Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-12, 06:21   #910
izasalamon
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Cytat:
Napisane przez Sarrai Pokaż wiadomość
Hej, idę na 12:45... będę musiała z pracy wyskoczyć... tylko kurna nie wiem czy to nie za wcześnie będzie......nie wiem czy nie lepiej by było sprawdzić w sobotę no ale niestety to niewykonalne bo w sobotę nie ma szans bym się dostała........idę zaraz zrobić kolejny test owu.. ciekawe co wyjdzie..
Ja mam dzisiaj mega zamulony dzień, martwię się pracą a na dodatek spać mi się chce okropnie.... mąż jeszcze z pracy nie wrócił... też średnio mam ochotę dzisiaj na "staranka"..

Myślisz, że będzie za wcześnie? Ja mam nadzieję, że pęcherzyk to mi wczoraj pękł Lekarz kazał przyjść na 14:00 i powiedział, że przyjmie mnie między pacjentkami.

Ja testów owu nie robię, bo jakoś średnio im wierzę. W zeszłym cyklu robiłam i ciągle wychodziła blada kreska.

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
Dziewczynki no i jestem ślepa
Lewe oko fatalnie
Musze zacząć chodzić w okularach na codzień. Będę mieć nowe za całe 10 zł.

Właśnie się dowiedziałam ze moja dobra koleżanka spodziewa się bliźniaków. Bardzo się ucieszyłam ale serduszko trochę mnie zaklulo

Natalko ślicznie wyglądałas Bukiet miałaś jak mój nowy telefon
Wcale Ci się nie dziwię. Na początku sierpnia okazało się, że moja bratowa jest w ciąży i jak się dowiedziałam to trochę jej pozazdrościłam. Że właściwie dopiero zaczęli działać i od razu im się udało.

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Żanetka tylko prosze mi tu sie nie dołować

A mnie się rozkręcają bóle podbrzusza... ech...

A tak w ogóle miałam dziś takie ukłucie w lewym cycuszku jakby ktoś wbijał we mnie szpilę. Smiałam się do Tża, że chyba ktoś na mnie czary voo doo odprawiał. Ogólnie zauważyłam, że bardzo często boli mnie z tej jednaj strony, nie jest to przyjemne.
Ale wiesz, że bóle podbrzusza czasami nie świadczą o @?

Cytat:
Napisane przez _Aniutka_ Pokaż wiadomość
To, ze sie zazdrosci, to chyba normalne. Przeciez pragniemy byc w ciazy i kiedy sie nie udaje, to zazdrosc sama przychodzi... tym bardziej, jesli wiesz ze ktos nie planowal dziecka a przytrafilo mu sie raz-dwa.
Mądrze mówisz

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
No ja iwem, że to dupek może opóźnić, jestem tego w pełni świadoma. Co nie znaczy, że nie daje mi to spokoju

A niech tam... jade na bete
Super. Kiedy będą wyniki?
izasalamon jest offline Zgłoś do moderatora