam o łóżku i nareszcie w nim jestem...
jeszcze się z mamą pokłóciłam na koniec, nerwy mi pu,sciły, sppłakałam się, teraz mnie od tego głowaa boli.... i to cholerne przeziębienie..... masakra jakaś dzisiaj...